Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 10!

• 43 980
  • 956
  •   1
Отговори
# 465
  • Ботевград
Защото дават макспак само на 3-я ден Laughing

# 466
e не е ли на всеки трети сен т.е. на 3,6,9 или аз сум се объркала,няма ли да ми дадат пак

# 467
Дават само веднъж, на 3 ден. Ако искаш друг макспак, си купуваш или трябва да си госпечелиш. Има сайтове, на които се играе и се печели макс пак, а има и лесен начин, без игра. Виж тук http://4o4ka.blogspot.com/search?updated-min=2007-01-01T00%3A00% … mp;max-results=20
Най лесния вариант е с packbarre  Peace

# 468
мерси много съм заблудена Embarassed Embarassed Embarassed

# 469
само още нещо за колко време се пе4ели макс пак от пак бара?мерси

# 470
само още нещо за колко време се пе4ели макс пак от пак бара?мерси
Май долу горе за около 3-4 седмици Simple Smile

# 471
Но трябва да си на компа, че на ден по сопорнайсет пъти ми иска парола иначе се самоспира  Laughing Аз не знам за колко време, защото от няколко месеца съм го пускала само за около 7 дена. Не се сещам  Blush

# 472
 Embarassed е добре как оспявате да саберете бубз за подарак аз за 6 дни имам 2.03

# 473
Embarassed е добре как оспявате да саберете бубз за подарак аз за 6 дни имам 2.03
Ееее, с много игра Laughing. Аз играя вече повече от година  Wink

# 474
  • София

Може и да ти изглежда обезкуражаващо, но оттук нататък ще печелиш доста по-малко. Поне при мен след първоначалното натрупване (да не забравяме и макспака), взех да печеля по мноооого малко бъбове. Скоро минах 100-те дни в сайта, от които 30-ина не съм играла, та имам около 35 бъба.
Подарък още не съм спечелила, сега се редя на 2 опашки. Дълго време пробвах в лотариите - нищо.
Но аз играя само с 1 акаунт.

# 475
Всичко е късмет  Wink , аз до скоро играех с 4 акаунта,сега съм с 3 и мисля единия да го махам като ми излязат опашките. В последни време точките се трупат лесно, но опашките вървят много бавно, имам няколко опашки на който вися от есента  Rolling Eyes

# 476
xxubavka ти пак си добре аз от лятото висях за чашата, и един ден взех че забравих да ги потвърдя и ....  Mr. Green Сега пак съм подредена!

# 477
Сложи си Хака, за да не губиш бубзи. А подаръка - чакаш на опашка, чакаш да ти го пратят и тези от пощата, ако не са си го свили, ще го получиш. Търпение, много са малко случаите на неполучена играчка.

# 478
Въпрос към тези, които играят в Find-Jeux : Как се става Вип, че гледам макспака е значително по-евтиничък от обикновения.

# 479
xxubavka ти пак си добре аз от лятото висях за чашата, и един ден взех че забравих да ги потвърдя и ....  Mr. Green Сега пак съм подредена!

Е това е гадно!  Аз по Коледа, ей така и аз щях да си увисна с опашките, ама успях, буквално в последните минути да си ги под твърдя.    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт