Отговори
# 105
  • София
Честити бебенца на Калина, Мозила и Ивето! Да мнго поспаливи и спокойни, да слушкат и да папкат! newsm51
Честит Имен Ден и на теб, Алекс! Да си жива и здрава! newsm51
Добре дошла на Бубето! newsm51

# 106
Здравейте момичета!Много хубави новини!
 welcomeна Бубето!Бързо възстановяване на нея , а на малките принцеси да са здравички!
Мама Ави - много се радвам , че Моника е послушно бебче и за обичта , която изпитва Петьо към нея! HugМного да те слушкат и радват!
На АЛИНКА - Честит имен ден!  bouquetКакто и на всички останали именници!!!
Честити бебчета на Калина, Мозила и Ивето!!!Да са им живи и здрави!На тях бързо възстановяване!
Евелинка -- честити подаръци !
Аз съм с ужасно главоболие - ама нали нищщо не може да се пие и стискам зъби .

На всички - приятна вечер и спокойна нощ!!![/i]  love001

# 107
pepinka83,аз също съм нямала контракции до сега,моя термин е на 21.обаче днес забелязах че корема ми доста е паднал,дори от скоро усещам как като че ли мускулите на корема ме опъват и се дърпат надолу,и така сигурно пада корема незнам.днес кръста повечко ме болеше ама то е защото почти не съм седнала до следобед.незнам и аз вече! хайде да раждаме всички Praynig.   честито на новите мамчета,завиждам ви милички!

# 108
Страхотни новинки!
Честити бебета на Мозила, Калина и Ивето smile3525 newsm51
Да са им много добрички и усмихнати, да слушат родителите си и да ги радват!

Честит имен ден на всички, които днес празнуват и на които не съм честитила празника.

# 109
Честито юначе на Ивето86   bouquet да расте здраво и силно дете да папка и слушка много.А на Ивето и пожелавам бързо възтановяване Heart Eyes Много се зарадвах като прочетох че е родила Simple Smile

# 110
ЧЕСТИТО на Ивето_86, мозила и Калина!!!! Да са им здравички бебчетата и много да ги радват!

Добавих ги в списъчето (дано правилно съм разбрала, че днес са се обебили)  Peace

# 111
Здравейте и от нас милички!   bouquet
Ние с малкото човече сме си вкъщи вече,но немога много много да пиша,защото вкъщи са мама и свеки  #Cussing out #2gunfire smile3514 така че само за бързо.....
Вече сме добре,възстанових се сравнително бързо и безболезнено.
Честито на всички мами  bouquet   bouquet   bouquet да са им  живички и здравички малките слънца!
Успех на всички ,на които им предстои!(секциото боли ама минава-на мен вече ми няма нищо дори мога да се къпя нормално. Hug)
Благодаря на всички за милите пожелания!!!
И благодаря на Господ че ми е добре детенцето!
Ще пиша пак и ще се включвам вече по-честичко!

# 112
  • София
Алина си, честит имен ден! Да си жива и здрава, леко раждане ти желая, много късмет и бързо справяне с проблемите!

Баленка, честит имен ден и на теб! Всичко най- хубаво !

Честит имен ден и на малкия Пламен! Да е радост и гордост за мама!

Честити рожбички на Слави Йо, Денил, Ивето_86, Мозила и Калина! Много да ви радват, да ви слушкат и да папкат, майчета, а на вас бързо възстановяване Grinning

Ние сме добре. Камен за сега е спокоен, слушка, храни се според мен добре, тези дни ще идем на контролно тегене да видим дали е наддал. Пъпчето му падна преди три дни и къпането стана "мисия малко по-възможна" Grinning днес го облякох с комплекта, с който изписвахме брат му и се оказа, че му е малък Crazy вече взе да будува повече- на ден прави по да интервала от по 1,5ч-2ч без сън. Аз оня ден и днес ходих на зъболекар,та си "ремонтирах"  усмивката Grinning
Ами това е засега от нас- лека нощ и сутринта да се събудим с прекрасни новини Grinning

# 113
Здравейте Февруарки!!!
Аз съм таткото на малката Деница!!!
От вчера, 05.02 Denil вече гушка една сладка кукла, а аз така се отнесох, че за малко да пропусна да Ви съобщя новината. Очаквайте новини и пращайте поздрави за най-страхотната майка след няколко дни, от самата нея.
Честито на всички Вас, които вече сте изживели всичко това и успех на останалите!!! Вие сте НЕВЕРОЯТНИ!!!

# 114
  • ВАРНА
Честита дъщеричка на мама KALLYNA   bouquet!
И на Ивето_86 да и е живо и здраво момчето!   bouquet
tchara, браво за пъпчето на Камен. На Мони му падна още в болницата. А относно будуването през деня, нашият май е герой в това отношение. Последните няколко дни будува цял следобед, като се събуди към 14-15 часа, заспива чак в 19-20 часа, като през това време продремва за половин час и толкова. Явно коликите го мъчат много момчето.
Жаси ме беше питала за жълтеницата, ами не знам, аз не го виждам жълтичък, майка ми казва, че очичките му били леко жълти. В понеделник сме на първата консултация и доки ще каже.

# 115
Lele kolko mnogo bebenca. 4eastito na siroja,Slavi,Mozila,Denil,IVVA,Kalina,Iveo /dano ne izpuskam nqkoi  Embarassed/. Da sa im viwi i zdravi malkite slan4ica i mnogo da radvat vsi4ki.
4estito na Alinka i drugite ni imennici /sas zakasnenie, no ot syrce/   :bouquet
iIzvinete za latinicata, no ne razbrah kak da go oprawq ot tuk, a s kompa ima problem

# 116
Добро утро мамчета!

Дано днес получим още хубави новини за обебили се февруарки!!!

Аз имам едно питане - корема ми се смъкна още надолу и имам чувството, че е станал по-малък - вие така ли го усещате? Утре съм на консултация и ще ми кажат дали беба е пораснала, ама сега нали от всичко се стряскам и ми е много странно  newsm78 А може би отгоре просто изглежда по-малък  newsm78

Да споделя един лек за по-здрав сън през нощта, който от няколко дни (да чукна на дърво) ми помага - кафе - само сутрин, никаква кола (а, как ми се пие), и малко преди лягане една голяма доза горещ ментов чай! Не знам внушение ли е какво е, но откакто докито ми препоръча ментовия чай си поспивам вечер и не ходя като парцал през деня! Дано и на вас ви помогне!  Peace Айде още малко остана и после почват същинските безсънни нощи  Party  (Аз все се шегувам, че тогава поне ще си имам за компания беба, а не самотно да слушам как татито  хърка  Crazy )

# 117
И аз имам чувството ,че коремът ми е стнал по-малък. Не знам обаче дали ми се е смъкнал, от толкова много следене на признаци за раждане / които въобще нямам/ вече съвсем се ошашках.

# 118
Добро утро!
ЧЕСТИТА ГОСПОЖИЦА НА ДЕНИЛ!ДА ПАПКА,СПИНКА И СЛУШКА МАМА И ТАТИ,А НА ГОРДАТА МАМА  БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!
gigamiga - на мен коремчето ми се смъкна още преди 10 - 15 дена и да, наистина отгоре изглежда по-малък,но пък отстрани е някак неестествено щръкнал напред.Нормално е също да задържиш теглото си този месец, даже може и да смъкнеш малко.Аз лично вече цял месец стоя на едни и същи кг., но коремчето ми е пораснало, значи и бебо расте....
Аз имам едно въпросче към мамите, които са правили запис на тоновете в Тина Киркова.....
Трябва ли да ми даде направление док или мога да отида сама по желание и в кой кабинет става това?
Благодаря ви предварително...надявам се някой,който е наясно днес да се включи....

# 119
Здравейте, момичета!

Нямах време да пиша напоследък, но всеки ден преглеждам темата и ви се радвам на бебетата, снимките, хубавите новини!  Heart Eyes
Честито на всички, които вече са станали мами!  bouquet (няма да ви изброявам, че със сигурност ще пропусна някого  Embarassed) Радвайте се на бебоците, защото тези мигове са неповторими! Дайте им цялото си внимание, насладете им се! Невероятно е колко бързо тези безпомощни същества ще се превърнат в самостоятелни човечета със собствено мнение за всичко  Laughing

Странно е как отстрани всичко изглежда толкова бързо и лесно... Ето нямаше ме само няколко дни, а Бубето вече си има две принцеси и дори са се върнали вкъщи... И колко още мами освен нея. Бубе, с огромно нетърпение очаквам разказа за твоето раждане.

Zdravi4, стискам палци всичко да е наред.  Praynig Представям си колко си уморена от това чакане, но трябва да издържиш още мъничко, съвсем скоро ще гушкаш своята "награда"  Hug

При мен всичко е нормално засега. Уговорката ми с д-р Григорова е за нормално раждане след секцио. Чакаме да тръгне спонтанно. Дано не се обърка нещо в последния момент  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 09:44 от Duol

Общи условия

Активация на акаунт