Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 10!

• 43 980
  • 956
  •   1
Отговори
# 735
  • София
а пращат ли наградите до тук....има ли на английски версия....

# 736
Видях че на регистрацията пише българия.Регистрирах се dvv1 съм там  Wink

# 737
  • Пловдив
Точно това исках да попитам и аз, дали имат английска версия, че с френския съм скарана

# 738
Ме невиждам да има, но видях какви са подаръците и много ми харесаха  Sunglasses

# 739
  • София
А пак ли така бавно се трупат точки????

# 740
И аз ги изтрах и имам 0,15

# 741
  • София
аз 0,26....нещо май няма да се зарибя на тези за сега...призето ми стига....и всички покрай тях....

# 742
аз 0,26....нещо май няма да се зарибя на тези за сега...призето ми стига....и всички покрай тях....
Подкрепям Peace Mr. Green

# 743
Точно това исках да попитам и аз, дали имат английска версия, че с френския съм скарана

английска версия няма поне засега невиждам, но има други бонуси сега  го разбрах.
Ако си редовен и влизаш поне над 90% от дните в месеца ти дават 10 допълнитерни
игри на която си избереш, а ако си на 100% ти ги удвоявят.

# 744
Аз играех на TresorQuest, но да ви кажа до сега нищо не съм спечелила. На бутика играя по принцип, нооооо...
Английска версия няма  Rolling Eyes
Аз имам 4 акуанта там, доста бях се запалила  Mr. Green. Започнах да играя преди сигурно половин година, но сега не играя игрите, а просто влизам да участвам за наградите, но до сега нищоо... #Cussing out

# 745
имам 1 питане как се влиза в  prizee club та да мога да играя и тази игричка The Poem Tree.мерси ooooh!

# 746
с 6 макспака на месец или 9 евро

# 747
Kamchoob  ще те разочаровам за трезора ама имам 2 акаунта там 1 на 120 дена и 2-ри на 104 и съм нямала никакви бонуси /тоест игри/  Crossing Arms  а да не говоря за подаръците ,че е невъзможно да си вземеш нещо от там  Naughty  .Примерно за 1-2 бройки се борят сума народ /обикновено над 100/ а и някои от подаръците ги махнаха  Tired

# 748
Kamchoob  ще те разочаровам за трезора ама имам 2 акаунта там 1 на 120 дена и 2-ри на 104 и съм нямала никакви бонуси /тоест игри/  Crossing Arms  а да не говоря за подаръците ,че е невъзможно да си вземеш нещо от там  Naughty  .Примерно за 1-2 бройки се борят сума народ /обикновено над 100/ а и някои от подаръците ги махнаха  Tired

за подаръците незнам нямам още месец игра,
но разбрах че не ти дава нова игра ми си избираш една от тези които ги има да играеш 10 пъти или 20 ако си влизал всики ден.
И доколкото разбрах това става на 1 число от месеца след като изтече предния.
Може да го погледнеш, намира се в Votre Compte -> Mon assiduité.
Аз сега съм на 93%  на 1 април щи ви кажа как е точно.

# 749
Ако някой играе в OVERCLIC, заредили са с макспак. Hug

Общи условия

Активация на акаунт