, ами в отбора на кърмещите е и Дани (Adi_5) не я забравяйте и нея Люба как сте бе мила, днес ти пускам ластици по скайпа ама нещо не захапа май
. Надявам се, че вече сте добре. 
Анитка, хубаво си решила за работата да изчакаш докато свикне дребния с яслата, че то инак ще е голям стрес и за теб и за него. Като дойде момента ти пожелавам да си намериш най-добрата и подходяща за теб работа

vancheto* и вие мила да оздравявате бързо
. Иначе за профила и проблемите незнам, но напоследък забелязвам че форума издъхва отново. Примерно при мен на 5 постинга ми отчита 2 като брой
... или преди няколко седмици ми се изтрил постинг в една от темите, ама само моя
. отговарят ми хората по тоя постинг пък аз не го виждам, той се изпарил някъде. И други неща забелязах ама то е нормално от толкова много инфо издъхват нещата. Целувки от нас!

.

,на нея и доставя удоволствие.
,

прекрасно е че имате толкова време кърма и кърмите децата си.Аз са съжаление нямах това щастие.От родилното си е на адапте.Не повече от седмица е пила майчина кърма и то се и дохранвахме.

, до вчера не ми ги броеше сега пък пише "leet" какво пък трябва да значи това 
Оченцата са добре и няма да слагаме повече капки.Толкова се надявах този път да минем без антибиотик,но уви.

)