Тема за всички ,борещи се с рака!!!!

• 206 402
  • 726
  •   1
Отговори
# 210

На всички Честита Баба Марта! Бъдете здрави, здрави, здрави! Останалото идва само! Hug

# 211
  • гр.София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  и от мене Laughing  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета Честита Баба Марта,да сте много ЗДРАВИ,РУМЕНИ,ЗАСМЕНИ

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 16:07 от BEZ_STRAH

# 212
Честит рожден ден и от мен! Много здраве, щастие и хубави емоции ти пожелавам!  ura
Честита Баба Марта на всички!

# 213
  • София
Благодаря момичета !!!
За всички пожелания, благодаря  bouquet
Желая ние всички, докоснати от лошата болест да успеем да и се противопоставим със силата на нашите положителни емоции и желания.
Не съм го казала аз, и не си спомням кой го е казал.
Трябва много да го искаш за да се случи  Peace
Аз го искам нищо, че днес навърших нам...колко си години!!!
А Вие трябва повече !!!
От всичко което съм преживяла и изживяла, съм се убедила, че сентенцията, която изразих по-горе е вярна.

# 214
абе вие тези работи все от онколозите ли ги знаете??? На мен никой нищо не ми е казвал....ама то и аз нали се лутам насам натам...

Да. Разпитвам си моя за всичко. И от интернет разбира се.

# 215
Добро Утро  Момичета

Честита Баба Марта и от мен- много здраве и щастие на всички Ви Hug
Бабо Хулиганке - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици както се казва но от сърце ти желая здраве,щастие и много любов, защото си мисля че си много обичана жена и затова имаш сили да преодоляваш всички тези гадости  bouquet Поздравявам те и искрено ти се възхищавам Party

За слънцето- прави сте но не можах да се сдържа а и след това ми беше едно такова хууубаво Simple SmileПочувствах се все едно нищо никога не ми  е имало Peace
Но няма повече- засега Wink

Лек и успешен ден на всички  bowuu

# 216
  • София
Здравейте момичета!Прочетох темата и да се включа и аз за слънцето и рака.Аз съм оперирана преди една година-гинекологично имах на матката тумор и посетих доста доктори за консултации. За слънце и плаж- вече не е това, което беше ......Онколожка ми каза ,че може да се радвам на морето,но под чадъра.И ако ходя към водата да съм загърната с дрехи.Събличам и плувам и след това се обличам веднага.Това ми го казаха ,но аз нещо не го спазвах много,много.Знам, че не трябва,но много обичам слънцето.Но, по важно е здравето и това лято няма да рискувам.Повярвайте шега не бива...!
Хубава вечер и здраве на всички!!

# 217
  • гр.София
Здравейте  Heart Eyes
Днес ми беше първата Лъчетерапия,вчера ме начертаха едно хубаво,такъв Боди Арт ми направиха,та даже и с вино ме черпиха:)))))).Обаче една от девоиките там толкова зверски е изгоряла че се плаша,аз също съм с бяла и чуствителна кожа,дано не стана така,било все едно си изгорял от слънцето.
Та и в тази връзка питах за соариуми и плажове в Лъчето и ми казаха че няма проблеми,за по натам,а аз си мислех че е доживотно,това добре.

# 218
Момичета, чета ви и искрено ви се възхищавам! Браво за оптимизма и куража! Дадохте и на мен сили! То срам дето съм се затръшкала за моите "бели" кахъри  Embarassed, ама си ме е шубе как ще се развият и при мен нещата нататък  Sad
Пиша ви по повод на вметнатия въпрос за санаториумите. Вижте този линк и дано да е от полза.  Hug
Успех на ВСИЧКИ! А ако спретнете купон- само свирнете  Wink
http://72.14.221.104/search?q=cache:TpPJcxmpINIJ:www.segabg.com/ … ;client=firefox-a

# 219
Здравейте момичета Hug

Bez Strah- няма  страшно-  аз също съм с бяла и ужасно чувствителна кожа но нямах големи поражения Sick Слагах повече пудра и затова може би-  аз имах друг проблем - потях се и нарисуваното се изтриваше и трябваше да ме чертаят през ден; иначе всичко друго мина нормално Peace

Сигурно са ти казали- в никакъв случай не трябва да  мокриш мястото което се нагрява защото после  става по-сериозно #Crazy  

Стискам ти палци   bouquet

# 220
Здравейте и от мен  Wink
Без страх, аз правя лъче от 21 февруари. До сега не съм получила изгаряне но гледам много да не се изпотявам и се пудря по 2/3 пъти на ден. Така ми каза лъчетерапевтката. Питах лаборантките за мазане с крем  и те така ме наплашиха, че се отказах. Препоръчаха ми да спазвам стриктно инструкциите на лекарката. За сега съм добре.
За съжаление в този сайт няма нищо за онкоболни Cry Cry Cry но никак няма да е лошо да си намерим местенци и да спретнем едно купонче....така де и ние сме хора  Peace
Хулиганке, честито и от мен с гоооолямо закъснение но от сърце  Heart Eyes ще почерпиш като се видим и не се притеснявай не сме въздържателки.  Naughty Аз пия предимно вино .... но постоянно  Laughing Joy
Тази  Кръстева доцент ли е или не? Или май има две химиотерапевтки  такава фамилия. Тази от НОЦ май е доктор. За нея разбрах кога има приемен ден но тя вече не работила там а само прави прегледи в четвъртаците следобяд.
Викат ме, че  винцето ми било сипано...
Приятна вечер милички и ........умната   bouquet

# 221
  • гр.София
Хей, леле колко ще  е яко да се събереме някаде.И аз не видях от тези санаториуми за нас, съм решила след терапиите 1 месец пълна почивка.
Определено мисля да си организираме нещо да се видиме.Момичета отдавна ми е интересно да ви видя искате ли ако някоя се притснява да си пратиме на лични емаилите и да си пратиме по някоя снимка,защото ще си чукнеме среще и ще се гледаме тъпо Grinning.
Мамамария много ми е кеф да ти видя косичката,аз си нямам никаква още и ми е тъжно,мойте дружки от ОНКОЛОГИЯТЯ вече имат доста та се чудя на мене какво ми става на 07.март става 1 месец от Химиото ,а нямам коса Sad.всички казват имаи търпение.
Оптимисче колко лъче направи вече?
Целувам ви Heart Eyes

# 222
Да ти кажа не ги броя но май са 9 само....имам още 16  Sad но за сега съм добре.
А за снимки нямам нищо против дори ще ми е приятно да ви видя....и на снимки  и на живо. Като се замисля, тук съм разказвала за страховете си както пред никой друг. Всичките ми близки ме познават като силен човек и най-малко очакваха от мен да се предам, а аз не смеех да ги разочаровам като споделя с тях най-съкровенните си страхове и желания...
Да се надяваме, че всичко е зад гърба ни...и само напред  Hug
Лека нощ да спите в кош и да сънувате златен грош   bouquet

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 18:16 от optimistche

# 223
Добро Утро момичета   bouquet

Как сте днес? На мене ми е едно весело- събудих се с кеф/ няма да позволя на никой днес да ми го развали/ Готова съм да си разменим снимки и да се видиме- обезателно трябва - аз също съм на червено вино- по малко но редовно Laughing

Bez Strah - косата ми и една много  различна - къдрава и такъв един миши цвят- абе като сваля русата перука и ставам съвсем различен човек- направо пълна промяна овсякъде  Joy
Обещавам че като си уредим срещата ще дойда  само по  мойта си коса Wink За своята не се притеснявай- изведнъж ще почне  да расте и то бързо- тя и моята е на периоди като престанах да я наблюдавам почна по-бързо да расте  Party

Бабо Хулиганке - някъде пак се изгуби?  Дано всичко да е ок с теб Peace

Целувки на всички- лек и успешен ден  Stop

# 224
  • София
Добро утро момичета   love001
Бабет е добре. Не и стигат нейните проблеми, ами и мама и прави такива. Цяла нощ охкане и ахкане, че чак ме подведе и виках Бърза помощ. Оказа се същото, което и подозирах !
Лекарството още не е отпуснато и аз продължавам да чакам. Казаха да се обадя към 15 март. Ще чакам, друго не ми остава.
Хубав ден ви желая   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт