Отговори
# 180
  • БГ
Привет и от нас!!!   Hug  Марти тази седмица не е на ясла, разкашля се през уикенда и така, остана си в къщи!

Миналата година смятах, че Марти е малък за цирк, но тази година пък смятам, че циркът е пародия на този, който сме гледали като малки, така че, изобщо нямам намерение да го посещаваме!!! Ако времето през уикенда позволява ще отскочим до зоологическата градина!

момичета, имам проблем!!!
КЪДЕ ДА ИЗХВЪРЛЯ СТАРИТЕ БАТЕРИИ???
събирам ги от около година и е крайно време да се отърва от тях! но нямам идея къде мога да ги изхвърля...

mit*bul, направо ме хвърли в размисъл, отдавна не ми се е налагало да изхвърлям батерии, но да си призная, ако ми се наложи сигурно ще ги метна в общия боклук?!?  newsm78 

# 181
  • France
Здравейте, момичета.
Прибрах се от Сф с облекчение. Удоволствие е да живееш в спокоен град. И чист.
Относно батериите: В Сф, на входа на хипермаркети като Технополис и Техномаркет, има кошчета за тази цел.

# 182
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!
И НА БУБУ-ЛИНКА ОТ ВЧЕРА!

Hug  bouquet Hug

Относно батериите - вижте в "горичка". Wink

Относно цирка - събитие си е за града ни.  Peace Децата не го гледат с нашия критичен поглед и при липса на по-добър - евентуално това е този, за който ще си спомнят.
Но най-вероятно няма да го посетим - след почти непрестанно боледуване ту на единия, ту на другия, ме е обхванала параноя от воденето им на едно място с толкова много хора. Rolling Eyes

# 183
 Здравейте момичета!  Hug

И аз не се бях замисляла за старите батерии, събираме си ги, и вече са доста...
 В "горичка" има какво да се прочете по-въпроса  Wink, но май само по-принцип какъв е реда, но дали се прилага...

Относно цирка - и ние няма да го посетим, защото съм обхваната от същата параноя, като Еnvia. То не са температури, сополи, кашлици, а сега и конюктивит... Писна ми от вируси... Два дни на градина и после две-три седмици в къщи.

Бързо оздравяване на Марти! Hug

Тоничка, как е Вили, ходи ли на градинка?

# 184
  • под шипковия храст
погледнах в Горичка, но и там няма конкретен отговор... както виждам и други като мен се чудят какво да правят! newsm78
ще проверя в нашия Техномаркет дали са сложили, това е добра идея, мерси за което!  bouquet

да, и
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!!!
не че навън е особено пролетно...

# 185
Цирк Ориент си  пълна
 скръб.Когато ние ходихме Мимето беше на 4-5 год.Въобще не се заинтригува,освен може би от сергиите,които бяха наредени вътре.Но миналата година ходихме на цирк Монте Карло-ето това е цирка от нашето детство.Бяхме цялото семейство и много ни хареса.

# 186
  • под шипковия храст
да, вярно че единия цирк беше по-добър... абе, за децата си е преживяване, освен ако не се стряскат от развалените тонколони! на  Йоан не му понасяха, той и на панаири не се чувстваше добре като по-малък. сега е малко по-дуракоустойчив  Mr. Green

а да знаете откъде мога да си намеря карта за играта на Памперс? newsm78 в Кауфланд са раздавали преди седмица, но вече няма.

# 187
  • France
Момичета, за каква "горичка" става дума? Не съм чувала за този сайт newsm78

# 188
Милена, има ли пак идея за организиране на благотворителен търг, този път великденски?

pechovska,  ето ти сайт http://www.gorichka.bg

# 189
  • под шипковия храст
Милена, има ли пак идея за организиране на благотворителен търг, този път великденски?
не, няма. засега дарения за нашия дом събираме в кампанията на ГИОО /трябва само да се пише Хасково при превода/ и в касичката в бутик за цветя Феерия.
скоро по ТВ7 имаше доста интервюта с директора на дома, те доколкото знам правят някаква акция също...
аз се надявам, че от началото на април вече ще сме уредили административно всичко по инициативата ни и помощните възпитатели ще може да започнат работа в дома!

# 190
Привет и от нас  Hug.
Ние днес си останахме  в къщи имаме малко температура и ще я водя до докторката следобед да я прегледа за всеки случай да няма нещо и от понеделник пак да сме на линия.
За  каква игра става въпрос Mitbul   newsm78 ?

# 191
  • Хасково
Привет на всички Хасковски майки и дечицата им!!!
Някоя от вас знае ли дали бих могла да посетя д-р Марчева (педиатърката) без да си записваме предварително час? И ако не, да ми дадете неин тел., ако е възможно, на лични. Благодаря ви предварително!!!  bouquet

# 192
Весе докторката има частен кабинет в ''Минерала'' на ул.Раковска (сградата с синя дограма) пада се  отзад.Мисля че се ходи без час отиваш и чакаш.Прегледа е около 20 лв. ако не се лъжа  newsm78
Стефи вие на линия ли сте вече в яслата ?

# 193
  • БГ
Стефи вие на линия ли сте вече в яслата ?

Даааа, от днес!!! Сутринта минахме през доктора и с малко закъснение пристигнахме тъкмо за закуската, любимата ни част!!!  Joy  Вие как сте, премина ли температурата?

mit*bul, в продавалника имаше мами, които заменяха карти за мечета!

Някой посети ли вече цирка, чакаме отзиви!

Желая ви приятна вечер и внимавайте, да не ви отвее вятъра!  Heart Eyes

# 194
Привет  Hug    Честит празник днес е Благовец!

Леле преди една година си пробихме ушичките  Joy.Колко бързо минава времето   newsm78
Ние сме на линия от понеделник нямаше ни нищо и сме там  Grinning.За цирка чух че  не го бива ама не знам аз лично не съм го посетила   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт