Първите кокичета надничат от снега - ЮЛЧЕТО очаква Пролетта!

• 21 928
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
  • в шоки-land
имаме си рожденичка днес отново - честит пра3ник и много на3драве 3а твое 3драве, dezrycho   bouquet  bouquet  bouquet...

и ние си имаме среща днес smile3534 smile3534 smile3534, даже в наша чест няма и да вали Crazy....весел weekend от нас  Hug Heart Eyes

# 181
  • София
...
а, днес за пръв път я оставих следобед без памперс, от доста време забелязах,че следобедния е сух, но не се получи, начишка се в леглото. добре,че бях сложила едно найлонче отдолу. ще съм настоятелна обаче, че май само ние останахме с пампи. мисля да намеря някакъв по-дебел найлон и да обвия матрака, че тънките много шумолят. вие как се справихте с това? то ще се пере, ама матрака ако се намокри какво да го правя?
 Hug

Ние също не сме махнали още памперса от следобедния сън заради яслата, нищо че много рядко не е сух, както и нощният междувпрочем. Иначе бяхме взели един предпазител-калъф за матрак на "Чико" преди време, но предразполагаше към мухъл, затова го махнах. Сега съм се заредила с еднократни "преповивки", както аз им викам, т. е. правоъгълници от материя като памперсите, които смятам да слагам под чаршафчето. Лятото съм решила да нося такива и в яслата, че и там да я оставят да спи без памперс - нали се надяваме от септември да сме на градина, а там с памперс не може.  Naughty Имаме и подобна преповивка за многократна употреба, която представлява правоъгълник от три пласта - памучен плат, вата и найлон най-отдолу. Пере се в пералня. Взех я миналата година, струваше към три и нещо.  Hug

# 182
  • Пловдив
Ние сме от януари месец без пампрес - никакъв, нито нощен, нито дневен. Честно казано и аз не знам как се получи. Видях, че от яслата си идваше със сух памперс, а резервните са в раницата и реших да го оставя покрай коледните празници в къщи без. И то детето взе, че си казваше и така го махнах. Нощния по същия начин, две седмици след това, като виждах, че сутрин е сух. Някак си естествено се получи и няма как да дам съвет. От тогава насам имам само една авария и то рано сутринта малко преди да стане.

# 183
  • София
Ааааа, аз съботно-неделно не мога в парка, дни за семейството са Simple Smile
А за през седмицата какво става, има ли желаещи?

# 184
Аз, ама без дребната, че е на градина Hug Или мога да я взема по-рано за следобедно прекарване там Thinking
Имам нов телефон - 0898 62 02 58 Hug

# 185
  • Варна.
Честит рожден ден Дезри! Много любов!

днес облякох дюшека на леглото с домакинско фолио, дойде ми на акъла обаче, че може да мухляса. а тези "пелени" за чаршафите вече ги опитах, но малки ми се виждат, лепих две една за друга с тиксо, не ми хареса, много играчка. ще намеря по-дебел найлон и така ще го залепя, че отдолу да има празно място да влиза въздух.
днес пак се начишка в леглото, явно обаче я досрамя-не каза нищо. а вечерта, като я водих до баба й, не искаше изобщо да каже, че се е напикавала в леглото. ще продължаваме. няма начин. вярно за градината вече трябва да сме готови.

# 186
  • София
Аз, ама без дребната, че е на градина Hug Или мога да я взема по-рано за следобедно прекарване там Thinking
Имам нов телефон - 0898 62 02 58 Hug

Ето защо си неоткриваема Simple Smile
Нещо е кофти времето, май ще се откажа, да идвам, Асе, мислех за утре, ама за следобедна разходка няма да мога да остана, че в сряда съм на танци...

# 187
  • Пловдив
Голямо съм плямпало  ooooh! С тази моята уста до никъде няма да стигна. Вчера казах, че от както съм махнала памперса нямаме напикаване през нощта и ето ти тази нощ 2 пъти  Mr. Green.
Отдавам го на болестта и дано да е така, че трябва и аз да мисля за нещо да опаковам леглото.  Но памперс няма да сложа отново  Naughty

# 188
Здравейте всички  Hug Hug Hug Hug

на Dezrycho ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - на патерици ама

За папмпите, ние сме още с памперс и на обед и нощем. Опитах да го махна обедния, но не се получи все се събуждаше че е мокра, почва да нервничи и да се тормози, че не се е наспала и върнах памперса. Сега нещо се е стреснала в яслата и не ми казва когато и се пишка, ами трябва аз да я карам или тя се напишква и не ми казва. Видяла съм се в чудо и незнам какво да направя .........

# 189
Ние от лятото сме само с нощен памперс, който още тогава си беше почти всяка вечер сух, но след 2-3 неуспешни опита наесен реших да го махам чак като мине зимата...и сега смятам като се позатопли още малко да се пробвам.

Успях да кача и малко снимки, така че на който му се гледа ето: http://good-times.webshots.com/album/563110276PmcjYJ

# 190
  • София
ЧРД, Дезри! Щастие и любов да има винаги около теб!
Памперса през деня го забравихме отдавна, следобедния също (тя спи кратко, та няма проблем). Обаче нощния май никога няма да го махнем Embarassed Изпива по 2-3 шишета с вода през нощта и сутрин буквално е препълнен. А като прибавим и мързела - събужда се, казвам "хайде на гърнето", тя казва "мързи ме, не ми се пишка", изпишква се спокойно и пампата прелива Close
По повод протекторите за матрак - на детските легла съм сложила за всеки случай от еднократните чаршафи, а за нашата спалня поръчах в една фирма и съм много доволна. Излезна 25-30 лв, като чаршаф с ластик е, отгоре е хавлиен, отдолу гумиран. Засега не запарва, лятото ще видим как ще е.

Сега се сетих още нещо - Ида е станала като Чичо Скруч! Mr. Green Харесва си нещо и като дойде време за сън си го завлачва в леглото да спи с него. Да са кукли - как да е, но най-редовно спим с шишета сок, боза или вода, книги, ножчета и пластелини, солети, пуканки...  Сутрин Мия като се събуди знае, че в леглото на кака има интересни неща и веднага хуква да ги разгледа Mr. Green Съответно Ида се буди и започва да ги дърпа и да си ги пази #Crazy Въобще  - при нас е весело!

И да не забравя да благодаря за поздравленията от името на малката ни рожденичка!

# 191
Ехее, привет народе  Hug
Айде и аз да се разпиша вече Wink

Ние си изкарахме Варицелката и сега сме с 5-тата шарка  Rolling Eyes Та откакто сме на градина все си мъкнем по нещо...

Честито на всички - малки и големи - рожденници, които явно съм пропуснала Crazy Много здраве, любов и късмет и повече веселба с прекрасните им слънчица  Hug

Ние пампата я махнахме одавна, но все още се случва да се напишква чат-пат в леглото... Аз съм решила да сменям матрака  Whistling

# 192
Оооооо май само ние останахме с памперс по всяко време на денонощието. Сигурно съм много мързелива майка, но нямам сили вечер да се учиме и да го чакам на гърнето. Направо съм скапана бързам да сложа нещо на масата, вечеря, оправяне за лягане, и по-рано от 10 ч.  почти не заспива, та към 10ч. аз сядам да поработя малко , че все има по нещо да си правя с моята работа, и в 11 - 11.30 вече гроги лягам. Незнам просто кога ще се учим. Искам да го махаме че вече и мен ме е срам - голям мъж стана а с памперси ходиме, но нямам физ. възможност. Ще започна събота и неделя, и по малко и вечерно време ще се опитвам да отделям малко време за това, за да свиква поетапно, и лятото през отпуските ще е голямата кампания за отучване, защото от есента и ние ще сме на детска, а там с памперси няма кой да ни вземе.

Вече е станал голям разбойник. Започнаха и от яслата да се оплакват. Представете си само - до преди 1 месец беше кроткото агънце, което 8 месеца стоеше безмълвно, а сега вече започна да си показва рогцата и лелките не могат да повярват какъв е палав.
Вчера си разцепи брадата на ъгъла на едно легло и сме доста белязани. И така - много е палав, но да ми е жив и здрав.
Като смогна ще пусна и аз малко снимки да ни видите.
Чао за сега и лека вечер. Отивам да лягам вече.

# 193
  • Пловдив
Здравейте,момичета.
Днес Вени-б роди момиченце-Ива 3860,50см.Та,пийте по едно за тяхно здраве beer

# 194
  • София
На мама Вени и на цялото им семейство ЧЕСТИТО!!!
Да е жива и здрава малката Ива!
Много бързо и леко възстановяване  bouquet!

Леле какви мили спомени ми се върнаха... Нетърпеливото бебеочакване на Ида, с розови панделки и балони в представите ни....
Второто - вече с реални представи и очаквания - резултата е бързо опознаване и лесно за гледане бебе...
Вени - очакваме продължението - как е при третото?

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 14:24 от ara75

Общи условия

Активация на акаунт