Отговори
# 210
pechovska, курс по английски ще има в Младежкия най-вероятно след 15.04., това е инфо от колежките. Иначе жената не знам как работи, отзиви не мога да ти дам, просто контактуваме само служебно. Но съм виждала, че събира доста дечица, има интерес. Ако нямаш контакти, пиши   Peace

# 211
Привет и от нас  Hug.
Mila6ka днес отидох до ценртъра и оставих на София твойте данни които ми изпрати.Не съм и взела телефона защото като се чухме , и казах твоето име тя се досети веднага.Помолих я да ти се обади .Много се  зарадва и сподели че сте приятелки от детството .Радвам се че успях да ви свържа.
Ох тази вечер сме на тържество в училище   newsm63  имат'' празник на буквите''.
Хайде лек ден от нас утре ще ви кажа как е минало всичко    bouquet

# 212
Ооо, много хубаво...празник на буквите, навява ми чудесни спомени  Blush, някаква атмосфера сякаш има  в това тържество Thinking
Ние пък тази вечер сме на кръчме  Mr. Green , че отдавна не сме му отпускали края.

# 213
  • БГ
Хайде, като сме тръгнали да споделяме тази вечер кой-къде - ние пък сме на гости на едно бебче!!! Нямам търпение да го нагушкам!

sisil76, за кое училище става въпрос? По този повод днес видях страхотна, като идея, не съм я опитвала, торта във формата на книга, на която пишеше ние вече сме грамотни І клас! Сладури, избутаха я тази учебна година, не остана!

NadiaNGX, мерси за инфото, явно трябва да рискуваме, да поръчаме по телефона, пък после да преценим дали да повтаряме! Как е бебка?

# 214
  • под шипковия храст
 hahaha
Mila6ka аз мисля че се сещам за кой става въпрос .....Тя живее под нас и ще я намеря лесно.
и това ако не е невероятно!! Joy
pechovska ако си доволна от преподавателката в градината, можеш да я питаш дали няма да се занимава индивидуално с нея. Thinking

# 215
  • Там....където всичко е възможно ....
Искам да благодаря на Тони4ка за съдействието което ми оказа за намитането на добър педиатър в Хасково  bouquet  bouquet  bouquet
Другия път като дойда до Хасково ще черпя кафе Peace

Само да направя малка поправка, че съм Toni4ka Grinning, не, че е много важно де, но се радвам, че ти помогнах Hug
ooooh! много се извинявам ooooh!и аз съм еднаааа......
Има значение как да няма.....?

# 216

sisil76, за кое училище става въпрос? По този повод днес видях страхотна, като идея, не съм я опитвала, торта във формата на книга, на която пишеше ние вече сме грамотни І клас! Сладури, избутаха я тази учебна година, не остана!

Това и аз го видях беше на учениците от първи а клас на у-ще Климент Охридски - класа на майка ми.Тортата наистина беше супер и празника им също забавен.

# 217
Привет и от нас  Hug.
Днес платих ескома и веднага ни включиха и аз да се запиша.Ами нашия първолак е в  ''Отец Паисий'' всичко мина супер много беше хубаво.Ние бяхме буквата Б и Буквара .Яна пак е болна цяла седмица сме в къщи  #Crazy  лудницата е пълна.

# 218
Добър ден!От Стара Загора сме и мислим в началото на май месец да посетим Източните Родопи.Та влизам при вас с една молба-можете ли да ми кажете дали е проходим пътят от Харманли към село Долни Главанак и в какво състояние е?Ще пътуваме с 4 деца,най-малкото от които е на 1г. и 3 м.Ще се радваме на всякакви подробности и благодарим предварително.

# 219
Добър ден!От Стара Загора сме и мислим в началото на май месец да посетим Източните Родопи.Та влизам при вас с една молба-можете ли да ми кажете дали е проходим пътят от Харманли към село Долни Главанак и в какво състояние е?Ще пътуваме с 4 деца,най-малкото от които е на 1г. и 3 м.Ще се радваме на всякакви подробности и благодарим предварително.

Честно казано за пръв път чувам за това село.  newsm78
Това не е много в нашият регион!

# 220
Vok, смятах да пиша в Харманлийска тема, но видях, че е имало такава по коледа, но сега от нея има линк към тази, и презположих, че тамошните мами пишат тук.

Долни Главанак е на 35 км. от харманли и на 55 от Хасково.

На нея не е обозначено, но на пътната карта на Бг, която гледах, има път от Харманли на юг, който минава през това село. Иначе другият вариант е от Хасково към Ивайловград и оттам - през Маджарово, но е доста по-дълго. А и нашата идея е да нощуваме в Ивайловград, така че предпочитам да не обикаляме два пъти по дългия път оттам.

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 20:50 от sladka hapka

# 221
Питах приятелка, която често пътува до Маджарово ( близо е до въпросното село).
Ето маршрута: Хасково-Манастир-Книжовник- Жълти бряг- Стамболово ( купете си вино  Wine Glass)- Голям извор- Долно Ботево- Силен- Ръженово- Долни Главанак. На разклона от Силен внимавайте да не тръгнете за Маджан.
Приятен път!

# 222
Благодаря много! За този вариант не се бях замисляла!

А ще те затрудни ли да попиташ приятелката си какво е състоянието на пътя - настилка, завои? Да знам дали да давам на децата нещо против повръщане, преди да тръгнем, че моите са от повръщащата порода  Crazy

# 223
Ще я питам утре, че стана вече доста късно, но там е равнинна местност и няма много завои. Пътят е второкласен, знам че няма много движение, но за състоянието му трябва да питам. Тя също е с малко дете, но пътува всяка седмица по този маршрут, така че мисля, че е добър.
Какво ще правите там не знам, но е далечко от Родопите и не знам дали има нещо за гледане. Може би само скалите до Маджарово и белите орли.

# 224
  • Хасково
момичета трябват ми мнения за месните фирми за дограма и особено за начина на работа. Ако има доволни, моля споделете.
някой правил ли е мебели за детска стая по поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт