Страхотна Диета за Страхотни Тела - 9

• 17 143
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
 Тарталета , дай малко от това заешко  Mr. Green......много го обичам и съм чела, че е супер диетично и полезно. Много добър избор за протеиновите дни. Дерзай мила, и не се плаши от тараторчето. Слагай си малко смлени орехи в него за да не ти стърже на стомаха. При мен помага това.  Peace
StaM   Hug - 5 яйца не са никак много.....към 500 калории за деня. Направо си е глад - аз съм имала дни, в които хапвам по 6 яйца и нищо ми няма, даже отслабвам. Но ако правя това през останалите дни не консумирам яйца.
 lideto70 b_ivanova  Kaлa  Hug Hug Hug

А, и още нещо - в дните с мц, пък  и не само тогава - изобщо когато ми падне кръвното или захарта (направо ми причернява в такива моменти и ми се вие свят) аз си знам да си хапна една лъжичка мед с нарязани лимони вътре. Много добре стимулира имунната система и ми подсилва организма. Това е добре да се дава и на децата - ей така по една лъжичка на ден от това много добре укрепва организма и гони болестите.  Peace. Каза го и професор Мермерски - най-големият диетолог в България.

Хайде успех милички и до скоро писане -  Heart Eyes

# 166
  • София
..StaM   Hug - 5 яйца не са никак много.....към 500 калории за деня. Направо си е глад - аз съм имала дни, в които хапвам по 6 яйца и нищо ми няма, даже отслабвам. Но ако правя това през останалите дни не консумирам яйца.
 ....

Аз нямах предвид като калории, а не е ли вредно....О.К., хванала съм се на хорото вече. Laughing 

И аз си разпечатах 2-та режима . Прави ми впечатление ,че всички режими на Байкова са почти еднакви. И оттук следва да нямам кой- знае -какви резултати, защото вече 7 месеца се храня така. Едва ли ще дръпна за 7 дни - 3кг , но ще се пробвам. Flutter
За после, ще мисля. Peace

# 167
Привет страхотници  Heart Eyes
Аз вчера бях ей тука  newsm43 Ама щтото голям потоп си спретнах в почивните дни затуй  Mr. Green Вчера обаче бях супер в режима, днес също - и утре сутрин ще видим какво е положението           
Както си споделих в другата темичка да ви разкажа и тук, че ще се прекръстя на Скорпи-белята  в най-скоро време  Crazy   - оня ден без да искам ударих шута на лаптопа   ooooh! ooooh! ooooh!  Все се каним да си сложим рутер и безжичен интернет ама ... все отлагаме ... та оставям го аз на дивана и тръгвам забързана, че някой звънеше на вратата - кабела за интернет се оплете в краката ми и лаптопа със страшен трясък се стовари на земята ....и от твърдия диск нищо не остана - най-ми е мъчно че имаше доста снимки на щерката дето все щяхме да ги прехвърляме и все нямаше време ... но вчера проверих и видях че едно 90% ще успеем да ги възстановим от разни флашки, та се успокоих малко. Затуй тез дни никак ама никак не ми се пишеше и сигурно заради туй се отдадох и на потопчето   Та пак 10-тина дни няма да се включвам вечер, а само от работа - пак добре че е още гаранционен ... Нямаше да ме е яд ако някой от домашните го беше изшутил, а не аз ... ама не би... аз си бях  Rolling Eyes   Сега мъжо ми вика в къщи "Компи-бъстър" - демек разбивач на компютри  Twisted Evil  Joy Joy Joy     
.

# 168
  • София
Scorpi, съжалявам за премеждията ти, но е хубаво че приемаш нещата с чувство за хумор. Peace Поне  полъха от постинга ти е такъв.

Аз и преди споделих, че се чудя с каква нова диета да се подхвана , за да се отърва от последните 5 кг. Продължавам да се чудя и го споделих в една друга тема.
Дала съм си срок до утре да се начудя. ooooh!

Твърде дълго / 7 месеца / се задържах в Страхотната и вече не ми действа. Confused

Хм, ще ви държа в течение. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 16:53 от StaM

# 169
  • София
Здравейте,милички! Аз днешния млечно-плодов ден го видоизмених с едно белтъчно хапване следобяд/ чушки, домати, извара и яйце в микровълновата/ , но тия дни ми е простено. За вечеря само мляко с ябълка.
Приятна вечер на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 170
  • Mediterraneo
Добро утро! Аз не се стърпях тази сутрин  и се претеглих. Минус 1.400  newsm44 newsm68 Не мога да повярвам направо  Shocked Това ми е най- голямото постижение до момента- за два дни близо кило и половина.
Летя из къщи, да знаете. Това толкова ме стимулира. Е, нищо чудно след два дни да съм в застой, тогава ще ви плача на раменете  Grinning

# 171
  • при моите деца .....
Добро утро!
Скорпи, съжалявам за компютъра.
Тарталета,  newsm10, първите два и последните два килограма са най-трудни. С общи усилия ще се преборим.
Стам, дано намериш оптималния режим и непременно ни пиши кой е той, защото ние сме след теб.
 Hug Hug Hug Hug

# 172
  • София
Добро утро , Страхотни момичета!
едно усмихнато кафенце от мен!
Тарталета Hug браво,   smile3501поздравления за минусчето и още много да го последват! А за застоите не се притеснявай и това си е в реда на нещата, важното е при застой да не се отказваш!  newsm10
И аз в момента съм заковала от няколко дни на 78,5 и не съм много доволна, но никакво отказване - с инат до достигане на целта!. Нещо напоследък не съм и много стриктна - снощи към киселото мляко си прибавих и малко акао и захар ooooh! Embarassed и си го хапнах к кеф. Но не вярвам само това да е причината за застой при мен - може би това , че от два месеца за трети път правя първия режим също има значение. Вече ми е време да премина на някой от другите, но до края на седмицата ще си довърша първия и ще продължа с втората диета.
Пожелавам ви приятен и успешен усмихнат ден на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 173
StaMподкрепям b_ivanova непременно да си кажеш диетката за последните 5 килца - въпреки, че аз лично бая крави има да изтормозя дорде го докарам до последните 5 кила  Mr. Green Crazy Crazy Crazy
Тарталетабравос - на виде ли, че си в минуса - с бонус без бонус .... Wink
Аз ще се тегля утре - ама се чувствам по-лекичка от времето на потопа - ха дано, че утре ще лунувам ама да видим какво ще каже празникът  Whistling

# 174
  • София
Здравейте, милички Страхотни момичета! Heart Eyes

Хич не ми се премества в друга тема...Толкова ни е уютно ,някакси ,тук. Heart Eyes

Аз сега ще се заловя да изловя    Wink някоя приятна диетка и разбира се, ще ви напиша коя. Peace

Докато се ориентирам дойде обяд, така че ще хапна една пилешка пържолка + доматки и следобяд ще се настройвам за нови подвизи от утре. Sunglasses

lideto70 , мерси за кафето с усмивка! Hug  Scorpi,  b_ivanova   Hug

Тарталета , бравоооо!!!

Аз се премерих днес, все още съм си 61 кг. Но днес съм с един тесен панталон р-р "S ", предполагам ,че е номер 42 по БГ номерация /защото имам два от 44-ти р-р и са ми хлабави в талията/ и няма човек, който да не ме е похвалил. Обрах сума овации. Blush Flutter  Предполагам, че това до голяма степен  се дължи и на спорта. Доста съм се посъбрала в сантиметри.

Както казва Тарталета, идва ми да полетя! И още повече се мотивирам! 

Хайде, до следобедно писане! Hug

# 175
  • София
Браво,  StaM   Heart Eyes обиколките са по-важни от килограмите! Още повече е и доста по-видимо , когато се обуеш в по-малък размер smile3501 newsm44 А каквано и диета да си избереш не ни забравяй , защото ще ни липсваш! Hug

# 176
  • София
Ехххх, Лиде  Hug Heart Eyes , все още не съм се ориентирала, но няма да ви забравям в никакъв случай! Ще си пием кафенце заедно.

Тук съм. bowuu

# 177
  • София
Предлагам да пийнем по едно чайче заедно! Hug

Аз днес май не съм много режимна , но все пак се старая максимално да се огранича, а и утре сигурно така ще съм ooooh!
ПРиятна вечер , Страхотни момичета, ще намина по-късно пак! Heart Eyes Heart Eyes

# 178
  • София

Честит празник на всички влюбени! Нека любовта ви бъде винаги споделена и пълна със много романтика и красиви емоции!

И по чаша вино за любовта!
Аз днес ще празнувам и двата празника и естествено няма да съм диетична
Весело празнуване на празниците, милички!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 179
  • при моите деца .....
Честит празник!
Желая ви споделена любов, истински приятели и незабравими изживявания!
Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт