Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се покриват тортите с марципан?
Какво представляват лакта бонбоните?
Как се правят торти пате и трюфели?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се покриват тортите с марципан?
-
Какво представляват лакта бонбоните?
-
Как се правят торти пате и трюфели?
Тортата пате може да бъде направена като торта с рула, като вътрешността е фъдж. За покритие се използва чаршаф от марципан. Главата на патет може да бъде закрепена с шишчета, а украсата може да бъде направена с маслена глазура или бита сметана и пош. Тортата трюфел се приготвя с бита сметана без загар и черен шоколад с високо съдържание на какао, като например шоколад с 80% какао. Вътрешно може да бъде от тънки слоеве рула, намазани с крем. Украсата може да бъде направена от маслена глазура или бита сметана и пош.
-
Как се правят трансфери за торти?
-
Как се използва желето за торта?
Ама май и тук продават готови желета. Даже оцветени. Малко перлени, но май ще станат. Ох, като реша да правя торта от този тип ще го мисля
ви момичета бъдете снизходителни.



.Децата искат внимание и направо си ревнуват от тортоправенето.