В очакване на ....Свети Валентин.... или .... Трифон Зарезан? Испания

• 27 420
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • в Tara
не знам какво точно ще прави, ама ти няма да разбереш, щото ще спиш тогава Laughing
тогава се спира предаването, ама на коя newsm78

а ние уиски не тачим. оставаме го да отлежи и го носим на баща ми. той пък само като чуе вълшебната дума 'уиски' и започва да преглъща често, често Mr. Green ще кажеш, че прабаба му шотландка... в нас са на почит пещерската  и водката абсолют. за вината да не говорим. моя човек като ходи в риоха и носи с кашони вино Wink
в неделя ми отвори една бутилка и като си дойде ще се отчета с тапата...и хамон си имам, от екстремадура.
ех, готова съм да зарязвам Crazy

марипоса, моя и той както дойде липсва. вече дори почвам да се обърквам къде е точно. днес е в сантандер, утре ми се обажда от билбао.
съгласна да уважим трифон!

саби, моята малката е сътворена точно на коледа Laughing

вес, нали имаше по едно време някаква легенда дето нямало възрастни китайци, щото си ги готвили.
аз като си почесах паметта се стреснах, викам наистина или не съм виждала такъв или годините им не им личат Laughing

# 211

А и като се замисля в Китай колко народ е, ако изчезне някой от някое село, дали ще се забележи? newsm78
Joy Joy Joy

Кво се фукате със заредени шкафове, а ? Ние цял склад с алкохол имаме ... само да има кой да го пие  Mr. Green аз освен червено вино, друго не мога да поемам в момента.

П.п. Абе стига с тез китайци, че ще събудя малката от хил  hahaha

# 212
не знам какво точно ще прави, ама ти няма да разбереш, щото ще спиш тогава Laughing
тогава се спира предаването, ама на коя newsm78

а ние уиски не тачим. оставаме го да отлежи и го носим на баща ми. той пък само като чуе вълшебната дума 'уиски' и започва да преглъща често, често Mr. Green ще кажеш, че прабаба му шотландка... в нас са на почит пещерската  и водката абсолют. за вината да не говорим. моя човек като ходи в риоха и носи с кашони вино Wink
в неделя ми отвори една бутилка и като си дойде ще се отчета с тапата...и хамон си имам, от екстремадура.
ех, готова съм да зарязвам Crazy

О,да и на баща ми му носим от тука уиски и водка Данска.Направо зарязва ракии всякакви там и минава на огнената вода. Mr. Green
Моя и той носи вино,донесе ми дамаджани тоя път,за капак и свекъра и той ми подари една туба.Много ми харесва туй испанското вино,готова съм да споря,4е на французите само фукнята им е голяма.
Ина4е тука у нас асортимента е голям,ама кой да пие,имам от 2000 година твърд алкохол,а шампанското по4нах да го подарявам в България.Аз като казах на баща ми,4е имам от ракията му,реколта 2003 4овека каза,4е е срамота. hahaha
Последно пих една водка Парламент,руска,от Германия ми я донесе скъпото,наистина беше много добра.

# 213
  • E-CLM & CH-VD
вес, нали имаше по едно време някаква легенда дето нямало възрастни китайци, щото си ги готвили.
аз като си почесах паметта се стреснах, викам наистина или не съм виждала такъв или годините им не им личат Laughing

В нашия курс по испански имаше и китайци (то къде без тях Laughing) и питах нещо в този смисъл, та тогава ми казаха, че в Китай е традиция държавата да ти дава пари, да правиш бизнес навън, но задължително да се върнеш след .... години, да си върнеш заема и да умреш на китайска земя. Затова и няма възрастни китайци.

П.п. Абе стига с тез китайци, че ще събудя малката от хил  hahaha

Последно Mr. Green - сетих се нещо, дето ми разказаха познати, дали е истина или просто се разказва от уста на уста като виц, но....
Та историята е: отиват приятели на китайски ресторант и си поръчват китайско. Носят им го, те хапват, много им се услажда, доволни, и питат китаеца там: "Какво беше това месо, много вкусно бе, заек ли е, телешко ли?"
Китаеца им казва :"Лата, лата."(консерва)
Наште не вярват, как лата бе. Не може да е лата. А китаеца пак казва:"Лата, лата. Де еста ке анда"

Китайците много трудно казват "р" Laughing, та в случая бъркат лата с рата (мишка) Mr. Green

# 214
  • в Tara
въх, аз сега като си прочетох драсканиците ми заприлича на фукня Rolling Eyes
да не се приема като такава! просто пием и това е.

харесва ми темата...аз от френските съм пила само бордо, ама наистина испанските вина са класа Peace
е, зависи колко струва все пак.

аз да се похваля, тази зима си домъкнах пелин. не бях пила такова нещо от 7 зими. и суджук си донесох. продължих си зимната ваканция тук Flutter
много ми хареса пелинчето...
а имаше едно бяло дето мъж ми купуваше от някой район, ама разкош. студено с гамбас!

# 215
  • в Tara
Китаеца им казва :"Лата, лата."(консерва)
Наште не вярват, как лата бе. Не може да е лата. А китаеца пак казва:"Лата, лата. Де еста ке анда"

Китайците много трудно казват "р" Laughing, та в случая бъркат лата с рата (мишка) Mr. Green

една неделя отивам да търся пуканки долу при китайката. викам й че искам пуканки, а тя 'пала микльондас,' аз -ке , тя пак -'пала микльондас'
няколко пъти ме пита жената докато се сетя най-накрая да заменя л с р... че и мен ме хвана срам дето не я разбирам

# 216
Пелина така и не му свикнах.Не мога и не мога. Confused
На 4ервеното,особено ако е тежко,съм му фен.
Каква фукня,бе Хари4,тя Клара си е за хвалене,4е цяла Марбея може да напои... Laughing

А за китайците,вярно 4е не могат "р" да изговарят.Тя Хулиганката също преди време беше писала за една такава ситуация"уна лата ке коле"... hahaha Sick

# 217
Добро утро маминки! Не можах да спя много тази нощ, и ето ме първа пушка днес. Обещах да пиша като се върна от ехографа, но просто нямах сили да седна и да пиша, адски ми е притеснено от това което ми казаха. Е поне тоя път се случи на човек който обяснява, а не като те види и да реши да отбие номера. Та за беба застанала е седалищно, което не е никак добре, дано да се извърти до термина, но това което най ме притеснява е че е много малка, въпреки храната, витамините които пих през тия 8 месеца сега е около 2300 плюс минус. Допреди няколко дена се молих да излезне по бързо сега е точно обратното моля се да постои и да качи някой грам отгоре. Толкова ми е съвестно, че не съм и дала нужното да качи някой грам повече. Не ми е притеснено толкова за евенуална операция и че ще ме режат, колкото до това че ще е толкова малка, ами ако се наложи да стои в кувиоз, как ще я храня? А и нали след операция кърмата не идва  веднага, а след няколко дена, направо не ми се мисли в момента. smile3518 Просто искам тя да е добре и да се развива нормално. Дано да е така, та нали всички изследвания бяха наред.  ooooh! В четвъртък съм на изследване на кръв и микробиология, дано всичко мине добре. newsm17 Бях си взела и час за матроната, за днес, но май няма да ходя, ще изчакам и тази седмица поне да влезна в 9тия и тогава отново ще си взема час, да ме прегледа и премери. Съжалявам че рано сутрин, ви развалям настроението с такива новини.  Прегръщам ви всички. Hug smile3518

# 218
Момичета,благодаря ви за отговорите!  bouquetСъжалявам,ако съм породила спорове... Hug
Все още обмисляме ситуацията,но като че ли у дома си е най-хубаво... Embarassed

# 219
Добро утро,момичета! Голям купон е имало нощес...изпуснала съм го  Grinning....а аз книги чета  Grinning Вечерта и през ноща времето за компютъра е на големите синове... като се счупи тотално стария...сега имаме само един ... Тъй като гледам утре ще е доста весело във форума...заформя се агитка за по няколко чаши вино...Ах,винце...как обичам хубаво червено винце...то у дома друго не се пие...Ракийката се пази за разтривки ...и за гости  Mr. Green
Рали 80,и ти се появи...пусни някоя снимчица да ви видим колко сте пораснали  Heart Eyes
Клара...за млякото...там,където има информация за продукта на различни езици...чети на петия ред от долу на горе...пише Lactobacilus bulgaricus
Тонита,намерих я песничката...все едно е от теб...Благодаря ти!
Мими,стискам палци за жилището...да ви го дадат на нормална цена...А за питката,не разбрах коя точно търсиш...Погледни в Моите рецепти...там имам няколко ...Можеш да си направиш тестото,което най ти харесва и да я оформиш различно...Има страшно много модели.По принцип аз правя едно тесто с кисело и прясно мляко,но скоро пробвах едни рецепти на Таните и съм много доволна.Тя е обяснила подробно как се плете питката ... Тук и Тук .
Марица,всички ни запали за разходки към Бенидорм с тези красиви снимки Heart Eyes....А за форумската среща нищо не казвате ...
Анет,много му прилича шапка на Алекс  Heart Eyes Дяволчето е супер! Заслужаваш си вечерната разходка...
Вес,прииска ми се и аз да разгледам тази изложба  Mr. Green Пратете я и в нашия комунидад  ...И аз гледах много странни репортажи по телевизията...хората били истински...и т.н. Ами те и за Леонардо какво ли не говорят...и за авторите на пластичните анатомии  Mr. Green
Силрай,при мен много бавно зарежда форума...свикнах вече да копирам каквото пиша,че колко пъти вече ми се губят постовете .
Саби,не съм чувала за това руско село,но няма да се учудя ако го има...Аз знам за едно немско,много красиво...Бенфери
Рози,интересно подаръче!
Мимки,мисля,че не трябва да се притесняваш толкова...Бебчовците наедряват стремително в последния месец....Кога ти е термина на теб....Успокой се и не се шашкай!

Гледам нагласени сте за празника...подаръчета,бельо,вани....превръзки,тампони... Joy ,заредили сте се с пиене...О'Хара,ще идваме за пиене при теб,ако закъсаме  Grinning
Да взема и аз да се разходя ...че днес имаме пазар...да всема ягодки и да спретна нещо любоФно Heart Eyes ...А пазарчето е едно хубаво,чистичко...правят го в един подземен градски паркинк...и е евтинко...абе всичко тук ми изглежда по-хубаво...и заведенията са по-прилични...няма ги мръсните барове...С удоволствие да седнеш да  пийнеш кафенце сутрин...да си гледаш изгрева и да се наслаждаваш на Морето...айде,че се размечтах......пък и корема ме боли от смях с ваш'те китайци  hahaha

Прегръщам ви!

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 10:43 от gaby_s

# 220
Mimki не се тревожи бе мила някои пат екографите не показват правилно килата на бебето аз никога не питах колко тежи.Деня преди да родя доктора ми каза 3300 и толкова се роди.Ти има6 доста време о6те аз родих в 39 седмица може6е да из4ака малко,но бях се подула много а и бе6е седали6но.За кармата няма да се притеснява6 6те слезе даже моя позната роди това лятто ,и каза 4е имат много хубава помпа в болницата.Тя роди секцио и малката е на карма от самото на4ало.еи големи сте сладурани вси4ки Peace голям хо6тен купон е имало LaughingГаби аз твоята питка я правих онзи ден из4езна за минути Laughing,много ме хвалят с нея Embarassed.Хаде после 6те пи6а  bouquet

# 221

Добро утро момичета!

Първо да кажа на Мимки СПОКОЙНО!
Мойта мома вървеше горе долу така според докторите (а имай в предвид че те самите казват че тези мерки са ориентативни).Някъде бях чела тогава че бебетата наддават по 200-300г на седмица,така че имате още време.
Андреа на 40 г.с. тежеше според ехографията 3400г,и като се роди (в 42г.с.) беше 3510г.Виж какво разминаване,нали?
Недей да мислиш за такива неща,важното е бебинка да се роди добре и ти да си добре за да можеш да и дадеш най-доброто от себе си а това включва и спокойна мама!  love001

А на мен момичета ми се развали хладилника #Cussing out #Cussing out #Cussing outБясна съм!!!Комби е и хладилната част нещо взе че отказа #2gunfire
Сега чакам една приятелка която работи от много години в Ероски на електроуредите да стане че да и звънна за съвет дали да го поправям или нов да си купуваме.Все пак тя знае според всеки модел кое е най-удачнно.

# 222
Момичета като гледам повече сте обсъдели Трифон , и по-малко Валентин.
Мими честито за работата
Мимки не се претиснявай, аз деня преди да родя ми казаха на ехографията,че малкия тежи точно 3000, а на другия ден се роди 3220, така че гледай да си спокойна и беба и тя ще е добре
Успешен ден на всички

# 223
Mimky,спокойно,миличка,ще наедрее до раждането бебка! Иви се роди 2,720кг.Знаеш,че след раждането свалят. Изписаха го 2,510 кг.Не ми се ревеше,направо ми се виеше от мъка.Но до месец и половина беше вече 4.000кг.Така че споко.Всичко ще е ОК.

Ееее,мацки,значи не съм зациклила само аз. Може ли да се присъединя към виртуалното напиване? Аз харесвам сангрията - не съм много по пиенето,но тя поне е разредена( lights  Laughing).
Да му се не знае и цикъл ,и чудото му , до този месец ми идваше на 16-ти , сега реши на 12-ти да ми се изтърси #Cussing out!

О'Хара,уби ме с тия пуканки Joy.

Бгейнджълейс,благодаря ти за закуската Hug!А и толкова обичам такова черно кафеееее....

# 224
  • En un lugar de La Mancha...
Мимкии,спокойно мила.Бебето ти расте нормално.Имам една книжка-Embarazo semana a semana,и в нея дават,че 34-тата седмица бебето тежи около 2250,35-тата-2550,така че мисля,че излишно се притесняваш,а и ехографът не може съвсем точно да ти го изчисли..Всяка седмица наддават около 200-250 гр.Имаш още доста време.А за седалишното,ако не се обърне ще ти направят цезарово и това е.Гледай да не се обременяваш излишно с лоши мисли и самообжинения,всичко ще си дойде на мястото Peace.Матроните казват,че идеалното тегло за израждане е между 3200-3400.
bgangeleyes ,мерси за закуската,изглежда страхотно.
Вес,пусна ми ти мухата,ей.Сега обмислям варианти,ама пусто къде да оставя Йоана newsm78,а с нея не знам как ще се замъкна,никога не съм я водила по метрата,не знам изобщо какви са условията.

Общи условия

Активация на акаунт