Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 10!

• 43 981
  • 956
  •   1
Отговори
# 585
не ми дава да играя новата игра,и езика смених на френски и пак не става? при вас как е?

# 586
на мен ми дава, но първо се логнах наново

# 587
А как е новата игра? По-смотана ли е от рибките на влакчето или от другите дето се ядът една друга.Аз мисля някоя от тях да разкарам  Thinking

# 588
Ами от тези е дето трябва да откриваш по две еднакви картинки

# 589
на мен ми дава, но първо се логнах наново

така стана и при мен  Peace

nnaadeto ,според мен е лесна,тьрсиш 2 еднакви фигурки-май са инструменти.

# 590
Играта е забавна но  вече много  взеха да взаимстват  от   http://www.yacado.com/inscription.php?parrain=redmadman  като  си  играя в  http://www.yacado.com/inscription.php?parrain=redmadman за Макспак  почти  винаги  минавам  тази  игра да видим  дали  ще ми  се отдава и  в призето Simple Smile Иначе  махнах  супата на заека там  повече  от  8мо  ниво  не можех  да стигна

# 591
  • София
ооо на якаду е мн сладко като я превъртиш и ти дава 500 точки...което за там си е мнооогооо...

# 592
Супата е много лесна , поне за мен.Значи разкарвам ония тъпи риби.Там никога не минавам повече от 4 ниво и дава малко бъбсчета  Twisted Evil

# 593
  • На морето!
Аз махам Вег Атак  Mr. Greenнай-после.Трудно се играе от лаптоп, а и дава малко точки.
На новата игра влияе ли хака?

# 594
някои започна ли Quest for the 6 Squares аз мисля да се пробвам Laughing

# 595
Аз я замених дяволчето  Simple Smile
А на ТАКА на 3-то ниво ми даде 0.08 бъбз ... не ми се беше случвало досега  Shocked

# 596
  • София
дава, дава ТАКА  е доста щедра игра за скромните си 5 нива....а иначе гледам, че новата игра по принцип точно нея заменя....

# 597
някои започна ли Quest for the 6 Squares аз мисля да се пробвам Laughing

Аз съм го минала този куест. Повишава ти ранга и после има едни определени изречения, които можеш да пишеш на рибата, за да те пусне от което ниво искаш ти (от 1-во до 6-то разбира се)

Голям мерак имам да вляза в  прайзи клуба, но как се събират 6 макс пака? newsm78

# 598
Mela, тези 6 макспака еднократно ли са или всеки месец ги плащаш  newsm78

# 599
Голям мерак имам да вляза в  прайзи клуба, но как се събират 6 макс пака? newsm78
можеш да ги купиш от www.codes-discount.com ,един струва около 1 евро.

Общи условия

Активация на акаунт