Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№2

• 15 986
  • 425
  •   1
Отговори
# 360
Джулияна СТИСКАМ ПАЛЦИ!Още веднъж УСПЕХ! fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover
  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed                                    КЪСМЕТ

# 361
djuliana_05, пожелавам ви успех! Всички ще чакаме хубавите новини и ще стискаме палци дружно! Сещай се за нас в трудните моменти и ще ти е по-леко, сигурна съм!
Целувки по сладките бузки на малката Джули! lovekiss

# 362
Нели,за вас Hug

# 363
  • София
Джули и малко сладко Джули   love001  love001  love001
Баби не утре, а вдругиден е с вас и ще ви прати толкова много позитивна енергия, стискане на палци и ще пожелае всичкото щастие на света за Вас. Обичам ви.

# 364
благодаря ви милички знам ,че много силно ще ни стискате палци и ще ни носите късмет
Вики и мама дано тези четирилистни детелини ни носят късмет
ще ви пиша от москва как сме-обещавам Peace
бабе ти само 2 дни ли ще ни стискаш палци Thinkingдо края да ни стискаш fingerscrossed
момичета много ми е напрегнато и притеснено,корема ми е свит,но знам ,че всички вие задружно ще ни дадете сили-вярвам във вас lovekiss lovekiss lovekiss
и да си мислите за нас да не ни забравите Hugбабче и ти  bouquetи да се молите за нас Praynig Praynig Praynig
аз ще съм на роуминг и с руски номер така ,че може да ми пишете и от тук www.mtel.bg смс са безплатни,а ако са от вашите номера според тарифата на която сте.Сигурно още две теми ще изпишете докато се приберем Laughingи вечер да пиете по едно и заради мен и утре ще ви махам от самолета в 15.10ч.излитаи вие да ни махате бабче най-вече ти

# 365
Аз вярвам в Богородица, защото знам, че няма по-велико нещо от майчината любов.
Нели късмет миличка!

# 366
ajeliya  и аз вярвам  в Богородица,защото тя е майката не само на Джули ,а на всички дечица.
Неспирам да и се моля  Praynig Praynig Praynig
даже днес ходихме на църква   в сряда правихме питка за здраве и молитва Praynig
 bishopдано всичко мине успешно fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 367
дано всичко мине успешно
Дано миличка, от все сърце ти го желая.

# 368
Добро утро момичета!
Ние тръгваме за София,силно да ни стискате палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и да се молите за нас Praynig Praynig Praynig

целувки lovekiss
чао 55и да си мислите за нас и аз за вас Hug

# 369
УСПЕХ!!!  Hug Hug Hug

# 370
# 371
  • София
Хей, момичета къде сте  newsm78
Аз съм на линия и чакам някой да ми прави компания.  love001

# 372
Бабче нищо не каза за бингото, спечели или загуби, има ли за водчица поне? smile3560

# 373
  • София
Бабче нищо не каза за бингото, спечели или загуби, има ли за водчица поне? smile3560
Божеее, ама нищо не спечелих, само си дадох кинтите. Ама пуста тръпка  Joy Joy Joy
Да почерпиш лииии, а newsm17

# 374

Готово бабче чак от Турция ти го докарах ако искаш и турска трапеза мога да ти докарам, а какви келнери имат висят ти на главата да не би сама да си запалиш цигарата, не бива Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт