Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 10!

• 43 980
  • 956
  •   1
Отговори
# 495
Моля за превод  Praynig Désolé, il n'y a plus de stock.
и ако някой може да даде линк към някой онлайн преводач, че да не питам всеки път.

_baby, хвърчилото е във втората секция Sports&Leisure още първия подарък /Kite/
А аз мислех, че е надуваем кит  hahaha Даже кандидатствам за него  Blush

Онлайн преводач, но до 500 символа на ден http://webtrance.skycode.com/vrol.asp

# 496
Désolé, il n'y a plus de stock.
Съжаляваме, но е изчерпано /или нещо от сорта - това да не е за кодовете във find-jeux?
Не, в Gratkado

# 497
  • Ботевград
А забелязахте ли, че във  find-jeux вече гет паса е само за Випове Confused
Също така няма и кодове за макспак - всичко е изчерпано Crazy
Дали ще заредят Tired

# 498
А забелязахте ли, че във  find-jeux вече гет паса е само за Випове Confused
Също така няма и кодове за макспак - всичко е изчерпано Crazy
Дали ще заредят Tired
точно поради тази причина вече играя само якадо.

# 499
  • София
Съжаляваме, но е изчерпано /или нещо от сорта - това да не е за кодовете във find-jeux?
Не, в Gratkado

така е от месеци...и аз дебна там....ни за якаду, ни за призето има....

# 500
  • E-CLM & CH-VD
Не, в Gratkado

Аз за там чаках 2 седмици да пуснат макс пакове, и не дочаках. Естествено, бяха изчерпани и за якаду и за бинбанго. Във техния форум пишеше, че трябва да се дебне, защото пускали нарядко и по малко.  И свършвали първи. Та след 2 седмици влизане по няколко пъти на ден, сварих един от последните кодове за бинбанго. Взех си го и си закрих акаунта в граткадо.

# 501
може ли някой да ми каже,какво е онова оранжево чудо вьв втория раздел на втория ред?за подарьците става вьпрос.

# 502
може ли някой да ми каже,какво е онова оранжево чудо вьв втория раздел на втория ред?за подарьците става вьпрос.
Знам, че е някаква плажна игра, но нали не съм живяла на плажа и не знам как се играе  Blush

# 503
  • E-CLM & CH-VD

Toва е от типа на федербал, но вместо ракети се играе с тези оранжевите, които са като лигавници  Laughing, от тях отскача топката.

# 504
мерси момичета  Hug нямам нужда от таквоз чудо.

а преди малко без да искам се махнах от опашката за стайния часовник и сега ме е много яд  Cry чак главата ме заболя,скоро щях да го спечеля и да изтрия този акаунт,а сега всичко на ново  Rolling Eyes

# 505
Днес най-накрая получих първият от двата пъзела които чакам. Не е лош. Не очаквах да е толкова голям и нареден. Ще го снимам утре и ще го кача.

# 506
За тези, които искат да спечелят 1.00 бубс може да изпълнят един куест The Quest of the Miraculous Fishing. За целта трябва да стинете до 16-то ниво на Sinkyfrog's Ark и да се самоубиете, т.е. да скочите директно във водата. След това  да напишете или копирате в адрес бара http://prizee.com/quetepeche.php , и натискате ENTER.
Аз вече го изпълних, така че това наистина действа. Не знам дали куеста може да се изпълнява повече от веднъж.
Успех!

# 507
За тези, които искат да спечелят 1.00 бубс може да изпълнят един куест The Quest of the Miraculous Fishing. За целта трябва да стинете до 16-то ниво на Sinkyfrog's Ark и да се самоубиете, т.е. да скочите директно във водата. След това  да напишете или копирате в адрес бара http://prizee.com/quetepeche.php , и натискате ENTER.
Аз вече го изпълних, така че това наистина действа. Не знам дали куеста може да се изпълнява повече от веднъж.
Успех!
Значи като стигнем на 16 ниво, без да сме го изиграли и скачаме във водата (не го минаваме един вид), така ли?
И после какво да напишем на рибата  newsm78, The Quest of the Miraculous Fishing ли?

# 508
  • варна
не,не, стигнеш ли дотам скачаш, копваш линка горе в адрес лентата и ентър, аз изпълних куеста и на четирите си акаунта, но тъй като в таблицата с куестовете срещу този вече пише well done, не съм пробвала да го правя по два пъти , мисля че само по веднъж може, но не съм съвсем сигурна. Аз го изпълних без хака, за да съм сигурна, че ще се самоубия.

# 509
Тъкмо мислех да си изтрия единия акаунт като си получа подаръка и получих съобщение, че имам спонсор, и като видях, те даже двама. Чудна работа как са ме писали newsm78 като на никой не съм казвала за този акаунт.

Общи условия

Активация на акаунт