Ще се спука ли скоро имотния балон

• 46 404
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 720
Като гледам на къде отиват работите май още тази година ще има голямо коледно намаление на апартаментите. Laughing

# 721
Не зная за наеми от 200 лева в София, освен ако не е някоя стая с хазяи.
Писах някъде по-надолу - зависи от това в кой сегмент на наемите е човек - според това се обръща ситуацията за това чии изисквания са по-важни. Не са чак толкова много платежоспособните наематели.
Aко изобщо има платежоспособни наематели , който е платежоспособен е повече от логично да не е под наем ... има и изключения но те са твърде малко ..

# 722
След като наемателите са неплатежоспособни, защо навсякъде е пълно с обяви за апартаменти под наем за над 300 - 500 - 600 евро? Може би фирмите се избиват да си вземат офис в жилищна сграда? Или хората пускат обяви напразно. Ако са неплатежоспособни наемателите, те няма да са наематели, а ще си кютат натъпкани с роднините, за да не дават "грешни пари".

# 723
  • София
Претежаваме гарсониера, която искаме да сменим за тристаен. В момента като гледам  ще ни трябват около 40 50 000 заем за да го направим. Как мислите сега ли е момента за смяна. Ако паднат цените,  мисля че ще трябва  да доплатиме по-малко пари, нищо че гарсониерата и тя  ще струва по малко.

# 724
Не искам да давам съвети,аз лично изчаквам до края на годината.Сега продавам а в края на годната или догодина по това време ще купувам.За мене това е най-добрия вариант.
Всеки си решава сам  какво да прави.

# 725
  • Плевен
Ние продадохме през лятото и по точно август.Тогава се прибират работешите в Испания и има най-голямо търсене. Ако сега продавахме щеше да е малко по-ниска цената или пък ще чакаме месеци. И в Плевен има много празни апартаменти, точно на живеещи в чужбина. Съмнявам се,че цената на качественото строителство ще падне,ще има проблем с негодното изпълнените сгради.

# 726
  • София
Няма да паднат цените нито на новото нито на старото строителство. Но няма да има и такива ръстове.
При ваканционните имоти (по морето и Банско например) обаче май не седят така нещата... Там балона може и да се спука

# 727
# 728
Те ваканционните имоти в момента падат .примерно в Банско от 900 на 650 някъде го пишеше,след това идва ред там където най-много са се надули цените София-Варна и тнт.Няма старо няма ново като тругне да се обръща каруцата.Нима 1000 евро е нормално за 30 годишна панелка.            http://news.expert.bg/n148680/

# 729
Те ваканционните имоти в момента падат .примерно в Банско от 900 на 650 някъде го пишеше,след това идва ред там където най-много са се надули цените София-Варна и тнт.Няма старо няма ново като тругне да се обръща каруцата.Нима 1000 евро е нормално за 30 годишна панелка.            http://news.expert.bg/n148680/

само не разбрахме кое ще спука балона

# 730
  • София
Прекаленото опъване на стените на балона от налягането на въздуха в него.

# 731

На предните страници бях пуснал една статия и ако я беше прочела нямаше да задаваш тъпи въпроси.

# 732
Прекаленото опъване на стените на балона от налягането на въздуха в него.

аз си мислех да не би да се обоцка в нещо

# 733

На предните страници бях пуснал една статия и ако я беше прочела нямаше да задаваш тъпи въпроси.

интересно ми е какъв е твоя коментар, а не пуснати статии от медии манипулатори. Пускаш статии и после ни гледаш сеира.

# 734
 3m     Статии излизат в почти всички медии(според теб навсякъде ли лъжат?) , а за мнението писал съм ама кой да чете.

Общи условия

Активация на акаунт