Целувки и да сте здрави всички

Тук нали все от далеч плануват времето, та сега са записванията за следващата учебна, та и календарна година
(все пак не тръгвам на дълъг път с дете с 39*Т)
, че каквото каже - закон е!
.....а3 сь3нателно си го и3брах пак секциото, ама бебо е пак голям 3а нормално с моя тесен та3.....сега ме хвьрли в мисли...уф, че си....
Вчера имаше ужасен кашлив период, който завърши в около 1:30 през нощта, когато от зор започна да повръща, ама не храна, а храчки
чак след това се успокои и сега е доста по-добре
Сега обаче е с диария, предполагам от АБ-то 
Айде да се похвалиш скорооооо 
За сега не се тревожа за размерите й, защото, за разлика от кака си, върви точно в седмиците си детето
Та се надявам да докара най-много до 3500 гр
Но в крайна сметка - да сме живи и здрави - колкото -толкова! Както - така 

НЕ! Лягаш, вадят бебето и мъките започват след това ... болки, болки, БОЛКИ ... кихнах веднъж, изправена, на втория ден ...УМРЯХ направо. После месеци наред нещо все те придърпва, нещо все те понаболва. А за лоши сраствания от секцио - нека говорят докторите и отвреме навреме моя близка, дето едва не умря на масата . И всичко това защо? За да родиш по-бързо и да се мъчиш после като грешен дявол. Няма по-прекрасно нещо от нормалното раждане, та даже и то да е толкова тежко, колкото при Оги. Даже и сядането след епизиотомия на пластмасовите столове на кафенето на Св.София е приказка пред по същото това време лежането след секцио в леглото и да надаваш дупе, мъчейки се, да ти боднат поредното болкоуспокояващо.
Аз бях алергична към Бисептола, а ето го Любани се изрина от него, щото нали пие Суметролим.
?