Party time за АвГусТинСкАтА дружина, стават на ГОдина и ПоЛоВина!

• 15 054
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • София
 Embarassed признавам - не съм чела "Малкият принц". Май и този пропуск трябва да попълня.
Вст, блазе ти и за уикенда!  Peace
Блу, да се оправя сладураната!  Praynig Heart Eyes Тая зима се измъчиха дечицата ни  Tired
Мама Галя, благите думи за теб трябва да са много!  Hug Балон аз не видях  Thinking Heart Eyes

# 91
  • Бургас
Бланк,да това е същия зъб.Вече наистина е един цял,а не като преди два отделни върха.Бая се шашнах.

Мама Галя 66,много са ти сладки малчуганите и кучето също.

На всички болнички бързо оздравяване.
Hug

# 92
  • Бургас
Каква съм забравана само:
vst80,честита нова придобивка.Да си я ползваш със здраве
.

# 93
vst80, честита нова суперска придоивка. Браво на твоята половинка!  Laughing
Нана, Галеее, много ме зарадвахте с тези кучета, не съм само аз фенка на тези породи значи...  Mr. Green Обичам и котки, но заради мушморочко я махнахме. Сега преговаряме след година, година и половина да вземем късокосместо куче. Колебанията на мъжката част са за френско булдогче или боксер. Аз оставам безмълвна още..
Блу...точно преди седмица Даниел беше в същото положение. Откачам при мисълта че пак може да изжеивеем същия кошмар с рев, сополи, болно гърло, температура, надути венци до кръв и на всичко отгоре сърбящата ни алергия.  #Crazy CryОт два дни апетитът му се върна, но с течностите сме пак назад. Упорито отказва всичко друго освен вода. Не пие дори мляко.
Биберонът при нас е голям проблем, постоянно си го търси и през деня...Все гледам да го крия, ама...  #Crazy
elen@ въобще не ми беше и минало през ума за аватарчето и "малкия принц"...много съм зле newsm78 Embarassed
И да питам само...за нашите деца, на тази възраст обувките имат ли свод или това не е нужно? Някоя мама знае ли как стоят нещата с дюстабаните и стелките?!

# 94
  • софия

Елена, все да те питам като един любопитен възрастен - какво представлява аватара ти?  Laughing Wink

Ще ми нарисуваш ли овца?Ако бъркам,мноооого шъ ма е срам  Crazy

Ъъъъ нееее Naughty  Laughing

Боа  глътнала слон  bowuu ама възрастните не могат да разберат Joy  Mr. Green  Heart Eyes ...... хихихи .....обичам 'малкия принц"
Елена поздравления за аватара  bouquet

Да, де, "ще ми нарисуваш ли овца" е точно от "Малкия принц". Нали, Дани, това имаше впредвид?
newsm10!Значи не се изложих  Party!

# 95
  • София
Аз пък се изложих  Mr. Green
На мен обаче не ми приличаше на шапка, явно не съм баш възрастен  Wink Crazy Реших, че примерно Елена чака близнаци и това е хитър начин да ни каже  Joy

# 96
  • софия
Реших, че примерно Елена чака близнаци и това е хитър начин да ни каже  Joy
Laughing
Я кажете вие как се възпитавате с малките,защото Найа се превръща в такъв диктатор,че на моменти ми идва  bash опитва се да се налага,за всичко,или по-точно не се опитва ами си го прави,а аз за да не ми надува главата и позволявам доста,но мисля че ще си изиграя много кофти номер  Tired!

# 97
  • София
И да питам само...за нашите деца, на тази възраст обувките имат ли свод или това не е нужно? Някоя мама знае ли как стоят нещата с дюстабаните и стелките?!
Доколкото разбрах обувките трябва да са с равна стелка, затова и препоръчват децата да ходят боси.

Elwing , добре, че не са близнаци  Laughing Тогава щеше да е... Crazy

А за въпитанието, не знам, понякога и аз му позволявам повече отколкото трябва, понякога не му давам, той започва да реве и аз го оставям да си се нареве, след 5 мин. се успокоява и идва и ме прегръща, все едно нищо. Не знам, трудно е  Thinking

# 98
  • София
  Хайде и аз само да се запиша за темичката, че напоследък не ми остава време за повече  Simple Smile

# 99
  • София
и при нас положението е същото, Дани
не ми се мисли като дойде бебешкия пубертет на 2г какво ще е  Crazy
за обувките - не знам  Rolling Eyes

# 100
  • софия
значи ние може и пубертета да караме  Mr. Green!нали мацките се "отварят" на всичко по-рано  Laughing!За по-лошо да стане не мога и да си го представя  #Crazy!
и аз не знам за обувките  newsm78

# 101
  • В ЛЮтеницата
И аз слушах в "Часът на Мама", че трябва да нямат свод, защото ако има - не се тренира сухожилието. Интересно предаване като избор на теми, стил на водещите, но за съжаление освен, че не изчерпват докрай темите, а и тези тичащи, пълзящи и/или мрънкащи деца не допринасят за делови разговор, за да стигне времето за всичко... Мое мнение  Mr. Green

За възпитанието - не ми се говори сега, че като почна няма да искате да ме дочетете...

А за яслите - след една побъркваща вечер - семейния съвет реши да я запишем за всеки случай - дано да й се отрази добре, ако все пак я вземат. На едното място е номер 50..., а на другите две - сто и незнам кой си....

Откакто тръгнах на зъболекар - не ми остава време да ви прочета внимателно, но по диагонал съм ви прегледала. Пак чета за болни деца и стресиращи случки и изобщо не ми харесва тази работа  Naughty! Да се оправяте!!!
Аз се изложих при зъболекарката - след дълги увещания да ми сложи упойка - жената се съгласи, а аз припаднах. Ама за да е по-излагащо - не на стола, а сестрата реши да ме изведе на чист въздух на балкона - и там съм се изпружила и съм "поспала" около минута  Sick. Явно толкова съм била уморена, че съм имала нужда да поспя на балкона поне за малко  Joy Joy Joy. Шегата настрана, така ги разтреперих и уплаших - срам... Зъбарката каза, че повече никога няма да ми слага упойка  #Cussing out.

Мама Галя 66   bouquet

# 102
здравейте
Ние пак сме сополиви  и с Т(този път и двете) омръзна ми вече :crazyeyes а само две седмици минаха от грипа който изкарахме на вс отгоре  нашия тати заминава в командировка извън страната за 2 седмици,та се очертаваше да сме сами Sadдобре че мама се нави да дойде и утре  я чакаме (тя нямаше и избор де  като ме чу по тел)
Карим благодаря за милите думи Hug
и аз знам че подметките ттрябва да са без свод,защото правели мързеливи мускулите на сводчето на крачето и са само рекламен трик:)
Да се запиша и аз в списъка за много болезнено излизащи зъбки-чакаме 2 кучешки още и по този повод май сме със сополи и вс други екстри -не спи не яде и мнооого реве
за възпитанието и аз се лутам насам натам -старая се да съм твърда но не издържам мн на писъците
Е Hugоплаках ви се  лека нощ и хубав ден утре:)

# 103
  • София
Пепър, много неприятна случка. Друг път не са ли ти слагали упойка? И аз трбява да ида, че от сигурно 5г не съм ходила  Blush Embarassed
Тинтин, оздравявайте скоро! Peace
Иначе и Ивчо е пак с хрема, освен зверската кашлица дето го подхвана.  Tired

# 104
Да, де, "ще ми нарисуваш ли овца" е точно от "Малкия принц". Нали, Дани, това имаше впредвид?
newsm10!Значи не се изложих  Party!
Да, да мацко, аз се сетих че за Малкия принц говориш, ама викам си бре обърка картинката с шапка  Joy Joy Joy

Pepper,
супер неприятно  Rolling Eyes Дано повече не ти се случва никога  Naughty

Стискам палци болните всички да оздравяват бързо, че още ми е пресен спомена колко е ужасен тоя грип  Rolling Eyes

Елфче, по всички симптоми дето има Ивчо направо нашия грип си кара, питай педи и започни Вентолина и ти...супер е, останах много доволна какви чудеса прави Peace  Hug

Общи условия

Активация на акаунт