А последната снимка с тази дата юли 2005
- да не е на Маргоmama Svetli, хайде разказвай по-подробно и със снимки как е по френско!
Вени - да са ти живи и здрави 

И колкото повече се вглеждам, толкова повече симптоми намирам... загубена работа 
Бебончи е главчно вече и се надявам всичко с положението да е наред до края
Явно следващият път ще имаме сериозен разговор за раждането, защото док каза, че имаме много да говорим по въпроса
Ще ви са похваля със сигурност като го проведем
- да не е на Марго
в нашите редици има една мама второ раждане нормално след първо секцио!
А двете сестрички наистина много си приличат на бебешорските снимки.
Кристиян може да си включи сам само ПЦ-то, но нищо друго, защото съм сложила парола..Игри не си пуска сам, защото никога не съм му показвала как става номера. Пък и си е мързелив лъв моя.. защо да се мори, като мама и тати са му на разположение и само се опитва да командори
Нова струва 750 лв. А мацката я продаваше ползвана 1 година за 170 лв. Е, кажи как да не я купи човек. Освен това хората живеят до Южния парк, та и разходките, които са правени са били основно по гладко. Много е запазена количката. И аз съм много доволна. 7-ми поред номер 
!
задача. А времето ни е кът покрай дечурлигата
. Оня ден сме се нарамили с Данчо с по едно колело и едно дете и ги учихме да карат . Тя Ирен може, но и купихме по-голямо и я беше страх в началото, големичко и се струваше. А Дани върти за кратко педалите и после го домързява и иска някой да го бута/дърпа евентуално. Мъка ви казвам
! Около нас приятелите са все с по едно дете засега и като ни гледат хич и не искат да мислят за други деца. Да им се чуди човек направо
!
!