....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 4

• 28 703
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Я и аз да питам понеже съм непросветена в този област Embarassed
как вървят цените newsm78 и в предишните течи четох че някъде около Витошка има тату студио но сега не мога да го намеря и ако на някой му е удобно да ми обясни
Предварително БЛАГОДАЯ smile3525

Цените зависят от големината на татуса. Аз моята съм си я правила лятото на морето, а там цените са ненормално завишени .Но доколкото знам в градовете са на по- нормални цени.

# 211
Цените са от 40лв нагоре. В зависимост от големината и сложността на татуировката.

# 212
Я и аз да питам понеже съм непросветена в този област Embarassed
как вървят цените newsm78 и в предишните течи четох че някъде около Витошка има тату студио но сега не мога да го намеря и ако на някой му е удобно да ми обясни
Предварително БЛАГОДАЯ smile3525
Цените наистина започват от 40 лв, но това е само в случай,
че искаш да си направиш тату с големината на монета от 10 ст. Wink
Реално започват от 70... Grinning
А студиото на Витошка, за кеото се сещам
се казва "Мания" и се намира точно до пицария "Уго".
№ 41, или 43 ...май беше... Hug

# 213
Така.....като първи пост- споделям:
ще си направя тату в областта на триътълника,
ама малко по- нагоре и в ляво...да ми се вижда от дънките... bowuu
Очаквайте скоро и снимков материал.... Wink Whistling
Аз си имам тату там от почти 4 години вече, обаче моето е  от дясната страна  Grinning Наистина много секси изглежда, подавайки се от дънките. Mr. Green А ти направи ли си вече тату там?

# 214
Ако може да предложа Simple Smile -отдавна съм си го харесала,но все не ми допада идеята за двама души с една и съща татуировка.  newsm78
http://peter-tattoo.com/UserImages/666666666666666666666666666666666666666666.jpg
Че кво лошо има? А ако единият е в Америка, а другият в Бъргария (примерно)? Wink
А, кажи й го Wink

# 215
А ТАМ НА ВИТОШКА СТАВА ЛИ АКО АЗ ИТ КАЖА КАКВА ИСКАМ КАТО ИМ ЗАНЕСА СНИМКА

# 216
Става Peace

# 217
Става. Ама не е 40, а 70лв Wink

Аз си имам тату там от почти 4 години вече, обаче моето е  от дясната страна  Grinning Наистина много секси изглежда, подавайки се от дънките. Mr. Green А ти направи ли си вече тату там?
Още не. Първо реших да си удължа косата,
а после на дневен ред ми идва и тая задачка... Wink
А ти снимка ще покажеш ли? Wink Whistling Hug

# 218

Май започвам да се ориентирам към този вариант за името- на глаголица.Вие какво мислите?
Чудя се, как ли ще изглежда на Прасчо името, изписано на глаголица.  Mr. Green

# 219

Май започвам да се ориентирам към този вариант за името- на глаголица.Вие какво мислите?
Чудя се, как ли ще изглежда на Прасчо името, изписано на глаголица.  Mr. Green
Joy

# 220
Първо реших да си удължа косата,

Я кажи за косата, че съм пропуснала нещо май. Колко дъгла ще е? Каква? Разбрахме само, че струва 10 лв.  Joy Joy Joy

# 221
  • Варна
кой ще ми каже кога долу-горе започва люспенето на новото татоо? Правих си в петък и имам чувство че ще започне да се бели, струвами се че е раничко. Какво ще кажете? Grinning

# 222
кой ще ми каже кога долу-горе започва люспенето на новото татоо? Правих си в петък и имам чувство че ще започне да се бели, струвами се че е раничко. Какво ще кажете? Grinning

Ами...до кожа си е, а също и колко плътни са ти линиите. Но след 3-4 дни започва процесът.

Руске, Ла Бомба - Емо взе 40 лв на musicwoman, а нейната не е с големината на 10 стотинки Wink

# 223

Ами...до кожа си е, а също и колко плътни са ти линиите. Но след 3-4 дни започва процесът.

Руске, Ла Бомба - Емо взе 40 лв на musicwoman, а нейната не е с големината на 10 стотинки Wink
Баси, па се преебахме ooooh!

Рускееее, другите ще ги правим при Емо Crossing Arms

# 224
Още не. Първо реших да си удължа косата,
А ти снимка ще покажеш ли? Wink Whistling Hug
[/quote]ще покажа, обаче по-късно, че сега нещо ме мързи  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт