Юнчетата се вълнуват, че деня на влюбените с мама, тати ще празнуват.

• 12 463
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
  • на брега на Дунав
Айде да се разпиша и аз. Голям диспут му дръпнахте  Joy, ами в отбора на кърмещите е и Дани (Adi_5) не я забравяйте и нея  Mr. Green.
Люба как сте бе мила, днес ти пускам ластици по скайпа ама нещо не захапа май  Heart Eyes. Надявам се, че вече сте добре.  Hug
Анитка, хубаво си решила за работата да изчакаш докато свикне дребния с яслата, че то инак ще е голям стрес и за теб и за него. Като дойде момента ти пожелавам да си намериш най-добрата и подходяща за теб работа  Heart Eyes
vancheto*   и вие мила да оздравявате бързо  Hug. Иначе за профила и проблемите незнам, но напоследък забелязвам че форума издъхва отново. Примерно при мен на 5 постинга ми отчита 2 като брой  Joy...  или преди няколко седмици ми се изтрил постинг в една от темите, ама само моя  Joy. отговарят ми хората по тоя постинг пък аз не го виждам, той се изпарил някъде. И други неща забелязах ама то е нормално от толкова много инфо издъхват нещата.  Mr. Green
Целувки от нас!  Heart Eyes

# 46
Га съм аз, да не се чудите Simple Smile
Все се каня да се разпиша и да отговоря съвестно на питанките, ама пусто време все не стига... Отварям страницата, и до там - Деница успява да е едновременно на няколко места правейки бели, белички и белища неуморно.
Карам по същество, че не знам колко време имам:
Пепи, още кърмя и се надявам да гледам Деница до три годинки, но това не е много вероятно, освен ако не си намеря надомна работа. И не само че кърмя, ами и нахапана на дърти години ходя, че сме на тема "кучешки зъби".
Планът на Дирдри ми харесва, но от друга страна усещам как прогресивно подивявам, та не знам, още съм в чуденка какво да правя newsm78.
За зъбките - когато се сетя давам на Деница четчицата от пастата Nenedent baby и тя си се занимава с хигиената много отговорно Simple Smile.
За гърнето - до декември все я пробвахме, тя все отказваше, обаче по едно време се изприщи жестоко и вече нямаше накъде. Сега само пиша в гърнето, като понякога си казва и сама, но за голямата работа предпочита да се скрие някъде, и така.
И една скромна почерпка, по случай вчерашният  ми рожден ден   party023 beer beer3 beer2
Засега това, че мъжът обикаля компа настоятелно...

# 47
Хелоу и от мен!
Виждам,че са се разписали мами ,които отдавна не са се мяркали,браво Peace
Анитка, чакам да се видим с нетърпение Hug Heart Eyes,а Криско как понася МОЛ-а newsm78,защото Тея иска да върви ,а не да стои в количката и като вляза в някой магазин и ства интересна подредба на рафтовете Joy
Аз мия зъбите на Тея вече с четка на Аква фреш,водят я мини,но все още ползвам пастата от Ненедента Peace,мия всяка вечер,без изключение Naughty,на нея и доставя удоволствие.
Болничките да оздравяват Praynig,
Децата спят,а аз отивам при мъжо да пия едно вино,мина му сухия режим Wink

# 48
  • Варна
Коте, сега ще ти кажа как процедираме в МОЛ-а /нещо като ноу-хау Wink/. Първо се пробваме с 1-2 магазина, но обикновенно много мрънкат и се паркираме в барчето с детския кът. За там вече си носим пантофи и тънки дрехи, че е много топло. Каката е много мила, играе с децата и там губим час-два докато стане време за спане. После в количките и в някой по безлюден коридор правим кръгчета. Заспят ли ходим да хапнем по нещо и после магазините са наши. И така откарваме до към 4-5 часа и се прибираме. С приятелката ми започнахме да го правим веднъж в седмицата. Имаме си ден за мол така да се каже. Ако ти харесва плана следващия път ще ти се обадя.

A witch, Честит отминал рожден ден! Пожелавам ти много обич и щастие! И да намаляват белите у вас!

От обещаните снимки само няколко са станали читави на моя фотоапарат. Много лош фотограф съм  smile3511 Цък

Поздравления за все още кърмещите майки  Hug

# 49
Добро утро!
Вчера времето при нас беше много лошо и не заведохме Преслава на преглед,но днес ще го направим.witch,честит рожден ден и от нас,много здраве и късмет.

Проблема с профила ми е следния:колкото и постинги да пиша,броя им не се отчита на профил информацията.Не че е голям проблем,но ми е интересно защо е така.
Анелиз,чета постинга ти и си мисля колко хубаво щеше да е ако и тук в нашия малък  град имаше такива детски кътове,но няма.Има пързалки,люлки но детски кът какъвто го описваш не.
коТето,ние сме същите.Преслава щом влезем в някой магазин и иска да пипне всичко.
На кърмештите майки   bouquet прекрасно е че имате толкова време кърма и кърмите децата си.Аз са съжаление нямах това щастие.От родилното си е на адапте.Не повече от седмица е пила майчина кърма и то се и дохранвахме.
И един въпрос-Каква марка памперси използвате?Слагах допреди месец на Преслава памперси на Pmpers,no ot  тези новите се изприщваше много и ги смених с PILLO  и нямаме проблем.
Ставам че имам много задачки за днес. Heart Eyesна всички.

# 50
Привети !   Grinning
Минавам за да  ви кажа че съм добре !
Естествено не съм ви изчела като хората , та пак ще се изкажа неадекватно , но не ми е нито за пръв, нито за последен път.  Crazy
Яна , обещавам да питам нашия специалист ТРЗ за майчинството и ще ти пиша , макар че не знам точно какво те интересува .
Анелиз , Нана се адаптира много бързо , буквално за около седмица , екстра си е без мене , слуша спи и яде и като ме види ми се качва ма главата , за да изиграе едно хорце там ... естествено много ме е яд че се лигави и то само на мен , но какво да се прави  Rolling EyesА вие много хубаво си изкарвате в Мол-а ....браво на вас .

vancheto*  пиши като мина прегледа на Преслава , а аз ще стискам палци !
Хайде да ви напускам че чакам гости от Пловдив - разбирайте брат ми , а  имам малко работа .
Цецо е болен и няма кой да ми помага ако не броим Нана  Wink
До после !  bouquet

# 51
a witch, а но ти не фигурираш в рожденническия списък. няма значение.

Желая ти преди всичко здраве на теб и твоите близки!
Бъди много щастлива, одухотворена, абе всичко-най!

Яна, нали и аз съм на това дередже, че ще почвам работа преди да свърши майчинството, като този казус е като твоя случай с втората бременност...Та това което разбрах е, че щом майка ти е поела прехвърленото майчинство, продължава така. В случай че нямаш роднина, ти вземаш само половината, само при условие, че Ники не ходи на ясла. Това знам аз.

Любе, винаги си добре дошла  Hug Въобще всички са добре дошли. Живея на пътя и манавате под балкона ми. Телефони раздавам без проблем на лични.

Ние молове нямаме все още. Аз си позволих за сефте да поръчам от небезизвестние Ла Редут, е с чужда помощ, щото френския го владея подсъзнателно. Реших да обзаведа Стефан за пролетта и за яслата.

Много хепи и релаксиращ уикенд!

# 52
  • на брега на Дунав
a witch, честит рожден ден и от мен на патерица. Много здраве, любов и много успехи ти пожелавам.

Момичета абе тоя форум наистина какво му става, някой има ли идея, само погледнете какво ми пише на брой постинги  Joy направо ще падна  hahaha, до вчера не ми ги броеше сега пък пише "leet" какво пък трябва да значи това  Joy

# 53
Корни,Ванчето, странно е това с профила newsm78,идея си нямам защо става така.
Анитка, много пораснало гадежето,и как се кефи на колите,моя Крис като беше малък не слизаше от тях JoyЗа МОЛА-А, всичко добре,но Тея отдавна не е спала в количката,аз си мисля че вече ще и е тясно в нея newsm78 и колко време спинкат така?Ето една снимка специално за Криско от Тея  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ванчето, аз до скоро бях на Памперс,но вече съм на Мамиа,по евтитни са,пак са пресовани и с ластик на кръста Peace,но моето шило вече едва го удържам докато и слагам памперса.И да ви кажа днес къде я намерих качена-върху гюрука на количката,точно преди да падне от нея #Crazy #Crazy #Crazy

# 54
Привет на всички!Днес бяхме на контролен преглед и ни изписаха антибиотик Ospamox,педиатърката каза ,че щом не се повлия от лекарствата няма да минем без него. SadОченцата са добре и няма да слагаме повече капки.Толкова се надявах този път да минем без антибиотик,но уви. SadкоТето,страхотна снимка Heart Eyesна малката принцеса.Ние се къпем в банята,но не в корито,а със чехлички.Много е удобно и на малката и харесва. Sunglasses

# 55
a witch Честито и от мен ! Съжалявам за закъснението и за разсеяността , но както обичам да казвам в тези случай , зло да те забрави ! Бъди здрава , щастлива , искрена и усмихната , любима майка и съпруга !Ето ти цяла полянка цветя  Simple Smile

vancheto* съжалявам че се е наложило малката да пие антибиотици  Sad дано бързо да оздравее.
Ане , мила когато се върнеш на работа получаваш като работеща майка 110 лв майчинство .Същата опция важи и ако не работиш , но дадеш дечко на ясли .
Оставям ви , защото трябва да ходя на пазар .
Пожелавам ви ведро слънчево настроение и прекрасен неделен ден !Целувки ! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 10 фев 2008, 10:12 от Вили1

# 56
Здравейтеее и от мен!Аз няколко дъъълги дни нямах комп,но ето ме тука вече  Mr. Green
Благодарско момичета за пожеланието за оздравяване към Диди!Изпратили сте ми толкова + мисли и сега детенцето ми е от 2-3 дни здраво.Дано да е задэлго обаче.  bouquet
Наистина Ане позабравихме яслата и мен малко ме е яд,щото там си се чувства доста добре детето/вече де,като се мина периода на адаптация/Но от утре с бойна крачка пак при децата  Rolling Eyes
Любе мила какви са тези неприятни случки и с вас , Hug ама аз знам че си силна ама все пак,дано и вас ви забравят болестите,и всички де дето все боледуват/то май няма с такъв рекорд като нас/
Коте страхотни снимки,ама и страхотен доктор,а?Аз нали през бременн.щях да идвам във Варна да ме гледа някой док./май в някаква частна клиника/но слава богу всичко беше добре че не можах да дойда.Пу-пу на Тея,много е сладка да я нацелуваш от нас.
Таталинка Hug И при нас е така с капките за нос,викане,ритане и изобщо истерията е пълна.Но виж сиропите,там вечеч сме свикнали и си отваряме широко устата  Rolling Eyes,само с Мукопланта имах проблем, щото е черен на цвят и познай  Sick
Пепи ееее супер е Любчо,по-сладък от най-сладката ти торта  Laughing
а witch честито и от мен.Да си здрава,щастлива и обичана!  bouquet
Ванчето Hug ами да ти кажа по-добре е наистина АБ,отколкото да се задълбочи нещо повече.Дано бързо се оправяте
Анелиз наистина страхотен план сте си изградили  PeaceаЗ ЩЕ ЧАКАМ ПРИ НАС ДА ПОСТРОЯТ мОЛ-а и ще действам и аз  LaughingСамо,че ще да е за второто  Wink
Момичета това е засега от мен.Отивам на кафе с русенските мами да си подготвяме Карнавала.
Ето и снимки на Диди да не сте ни забравили  Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197183&photo=27

# 57
  • Варна
Ехооо, здравейте мацки!
a_witch, честит рожден ден и от мен на патерица! Присъединявам се към пожеланията на Вили и дано наистина зло да те забрави!!!  bouquet

Днес трябваше да почивам, но колежката ми е болна и съм на работа. И такааа използвам момента, за да пиша, защото от доста време не съм се отчитала ( въпреки, че постоянно ви чета, но май само за това имам време  Blush)

Ей, невероятни снимки сте пуснали - страхотни малки сладурчета. Да са ни живи и здрави!

Предната неделя случяйно се видяхме с Котето в детския кът - и по-точно тя ни видя. Тея много е пораснала от предния път когато се видяхме, но пък е сериозна малка госпожица  Heart Eyes
Тогава за пръв път качих Дари на прословутите патета и вече разбирам защо повечето майки не ги обичат. Но при нас се размина само с един път и кратичко обяснение, че пускат само по веднъж. Този път като за първи, номера мина, но няма да рискувам да има втори  Naughty

Виждам, че доста дечица са болнички, но времето е такова. Пък и колкото се опитваме да ги пазим, уви не винаги се получава. Пожелавам на всички да озравяват и болестите никога да не връщат  Heart Eyes

Любе, ти направо ме разби с перипетиите, които описваш. Искрено ти се възхищавам за това как успяваш да се справяш с такива стресови ситуации и с трима мъже на главата си  Hug

Хайде, Анитке, откога те чакам  Mr. Green Според мен можеш да си откраднеш минутка за кафенце, дори и ако имаш хиляди задачки на главата си  Heart Eyes

Yanan, при мен когато се върнах на работа преди изтичане на платеното майчинство, ми изплащат 50% от стойността му като добавка към трудовото възнаграждение. Според мен щом са ти дали толкова различни отговора в НОИ, търси връзка с техен юристконсулт. Взимаш телефона на НОИ-то от интернет и като се обадиш искаш директно да те свържат с юриста им. Аз имах едно питане и мацката се отнесе доста любезно и ми обясни много подробно. Мисля, че там е и твоят отговор  Heart Eyes

Засега толкова, че все пак трябва и да работя.
Целувки на всички мънички слънчица   love001

# 58
  • Варна
Коте, за спането в количката- спи около час-час и половина, а в къщи и до 3 стига, но 1 път в седмицата не е проблем. Пък и за децата е голямо разнообразие. Благодарим за снимката, Тея е много хубава. Като се видим ще й се нарадвам  Heart Eyes

Саси, ще намеря време, обещавам. Тези дни мъжа ми е в отпуска, така че ще ги оставя да се гледат някой ден и покрай задачите ще мина да те видя.

Сонка, Ванчето, само елате във Варна и ще ви водя в МОЛ-а. То не, че има кой знае какво за гледане или купуване, просто е приятен начин да си изгубиш времето и да се разнообразиш.

Отивам да спортувам, крос-тренажора ми хвана паяжина в детската стая.

# 59
Момичета, трогнахте ме и ме засрамихте - аз черпих с две бири, пък вие ме засипахте с букети, че и полянка(Вили, само кажи къде е, и на пролет съм там Simple Smile).
Ане, наистина, не съм си писала рожденния ден във никой списък, понеже като си правих регистрацията, идеята ми беше да черпя инфо за малката, изобщо не ми е влизало в сметките, че ще се сприятеля с вас, ще ви мисля и ще си изливам душата пред вас. Но... не стана както го мислех, и слава богу Simple Smile. Много се радвам, че ви има !!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт