Юнчетата се вълнуват, че деня на влюбените с мама, тати ще празнуват.

• 12 465
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, другари!

Не сме се разписвали скоро, но следя новините на пишещите, благодаря за което  Hug

Добре сме със Стефан, разходки, разходки и пак разходки. Това е най-същественото. Другото, което е че говори повече, моето момче. Радва се много на своите приятелчета в парка, дори бълнува името на приятеляето ни Емо. Това ме навежда на мисълта, че може яслата да не се окаже голямо изпитание.
Пият ли децата ви от чаша?  Стефан не е готов, опитах, но не става. Не го и насилвам. Пие от шише със сламка на Nuby.

Zorri, благодаш за албумчето ще кача снимки.

Ани и днес има кърмаческа среща, но със Стефан ще я проспуснем.

Анелиз, чудесен пикник. Гледам Криско приема по-спокойно яслата.

Яна, стискам палци, всичко да тече добре, до появата на беб. Това ще е "първото " наше второ бебче Simple Smile

Дидке, Любе, наслука с обзавеждането. И мен ще ме тресе тази треска след юли вероятно. Не че има кой знае какви големи площи за обзавеждане, но и при нас няма да е лесно - от нищото да направим нещо  Mr. Green

Любе, и вас гледам пролетна треска ви тресе. Много са ти хубави мъжете.

Вили, дано прекараш страхотния, откъм време,  уикенд в Пловдив и чакам много снимки.

Коте, Тея е веяе госпожица, с опашлета и къдрици.

Имам и една снимка под ръка

http://images24.snimka.bg/005250115.jpg

От мен хубав 29- февруарски петък, с много слънце и разходки и уикенд разбира се!

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 09:03 от Анe

# 151
  • Пловдив
Яна, стискам палци, всичко да тече добре, до появата на беб. Това ще е "първото " наше второ бебче Simple Smile

Ани, второто ще е. Haribo, трябваше да роди още миналата година май месец. Разбирам я защо не пише вече. С 2 деца с разлика 1 година не е никак лесно Wink

# 152
Да,наистина Харибо роди още миналата година....
Пепи,а ваша снимка може ли да пусна?Че ти нещо се скатаваш?

# 153
  • Пловдив
Да,наистина Харибо роди още миналата година....
Пепи,а ваша снимка може ли да пусна?Че ти нещо се скатаваш?

Можеш бе мила, ама не помня кога си ни снимала  Blush

# 154
....Пепи,ти не ме гледай,че вятър ме вее и съм:crazyeyes:.....аз съм сръчна и не пропускам да щракна.....Снимката е от вчера Laughing

# 155
  • Варна
Ане, наистина отдавна не си се появявала, но пък се отсрами с чудесна снимка и дълъг пост (в положителния смисъл го казвам Simple Smile.

Зори, благодарности, че си се сетила за албумчето   bouquet Твоята Ани е много хубава с тази сълга коса и червени фибички. Нали си ме знаете, все са ми очите в косичките и прическите на момиченцата  Grinning

Ние днес с Криско си направихме двучасова разходка в парка, но забравих фотоапарата  Embarassed. А сега още спи и следобедната разходка ще е в близката градинка. Аз по принцип го приспивам към 13ч. но днес трябваше да ходя на фризьор и баща ми дойде да го гледа. И познайте, като видя дядо си не искаше да спи. Заспал чак към 2 и нещо, сега може и до 5 да отиде  Rolling Eyes

Не ми се отваря в големия размер снимката на Пепи и Любчо  newsm78

# 156
Честита Баба Марта скъпи момичета и на вас мили деца! Да сте бели и червени, румени, засмени.

# 157
Искам пролет и аз!ама не няма,уж леко затопли и на слдващия ден вятър и сняг,та при нас е още зима и то вече незнам колко месеца ни е сковала.
Честита Баба Марта и от нас!

# 158
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

# 159

Честита баба Марта и от мен!Да сте живи и здрави!

# 160
Честита Баба Марта,мили момичета  bouquet

Бъдете живи и здрави и много усмихнати,вие и вашите семейства  bouquet

По-късно ще пиша пак ,че след малко отиваме на гости.

# 161
  • Пловдив
Честита Баба Марта и от нас!
Бъдете мноооооооооооого, много здрави!
Съжалявам, че толкова късно ви честитя, ама 2 дни торти правя... утре пак. За пръв път имам поръчки  Mr. Green
На който му е интересно- има ги в подписа ми  Wink
Лека и спокойна нощ  Hug

# 162
  • софия
Честита Баба Марта!
С пожелания за много здраве и касмет на всички.

# 163
# 164
Привети на всички!
Аз съм малко болна и имам ужасно главоболие,затова минавам само да ви кажа здрасти и отивам да лягам,докато Тея спи.Новото при нас е че от 1 седмица Тея спи без биберон PeaceОтрязах го и и го дадох,тя един два дни се лигави с него и накрая сама го хвърли в кофата.Много съм щастлива от този факт,защото от много време ме тормозеше,и не ми даваше мира.Сега вече съм спокойна.
Хубав ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт