Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 10!

• 43 981
  • 956
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте Prizee маняци, приемате ли оЩе една маня4ка?

# 151
Здравейте Prizee маняци, приемате ли оЩе една маня4ка?
Hug

брошурка и лепенка сьм получавала само ведньж,всеки пьт ли пращат?

И аз получих само веднъж лепенка.

Аз всеки път получавам лепенка, но брошура не съм получавала Crossing Arms

# 152
А аз с моите две плюшки не съм получавала лепенки,  а и не съжалявам  Wink
Добре дошла Bonita  Stop Grinning

# 153
От 11 подаръка, съм полу4ила- всеки път "брошура" и  newsm78 9 или 10 лепенки

# 154
Постоянно следя темата Hug, но рядко се включвам.  Embarassed
Но сега имам един въпрос към тези, които използват Packbarre. Опитах се да си направя втора регистрация, но не мога. Защо е така? Да не би да разпознава IP-то? Питам, защото на първа старница на тази тема IRIMIL е писал, че това е най-сигурния начин да печелиш макспак и то чрез реферати, но аз не мога да си направя.
А и при вас бързо ли се трупат процентите, защото при мен е много бавно. Cry

# 155
и при мен много бавно се трупат % в Packbarre,но на  мен ми писва през няколко минути да пиша кодовете ,които иска  Crossing Arms

# 156
Аз спрях да го пускам,защото много бавно става.Предпочитам Якадо- винаги има кодове и отнема 10 минути на ден на профил.

# 157
Благодаря ви за топлото посреЩане   bouquet

# 158
Има ли някой, който лесно да минава 10 ниво на самолетчето? Само него няма да мога да мина, за да изпълня един куест и много ме е яд. Та ако има такъв може ли да му се доверя да ми го мине Praynig

# 159
Аз ти  давам  99 %  че ще го  мина

# 160
всеки път я превъртам, но тези дни няма да ме има, а да те питам тетриса превърташ ли го?

# 161
 Преди не можех, но сега с хака вече трети път го превъртам.
А някой  минавал ли е The Quest of the Miraculous Fishing, че утре ще съм на 16-то ниво на жабата и се чудя дали да скачам направо във водата. newsm78

# 162
Не мога да изтривам билетчета, защо?Имам си бъбсчета, а не ми дава, да не би да има и някакво друго условие?

# 163
Не мога да изтривам билетчета, защо?Имам си бъбсчета, а не ми дава, да не би да има и някакво друго условие?
Веки ден има по определ брой билетчета и свършват много бързо. Аз например днес влязох в 8.30 часа и вече нямаше билетчета. Но ми направи впечатление, че преди пускаха по 30000 билетчета, а днес бяха само 10000.

# 164
Мела, благодаря ти за бързия отговор   bouquet
Тази подробност не ми беше известна, макар че си пише, че няма повече билетчета за деня, ама кой да се светне Blush

Общи условия

Активация на акаунт