Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№2

• 15 970
  • 425
  •   1
Отговори
# 390
Добре де..........МИР Mr. Green
Ще си я разделим ли тая Wink

Joy Joy Joy

# 391
  • София
Злобарка Mr. Green
ама вече ставааааааааа,ей ся ша видиш ти Joy
Чакам!

Искам гооо, и аватарчето и котенцетоооооо Praynig
И кви бири, кви пет лева newsm78
Една водка не почерпихте #2gunfire

# 392
 Мир де мир, ама сега ще се жабурим или ще пием, неразбрах?
Бабче твойта щерка голяма скипца, половин бира ми предлага.
Мимчооооо, къде си, водките по твоята част, а Мони взе пример от Здравчето само профучава.

# 393
  • София
Бабиии, обидена ще си полегне, да опъне дърти кокали  Joy Joy Joy
Няма водка, няма диалог, няма коментар на некакви клюки ?
А щерката, от мама наследство!!! Къде сте видели ларж търговец Joy Joy Joy

# 394
Ех,че весело е при вас! Hug
А ето малко и за алкохола. Mr. Green
http://www.zdrave.bg/?c=n&id=3496

# 395
Ех,че весело е при вас! Hug
А ето малко и за алкохола. Mr. Green
http://www.zdrave.bg/?c=n&id=3496
Супер,от утре ще ги изпитвам на теория Joy,преди почерпката Joy

Момичета Джулияна ми писа,утре ще изтеглят клетките Praynig

# 396
Вики и мама, Джулиана си знае, че със сърцата и мислите  си сме с нея. Но кажи й го още веднъж, моля те. Желая й много кураж и да не губи нито за миг вярата си  Hug А мъничкото слънчице Джули дано мине леко през изпитанието, което му предстои  Hug

# 397
Стискам палци на Джулиана.
Вики и мама имаш повече информация точно от къде ги изтеглят клетките,колко е дълга процедурата,какви  упойки слагат. То после ще си питам и Джулиана.Но сърцето ми трепери  за тях.А и са толкова далече

# 398
Вики и мама имаш повече информация точно от къде ги изтеглят клетките,колко е дълга процедурата,какви  упойки слагат.
Ще ти опиша процедурата както ми баша обяснена на мен,но така се прави тук и онзи екип който идва от Москва в окръжна болница: Постъпвате,на сутринта се изтегля костен мозък от тазовата кост на детето,с упойка,през деня извличат стволовите клетки/обработват костния мозък/ и вечерта отново с упойка се вливат венозно.Това е само първата част,за втората вливат в гръбнака,а при третата директно в мозъка.Това ми беше обяснено на ЛС от една мама която ги е правила всичките Peace,но не там дето е Нели.
Ето какво е писала ,след като писа на мен Peace
"Нели вече си е купила карта и ми се обади.

Не е разбрала сутринта правилно. Няма да е утре извличането на клетките. Утре, 13.02. ще й вземат кръв за общи изследвания.
След това 4 дни - четвъртък, петък, събота и неделя (14, 15, 16 и 17.02.) ще й преливат системи за подсилване на организма.
В понеделник 18.02. ще изтеглят клетките.
Във вторник или сряда (19, 20.02.), когато успеят с обработката, ще й ги влеят.
След това ще ги наблюдават 2 дни и ги пускат да си тръгват.

През всичкото време с Джули ще работи и рехабилитатор.

Докторът е обяснил, че вероятно Джули ще вдигне около 37.5 температура. Това си била нормална реакция и ще я овладеят.

Добре са. Яли са борш за обяд  В самостоятелна стая са."

Това е казала на ММка Hug

# 399
Ох, звучи доста болезнено за детенце цялата процедура, а на мама и тате не ми се мисли какво им е. Но като е за добро ще издържат Hug Hug Hug

# 400
Здравейте! Май и аз съм за тук. Simple Smile За сега обаче само се записвам и ще започна да се включвам активно по-късно, че сега направо... #Crazy не съм на себе си! Днес се разбра, че ще се наложи операция и на двете оченца на Саша и също и на трета сливица и т.н.... Получавала съм много полезна информация и голяма подкрепа от този форум по други теми, така че ще ми трябва известно време да се освестя после съм на линия  Wink До скоро! Hug Hug

# 401
 Милото детенце, звучи много страшно.Ще се молим за тях и ще стискаме палци. newsm17 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 402
Ох, звучи доста болезнено за детенце цялата процедура, а на мама и тате не ми се мисли какво им е. Но като е за добро ще издържат Hug Hug Hug

дано  Praynig

# 403
  • София
И много ще ги стискаме  Peace

# 404
еййййййййй, значи, нЕма кой да пита дали съм жива,
как я карам с гостенката ми бе, ей, що така бе,а, аз страдам за вас  smile3514
мамка му

Общи условия

Активация на акаунт