Отговори
# 150
Мопси,честито ви християнче!Да ви е жива и здрава малката сладурана!Аз чакам малкия да се събуди и отпрашваме на вън!Вчера тъкмо излязохме и задуха един вятър,припрахме се и пекна слънце.Дано днес да нямам този късмет!

# 151
Благодаря ви за окуражаващите думи, в интерес на истината не знам защо, но не съм притеснена.
Намерих си работа, прозорците и терасата към спалнята направо лъщят вече Laughing

Приятен ден

# 152
  • Някъде там на юг...
Atanaska_mama,

благодаря   bouquet

Забравих да споделя впечатлението си от тортите  Rolling Eyes И така, поръчахме торти от Чочко и от детската сладкарница. Като вкус бяха чудесни, особено тази от сладкарницата. Обслужването обаче в "Двете кукли" беше  Sick Думи, които да го опишат няма  ooooh! Накратко това, което ме вбеси: Поръчахме торта със зайче отгоре. Нито предложиха да ми сложат остатъка от тортата за вкъщи, нито нищо. Чак като попитах, защото беше останала някаква част от тортата, включително и зайчето, чак тогава казаха, че можело да ми я сложат в кутия. Като си тръгвахме, ми подадоха две тарелки в торбички, с остатъка от тортата  Shocked Попитах: "А зайчето?", получих отговор: "Ами аз мислех да си го прибера"  Shocked

П.С.: Зайчето се ядеше и аз през цялото време се чудех, защо не го нарязаха на децата  ooooh!

# 153
  • БГ
Като си тръгвахме, ми подадоха две тарелки в торбички, с остатъка от тортата  Shocked Попитах: "А зайчето?", получих отговор: "Ами аз мислех да си го прибера"  Shocked

П.С.: Зайчето се ядеше и аз през цялото време се чудех, защо не го нарязаха на децата  ooooh!

Лелеее, не мога да повярвам, че това е истина, как е възможно да има толкова нагли хора?!?

# 154
Mopsy напълно споделям мнението ти за Двете кукли. Ние също празнувахме там РД на Ели и въобще не съм доволна - мнооого деца, бавно обслужване, цигарен дим.
Ели днес е втори ден на ясла, но за разлика от Вили не приема така добре нещата, а плачкааааа. Вчера беше до 10 часа, а днес до обяд и двата дни като отидех плачкаше. Добре, че после бързо и минава или може би се радва че вече съм там и се успокоява. Стискайте палци да свикне бързо и да не боледува. Praynig

# 155
  • БГ
Ей, Ани, привет!!!   Hug  Не се притеснявай за Ели, трябва й време, ще свикне и всичко ще е ОК, само да е здравичка!!! В първа ясла ли сте?

# 156
Здравейте и от нас  Hug
Ние днес бяхме по работа и на  разходка в Пловдив-малко разнообразие  Peace
Аничка вие в ков ясла сте ?защо още от втория ден е до обед.Ние сме  в осма ясла и една седмица бяхме до обед и после на втората обядвахме и на третата започнахме да спим  newsm78.Дано само да е здрава  иначе бързо ще свикне  поне при нас беше така  Peace
Тоничка как мина днес в детската градина  Simple Smile
Айде лека вечер на всички от нас.

# 157
  • Някъде там на юг...
Честит Рожден Ден на sisil76   bouquet

Пожелавам ти Здраве - то Винаги е нужно!
Пожелавам ти Щастие -то никога не стига!
Море от любов на брега на...
което винаги те чака някой
честит рожден ден мила!!!

# 158
Честит Рожден Ден и от мен!

На Вили явно й харесва на градинката, защото вече трети ден нито е плакала, нито някакъв друг проблем.
Там си хапвала, играела си, спяла Grinning дано само да е здравичка, другото е преходно.

Hug

# 159
sisil76 Честит Рожден ден и от мен!

Ели е в 1ва ясла. Ами първия ден беше до 10, на 2ия понеже се успокоила и стоя до обед като и обядва там. Днес пак ще е до обед. Ами в яслата преценят до кога да стои, в смисъл зависи как е детето. Ако пък му харесва, защото пък да не стои повече. За съжаление ние не сме от ентусиастите. Днес пак тръгнахме с плач от вкъщи и съответно и там с плач се оставихме. После като се обадих, казаха че се успокоила. Ще видим как ще е като я взема. Стискайте палци бързо да свикне и най-вече да не боледува /от това най-ме е страх/.
Слънчев ден ви желая!

# 160
  • БГ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, sisil76!!! Бъди здрава, щастлива и много обичана жена и майка!!! Май, не само за разнообразие сте отскочили до Пловдив?!?  Flutter 

Toni4ka, браво на Вили! Тя е много контактна, така че едва ли ще има проблем с децата в групата, а щом си и хапва и поспива, всичко е наред!!!

anni4ka, и Марти си плачкаше и хленчеше първия месец, а сега не мога да го удържа на влизане, а да не говорим, че вечер не иска да си ходи и се мотаме половин час!?!

Хайде, чао от мен, желая ви приятен слънчев ден!!!

# 161
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН,СИСИ!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ЗА ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО !

# 162
           Олелeeeeeee newsm78
Мопсиииииии ти си издала   yes yes .Много ме зарадвахте  момичета от сърце ви благодаря.

# 163
.. Нашата радост продължи 3 дни Simple Smile, вчера след градинката се разкиха и днес нослето й е направо задръстено от сополи, но аз се бях настроила за този момент и дано да ги овладеем, да не се задълбочи.
Иначе днес стана рано и ме пита, дали ще ходи на градинка  обясних й, че няколко дни ще си бъдем в къщи и след това пак ще е на градинка, дано само не й секне след това ентусиазма  Thinking

Hug

# 164
  • под шипковия храст
ей, как сте бе, компанията!? Party
аз известно време бях офф, а сигурно още дълго ще съм уффф... ама нейсе...
след като ни прекараха всички вируси и тем подобни, поне вече сме на крак и мерим улиците, благодарение на подходящото за тази така отговорна работа, време! само тия ветрове да ги нямаше!!!  Дар още влачи едни сополи, но след последното тръшване с тридневно повръщане и разстройство въобще не могат да ни притеснят!
гледам, че отбора на безделниците намалява за сметка на  завръщащите се на полето на труда! на мен пък ми настръхва косата от мисълта за работно време, та затова намирам алтернативни начини да заработвам. това му е най-хубавото на т.нар.свободни професии Mr. Green
да не забравя да честитя на патерици рождените дни!  bouquet
и имам към вас един стар ангажимент, на този линк съм качила договорите за дарения на дома http://picasaweb.google.bg/mz.trend/Darenie_KIDS това не са всички неща, т.к. някой отидоха директно при децата, без да минат през счетоводството, но вече всичко върви по каналния ред.
и да знаете, че ако има нещо, което ще ми е интересно да знам, може спокойно да ползвате кю-то и да ми го кажете... Wink

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 11:30 от mit*bul

Общи условия

Активация на акаунт