Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 10!

• 43 980
  • 956
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Най-често играя на Ricochets.Тактиката ми е умерена игра, колкото и да ме сърбят ръцете Mr. Green. След като понатрупам малко играя на Sweeties и доста често ми дава по 5bubz.

# 691
  • Ботевград
И на мен Sweeties ми дава по 5 Peace
Понякога.
Аз правя така - регистрирам си 5-6 акаунта, играя третия ден на макспак, след това проигравам точките на платените игри Mr. Green и който акаунт ми е с най-много спечелени точки, него оставям след третия ден, а другите ги трия Peace
Така онзи ден на нов акаунт на 5-я ден се наредих за подарък от 14,90 бубси Grinning Grinning Grinning

Ми не знам Силве, при мен не става newsm78 това с двете игри Sick
Регистрирала съм акаунти на мой подакаунт, както и на приятели, не знам защо не става ooooh!

# 692
Игрите, които са в най-дясната колонка.
За подакаунта: Правиш си рег и си пишеш спонсор - първия ти акаунт, но новия го пишеш на друг човек, за който си сигурна че ще ти даде подаръчето, като го вземе от пощата. Иначе не може един човек да има повече от един акаунт  Peace

# 693
  • София
Аз от тези платените веднъж загубих 5 bubs, после 7 и редовно разни по-малки суми.....и веднъж спечелих от последната игра -10 bubs, това ми е рекорда, но като цяло губиш много повече от колкото печелиш....та се отказах....

# 694
преди малко получих мини пьзела,не е лош  Peace

# 695
Ми не знам Силве, при мен не става newsm78 това с двете игри Sick
Регистрирала съм акаунти на мой подакаунт, както и на приятели, не знам защо не става ooooh!

Дай ако искаш на ЛС акаунт да пробвам.  Peace

# 696
има ли някой от този клан PLAYFORFUN ,гледам,че са доста напред,имат 207 точки  Shocked

# 697
има ли някой от този клан PLAYFORFUN ,гледам,че са доста напред,имат 207 точки  Shocked
Защо точно от този клан? Как ти попадна?
Аз съм в един дето все завършваме на около 200-то място и много ме е яд, че не можем да стигнем до 100-то, че да вземем по някоколко буби Mr. Green

# 698
ами,разглеждах класирането и видях,че този клан е бьлгарски /пише хубава си моя горо  Mr. Green/ иначе аз сьм в XXUBAVITE-MAMI.

на пьрво място дават 500 буби,от 2 до 5 -200 буби  и т.н. Shocked

# 699
  • Плевен
И на мен ми даде по 2 пъти на всяка игра. Още един въпрос, дано не ви досадих с тах, но как се включвате в тези кланове? Искам и аз  Blush

# 700
anyto ,за да влезеш в клан,трябва да те одобрат.повече от 10 човека не може да са в един клан.аз файда от клана не сьм усетила.  Wink

# 701
  • На морето!
Включете ме и мен в списъка на 1ва страница ако може, пък дано ми излезе късмета и някой да ме избере за спонсор.Ще му стискам много силно палци да печели много награди  Mr. Green Никът ми в игрите е randunna
Мерси в аванс.  bouquet

# 702
Аз хем да се оплача хем да питам.
Вече 2-ри ден не действа хака на дяволчето /с ледчетата/  Mr. Green  а при вас как е работи ли си  newsm78 да не са се усетили франсетата.

# 703
Аз хем да се оплача хем да питам.
Вече 2-ри ден не действа хака на дяволчето /с ледчетата/  Mr. Green  а при вас как е работи ли си  newsm78 да не са се усетили франсетата.
При мен за сега работи. Пробвай да си преинсталираш хака. Peace

# 704
И при мен работи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт