LaRedoute.fr - Обсъждане, всичко за поръчката-48-Всичко е написано в 1-вия пост!

• 72 541
  • 1 131
  •   1
Отговори
# 315
Забравих да ви се похваля!!!Имам  "призовка" от пощата  Laughing
Не мисля че е за поръчката от 15,01, защото трябва да е бая тежичка, но сигурно ще е тя.По-напред варненските мами са писали, че въпреки че са повече кила вече ги дават по клоновете.А не вярвам да е от 27.01, защото от тогава е следващата.Но от тази дата още никой не се е похвалил да получава.
Утре ще докладвам. #Crazy

# 316
Ох и аз се запалих по La Redoute. Така че се присъединявам към вас.
Прочетох назад, но не намерих.
Имате ли отзиви за това долнище
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-freddy.aspx?productid=324 … e&pagesize=16
Благодаря предварително  bouquet

Отзиви нямам, ама ако отидеш в SLS ще видиш, че долнище на Фреди под 100 лв. няма

Mda,съгласна съм .Интересни модели , по-изчанчени на не малки цени. И аз се бях загледала в едно долнище в СЛС-а къмто 140лв, суичърчето и то на подобна цена се мяркаше. Embarassed

Peti_n защо ми пускаш мухата, и без това ми е слаб ангела? Sick

# 317
освен да поръчваме и по нещо за жените в пощите и митниците, примерно 10-те празни кутии, да си ги изтърбушват наволя

# 318
може ли някой да ми даде линк за ски екипировка и по-точно за ски, защото не ги намирам. ако има изобщо, де:) мерси

# 319

Не е само Таня и аз не съм си ги получила Cry
исках да кажа, че от пристигналите колети само Таня не си го е взела. за други нямаше, аз заради теб погледнах. утре ще има  Crazy

Дано, че вече не издържам Mr. Green

# 320
Цитат
Дано, че вече не издържам
angelova78 Да, явно за утре се очакват пратки, защото днес мацката от Митница ми каза да се обадя утре след 9:30 .

# 321
  • Бургас
Забравих да кажа, че получих и подарък - комплекта за маса /вече обсъждан/. Освен това бях използвала и код за безплатна доставка.

# 322
  • София
Забравих да кажа, че получих и подарък - комплекта за маса /вече обсъждан/. Освен това бях използвала и код за безплатна доставка.
Аз съм пропуснала обсъждането. Blush
Хубав ли е ,че и аз го чакам?

# 323
Цитат
angelova78 Да, явно за утре се очакват пратки, защото днес мацката от Митница ми каза да се обадя утре след 9:30 .

Тя май е друга, днес ми се стори различен гласа по телефона  newsm78 Да помоля да питаш утре, ако ще звъниш рано, поне дали има други колети, че поименно май нещо не им се казва  Confused

# 324
  • Варна

Аз пък не успях да я натаманя. Как точно трабвя да се носи?! newsm78 Подгъваш ли я на кръста? И тези стърчащите, дето са като незашити гайки, накъде трябва да седят?

# 325
Мерси red shoe!
Дано го получа да дам отзиви. Много ще върви с едни маратонки http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-midiru-w-metal … e&pagesize=16 които тук в Бургас са намалени на 115 само 39 и 40 номер

# 326
Цитат

Тя май е друга, днес ми се стори различен гласа по телефона  newsm78 Да помоля да питаш утре, ако ще звъниш рано, поне дали има други колети, че поименно май нещо не им се казва  Confused

Разбира се, ще звъня след 9:30 и ще пробвам да изкопча повечко инфо .

Цитат
Аз пък не успях да я натаманя. Как точно трабвя да се носи?!  Подгъваш ли я на кръста? И тези стърчащите, дето са като незашити гайки, накъде трябва да седят?
И аз се питам същото, имам такава попадна ми от една 2-ра употреба - чисто нова, памучна, тарикатска е. Но се чудя именно на тези гайки нахлузва ли се нещо, как ли става newsm78 Пробвах с колан, но нещо не ми хареса .

# 327
  • Бургас
Аз съм пропуснала обсъждането. Blush
Хубав ли е ,че и аз го чакам?
да - по 4 бр. вилици, ножове, малки и големи лъжици - всички с оранжеви дръжки+ покривка и 4 бр.по-малки покривчици /за сервиране/
Имаше линк към този подарък, но не го намирам  Tired

# 328
  • под шипковия храст
Аз пък не успях да я натаманя. Как точно трабвя да се носи?! newsm78 Подгъваш ли я на кръста? И тези стърчащите, дето са като незашити гайки, накъде трябва да седят?
аз я нося точно както е на снимката, гайките си висят надолу...
в петък получих две поръчки от 05 и 10 януари.

# 329
Бях писала, че ми липсваха 2 блузки в пакета от пощата. Писах в събота на франсетата. Отговор няма засега. Та се питах колко ли време се чака за отговор newsm78

Общи условия

Активация на акаунт