Първите кокичета надничат от снега - ЮЛЧЕТО очаква Пролетта!

• 21 920
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
Ритка , здрасти, тъкмо се притесних че никаква не се вяскаш!!! Как реагира Мая на бебока?! За Маргото - все едно си имаме жива кукла, не иска да се откъсне от маката и все иска да я гушка! Ревнувате ли? А какво правиш с коликите- Маргото нямаше почти такива екстри, но Ивка бая страда !

# 226
Момичета, не съм писала от мнооооого време в темата. Искам да ми дадете съвет. Моята пикла започна да се страхува от гърнето и изпада в паника от него. Не знам какво да правя. Нямам обяснение, стана изведнъж. Никой не я е насилвал или и се е карал. Преди нямаше проблеми с него. Сега не знам какво да правя. Започна да се напишква и в следствие реши, че да пишка е нещо много лошо. Сега се стиска и се мъчи. Видяла съм се в чудо. Не искам пак  да се връщам към памперсите, но пък и да се измъчва така..........

# 227
  • София
Dencho, а пробвали ли сте на детска дъска върху тоалетна "като големите"?  newsm78

# 228
  • непостоянно
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!!!
ЖЕЛАЯ НА ВСИчКИ ЗДРАВЕ И ЛюБОВ  bouquet  bouquet  bouquet
НЕКА БОЖИЯТА БЛАГОСЛОВИЯ ДА СЪПЪТСТВА ДНИТЕ ВИ!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ Hug

# 229
Dencho, а пробвали ли сте на детска дъска върху тоалетна "като големите"?  newsm78
Пробвах, но само си стои на нея. Нищо не прави, страхува се. И песен измислих за тоалетната.....

# 230
  • София
Пробвах, но само си стои на нея. Нищо не прави, страхува се. И песен измислих за тоалетната.....

Можеш да й обърнеш един леген или кофа под крачетата да не й висят, че може да я е страх от това, само че трябва да я пазиш да не стъпи върху нея, та да падне. Ади си има ето такава стъпенка за целта, та да не се притеснявам, ако реши да слезе.  Hug

# 231
Денчо, опитайте да пишкате на канала в банята, примерно. Да видите как излиза пишкото и да видите как отива в канала. Направете си игра. ПРи момиченцата е по-трудно да е забавно, но се получава Peace Можете след това да въведете ритуал с измиване, или изпишкване и измиване на любима играчка...
Ох, разбирам те напълно. Сияната имаше рана на срамните устни и много трудно я карахме да се изпишка. То не бяха обяснения за това как работят бъбречетата, как пишкото се събира в мехурче и после трябва да се изпразни, за да могат бъбречетата да съберат ново... иначе мехурчето се надува и може да боли коремчето или пък да ес напишка в гащите... Изобщо при нас реалните обяснения вършат много добра работа.
Успех Peace

# 232
Благодаря Ви много момичета, просто съм се хванала за главата. Нямам идея от какво се е наплашила така. Даже изхвърлих гърнето и купих ново, но ефекта е 0. Ще пробвам всичко, което ме посъветвахте Hug

# 233
Привет мили дружки  Hug
честито Рождество Христово на патерици  Rolling Eyes

Dencho, много кофти проблеми имате, дано отминат бързо Praynig А малката ходи ли на градина? А може ли да е чула разказ или да е видяла нещо по телевизията, което да я е уплашило  newsm78 Защото моето диваче на няколко пъти ми прави един и същ номер - ако чуе, че някой си върши работата (или я е вършил преди) в гащите и веднага започва и той да го прави Tired В последствие трябва да отидем до този, който ни е разказвал разказа или до детето, което го е правило, за да му каже, че това не е хубаво и че вече не го прави и чак тогава се спира  Whistling Та помисли си или ако можеш да говориш с нея и да я накараш да ти каже дали не е видяла или чула нещо, макар да съм сигурна, че си я питала 100 пъти защо го прави Confused

# 234
bubka малката не ходи на градина. Чакаме великото класиране. Аз си обяснявам, че или е видяла по ТВ нещо или е сънувала. В момента сме в процес на ново приучване за тоалетна или гърне, но е много по-трудно.....  Падиетъра и ми каза, да и сложа отново памперс и до лятото да я оставя така........ Хич не искам да я свиквам отново.

# 235
  • непостоянно
Добър ден от мен Grinning

Днес с милото имаме годишнина от сватбата Wink

та бих желала да ви почерпя макар и виртуално

# 236
И в рима с аватара ти -
... и все така красива Hug
Да се обичате поне още сто години..., а ако променят брачния закон, след година-две като понасъберете още шаферки, може пак да подновите клетвите Hug
Аз лично стискам палци да го променят и да може през известно време да си се пооженваме пак Grinning
И освен това като се приберете към София трябва вече да се видимммм Hug

# 237
Привет мили дружки  Hug
честито Рождество Христово на патерици  Rolling Eyes

Бубка малко си подранила за Рождеството, много рано си изпаднала в Коледно настроение  Laughing. Айде първо Възкресението, пък след няколко месеца ще си честитим рождеството (това в кръга на шегата).

Аз съвет за памперса и махането му не мога да дам, защото и ние още се мъчиме с тях. Вече го подканям от време на време, и обикновенно сутрин или следобяд след сън има резултат, но през останалото време - НЕ. Чакам по-трайно затопляне и започваме по редовно и настоятелно да го махаме, пък ще видим.

# 238
krasy_alex  поне знам, че не сме само ние..... Лошото при Ния е, че вече го бяхме махнали.

# 239
  • София
А не сте само вие - ние на ясла сме с памперс, иначе - без.  Hug От юни обаче им я пускам на лелите без, пък да се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт