Хипоспадия-операция или не???????

• 94 227
  • 776
  •   1
Отговори
# 540
  • Лудогорието
Момичета, пиша ви от Токуда. Преди половин час доведоха малкия от операционната. Сега спи  Heart Eyes За деня ние бяхме втори, след нас има още две момченца. Все още не знам подробности. Дано това е за последно!  Praynig
Вчера той беше с хрема и много се притесних, дали ще го оперират днес, но от тази сутрин нещата се нормализираха, благодарение на Коризалия и Ксилметазолин  Simple Smile
Успех на всички след нас  Hug

# 541
  • Варна
maimunka07 стискам палци всичко да е наред, най-тежкото е зад гърба ви, бързо възстановяване    Peace   Praynig    Hug

# 542
maimunka07, дано това е всичко, което се налага да направят и да остане зад гърба ви  Praynig  Praynig  Praynig ! Как е той след упойката - лесно ли излезе от нея, плака ли, как е като цяло? Бързо възстановяване и да изкарате няколко леки дни, макар и болнични Simple Smile!

# 543
Момичета, пиша ви от Токуда. Преди половин час доведоха малкия от операционната. Сега спи  Heart Eyes За деня ние бяхме втори, след нас има още две момченца. Все още не знам подробности. Дано това е за последно!  Praynig
Вчера той беше с хрема и много се притесних, дали ще го оперират днес, но от тази сутрин нещата се нормализираха, благодарение на Коризалия и Ксилметазолин  Simple Smile
Успех на всички след нас  Hug
Поздравления и да ви е за последно  PeaceПожелаваме бързо и безболезнено възстановяване.

# 544
  • Лудогорието
Като го взеха беше 11 и ме извикаха в 12 да го взема. На отиване го гушках, но на връщане го караха с леглото му-той спеше. След първия час се събуди, малко го гушках, после пожела пак на леглото и спа още два часа. Д-р Такова дойде и ми обясни, че първата фистула е зашила, но от втората нагоре решила пак да изгради канала-така и така щяла да шие  Rolling Eyes Сега е със затапена тръбичка през чурката и цистофикс със уринаторна торба. Изобщо не е плакал до сега  Heart Eyes През нощта около 2,00 му дадох хексалгин, че стана много неспокоен и сега още си спи. Този път е още по-спокоен някакси  Thinking
Не знам колко ще ни държат, дано да е достатъчно за да зараснат раните, без да се отворят пак фистули  Praynig
Това е за сега, страшното мина-чакането и надеждата остават   bouquet

# 545
Стискам палци мила, да не се отварят повече фистули и да ви е за последно тази операция.

# 546
  PraynigДано това да е краят на хипоспадията при вас! Бързо и леко възстановяване! Hug

# 547
  • Лудогорието
Сърдечно благодаря  Hug Дано да е така!  Praynig
Вчера махнаха тръбичката, която минаваше през чурката и му свалиха абоката. Изписаха ни бисептол. Утре д-р Такова ще дойде за превръзка и май ще му махнат и цистофикса. Ще направим опит да пишка по нормален път  Simple Smile Та, да не казвам голяма дума-в събота може да ни изпишат. За мен, обаче, този период на престой е малко незадоволителен. Ами ако не е зараснало както трябва още? Пак може всичко да се прецака.... Има и още едно момче като нас, само че той е на 5.
Както казва мъжът ми "Парен от таратор-каша духа!"  Grinning

# 548
zdraveite,moyat sin e na 1.8 i ni e nasrochena operaciya za 1.10.2012  hipospadia.Mnogo mi e pritesneno zashtoto mnogo reve i buistva kato vidi doktor i se pritesnyavam che v bolnicata mnogo shte buistva,chudya se dali da ne otloja operaciyata za dogodina da porasne oshte malko .Bihte li me posavetvali kakvo da napravya hem iskam da minava i da zaminava po barzo hem se pritesnyavam che e mnogo stresiran ot doktori,molya vi posavetvaite me neshto

# 549
  • Лудогорието
По-добре не отлагай, миличка! Колкото е по-малък-толкова по-добре. В болницата е толкова спокойно, че той изобщо няма да усети лекарското присъствие  Simple Smile
Аз, обаче съм неспокойна. Днес махнах лепенката и накарах малкия да се изпиша пред мен. От старата фистула капе  Cry Не знам дали ще се затвори, може и да е рано за прогнози... Във вторник ще ходя за болничен и ще комбинирам нещата да го заведа в кабинета при д-р Такова. Дано да каже добри новини.  Praynig За сега притискам мястото леко, за да огранича излизането на урина... Имаме още да патим явно...
Майчета, минали през затваряне на фистули, как беше при вас? Капеше ли отначало?
Мисля, че прекалено рано ни изписаха. И при другото момченце процедираха по този начин.

# 550
maimunka07 искрено се надявам всичко да е наред при прегледа.
qna0146 Според мен не трябва да се отлага операцията.

# 551
 Утре заминаваме и ние на операция. Най- много ме притесняват фистулите! Sad Д-р Такова каза, че колкото е по-голямо детето, вероятността да се получи фистула е по-голяма- около15-20 на сто. За мен обаче, след всичко прочетено до тук този процент е много по-голям. До тук ,четейки постовете- само при 1 или 2 деца не са се получили фистули. Моля се всичко да мине успешно Praynig

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 20:06 от maca-niki2008

# 552
maimunka07, моля се опасенията ти да не са верни  и това да ви е било последното Praynig !
maca-niki2008, кураж и на теб, дано операцията мине леко и напълно успешно. Аз също оставам с впечатление, че на повечето деца се отварят фистули, но нашата педиатърка ми се скара, че мисля негативно и че при нея нямало дете, което да е повторило операция.
qna0146, в коя болница ще бъдете? Ние влизаме на 02.10 в Токуда - ако сте там, може да си даваме кураж няколко дни Simple Smile . Не мисля, че трябва да отлагаш операцията. СПоред мен лекарите имат опит с буйстващи деца, а не знаеш и как ще реагира след още една година - да минава и да заминава сега!

# 553
Успех на всички, които им предстои операция.  Praynig  Hug

# 554
blagodarya na vsichki za savetite,ami nie shte badem v pirogov i shte ni operira d-r Peev vse cheta hubavi otzivi za nego nadyavam se vsichko da mine normalno,kolkoto poveche nablijava vse poveche se pritesnyavam.Atova che e s pampers prechi li na prevrazkite posle?

Общи условия

Активация на акаунт