Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 10!

• 44 001
  • 956
  •   1
Отговори
# 435
  • E-CLM & CH-VD
Има нова награда на опашката - шише за вода (аз така го преведох). Който иска да се нарежда, че вече станали над 600 човека.

Toва в коя секция е?  newsm78 Че аз нищо ново не виждам  Crossing Arms

# 436
http://www.packbarre.com/?pa=24544  с този как става след като го инсталира6

# 437
  • Русе
В Евридей Лайф е. Това не е шише за вода, а затопляща възглавничка. Пълни се с гореща вода, лягаш си, слагаш си я под крачетата и кеффффффффффф  Mr. Green И за други неща може да се ползва.

# 438
Има нова награда на опашката - шише за вода (аз така го преведох). Който иска да се нарежда, че вече станали над 600 човека.

Toва в коя секция е?  newsm78 Че аз нищо ново не виждам  Crossing Arms

В пета секция, най-последната.

# 439
пета секция не е последна,нали са осем.

иначе,като прочетох ,че има ново шише за вода и веднага се наредих,но щом не е шише,сега ще се откажа  Mr. Green

# 440
Момичета, ток що ми донесе пощальонката моливника. Много е хубав. Заслужава си  Peace

пета секция не е последна,нали са осем.

иначе,като прочетох ,че има ново шише за вода и веднага се наредих,но щом не е шише,сега ще се откажа  Mr. Green
В пета секция исках да кажа и в нея секция най-последната награда. Не си ме разбрала. Simple Smile

# 441
аха,сори  Hug
а това комплектче детско ли е?

# 442
аха,сори  Hug
а това комплектче детско ли е?
Незнам дали точно е детско. Вътре има ножица, телбод, телчета за телбод, машинка за вадине на телчетата, химикал, тиксо с машинка, дето се реже и посредата това дългото е едно дето се правят дупки (забравих как се казваше Embarassed) на хартията и се слагат в папка.

# 443
понеже е описано като детско`office kit for children`офис принадлежности за дете,и си мислех да не би да е имитация или умален модел.

# 444
много е сладко взема се нареждам и за него  Crazy Heart Eyes

# 445
Момичета да ви се оплача,вчера опашката за мъжкия часовник /черня/е закрита и съответно аз бях на нея.От много време чакам на нея -от 500 човека бях към 70 -ти номер, ама до тук.За компенсация дадоха към 20 буби, че бях напред в опашката, но часовника много го исках.Тази опашка вървеше страшно бавно, някой дни дори по един човек минаваше само.Но тяхната система за закриване на опашки не мога да я разбера ,да предупреждават за изчерпване ,та да не се надяваме. #2gunfire

# 446
За моливника чакам и аз, ама кога ще ми дойде реда , не се знае  Confused Иначе е много готино, наистина. А това за дупките е перфоратор  Peace

# 447
А това за дупките е перфоратор  Peace
Да, точно така   ooooh!Peace, мерси  Wink

# 448
Не знам дали сте гледали това клипче http://youtube.com/watch?v=riGGf8a3GTY , ама искам да попитам дали някой знае от къде мога да я намеря тая програмка, щото съм сигурна, че програмката работи, намерих сайт http://prizeehack.c.la/ , който е подобен на тая програма, обаче в тоя сайт нещо май не става или поне аз не знам какво да правя, ако някой знае нещо повече моля да помага. А пък, ако я намерим тая програмка ще е супер, щото ще си правим през 30 мин. нов макспак

# 449
До колкото разбирам от клипчето, това е някаква програмка, която се инсталира. В горния ляв ъгъл пише pack+generator.exe. Само мога да кажа, че и аз съм доста заинтригувана Peace, но сега остава само някой да я намери Praynig

Общи условия

Активация на акаунт