LaRedoute.fr - Обсъждане, всичко за поръчката-48-Всичко е написано в 1-вия пост!

• 72 541
  • 1 131
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Някой от София, от митница от края на декември да е взимал скоро и от коя дата?

Да, аз........в петък си взех от 28.12 и от 09.01.  Peace

# 376
Момичета, от толкова месеци се ровя в сайта на Ла Редут и чак днес разбрах, че имат и ски екипировки след като пратиха инфо за намаления. През търсачката открих няколко, но така и не мога да открия къде е ски-секция. Ще ме ориентирате ли? А има ли по принцип някъде и спортни артикули - тенис ракети и т.н. Този сайт постоянно ме изненадва. Животът ми минава вече само в него, а толкова неща изобщо не съм подозирала, че има.
Същата работа съм и азТолкова време търсих да намеря за сина ми ски екип
Ами ако вече сте се ориентирали,дайте линк,моля  bouquet

# 377
Момичета, целия сайт прерових, но парфюми не видях. Отдавна търся един френски такъв и се надявах тук да го открия, но уви.

Ако някой е намерил парфюми на сайта, моля за линк Praynig

И аз да видя.

# 378
  • София
Та да споделя и аз нещо-може и да не е новост за вас-абе мача се аз от вчера да направя една малка поръчка-пари имам-ама не ще и не ще-дава все свържете се с банката- от Корпоративна банка е моята карта-та свързвам се аз и какво се оказва-имам лимит за брой направени транзакции на седмица-независимо дали са успешни или не-20 на ден или 100 за седмица са ми възможните опити да правя плащания-просто исках да споделя, че някой път и това може да е причината, че не стават плащанията!
Ами аз бях писала в миналата тема, че така ми бяха блокирали картата, ма сигурно не сте видели. С картата на ЦКБ; оказа се блокирана в петък вечер и познай до понеделник наобяд дали не луднах.

# 379
  • София
  Вчера получих на пощата от 15.01 неща за мен, общо взето съм доволна. Имаше още един пакет от ЛаРедута в клон 1715 в Младост.

# 380
Опитах да платя с чека, но няма къде да напиша номера. Моля ви за помощ! newsm17

# 381
  • Русе

Не е само Таня и аз не съм си ги получила Cry
исках да кажа, че от пристигналите колети само Таня не си го е взела. за други нямаше, аз заради теб погледнах. утре ще има  Crazy

Skrita, дали за мен става въпрос..  newsm78. Чакам с нетърпение да стане 9,30 да звънна.. Ще черпя, ако е за мен  Mr. Green   food010

Преди малко се обадих, нямало колет за Таня  Sad. Сигурно е друга мацка и вчера си го е взела...

# 382

Не е само Таня и аз не съм си ги получила Cry
исках да кажа, че от пристигналите колети само Таня не си го е взела. за други нямаше, аз заради теб погледнах. утре ще има  Crazy

Skrita, дали за мен става въпрос..  newsm78. Чакам с нетърпение да стане 9,30 да звънна.. Ще черпя, ако е за мен  Mr. Green   food010

Преди малко се обадих, нямало колет за Таня  Sad. Сигурно е друга мацка и вчера си го е взела...

А казаха ли дали има нови колети  newsm78

# 383
  • Varna
Момичета номерата на обувките отговарят ли на нашите. Харесах си едни сандали, а ме е страх, че ако не ми станат какво ще ги правя.http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=30354938&a … documentid=207608

# 384
Добро утро   bouquet
сега звънях на Митница Русе - аз съм щастливка дошъл ми е колета (с маратнките на приятелче на сина ми) , питах за Петя и Диана - няма днес .Има явно още пратки, така че ако и други чакат - да звънкат!

# 385
Добро утро   bouquet
сега звънях на Митница Русе - аз съм щастливка дошъл ми е колета (с маратнките на приятелче на сина ми) , питах за Петя и Диана - няма днес .Има явно още пратки, така че ако и други чакат - да звънкат!

Мерси   bouquet

Току-що получих известие за пощата - за поръчката ми от 16.01., а тази от 9 никаква я няма  Confused

# 386
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз си получих колети от 07.01., 13.01. и днес чакам доставка от митницата на още един.

# 387
  • Русе
ВечеПетя не съм питала, понеже е някаква друга жена, а не моята позната и ми се стори малко нелюбезна, но виждам, че Vi4ito ти е отговорила вече...

# 388
  • София
Опитах да платя с чека, но няма къде да напиша номера. Моля ви за помощ! newsm17
Номера се пише там където се плаща с каратата, но първото където са нарисувани чекове, но иска 9 цифри, незнам ти колко имаш, но на мен ми пратиха 7. Моля ако някой успее да пише как за да може всички да се справим, защото явно не сме малко  Praynig

# 389
Само аз ли не съм получила поръчките от 10.01 и 13.01  Sad

Общи условия

Активация на акаунт