Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мюсюлманството и какви са основните му вярвания?
Какви са основните разлики между морето на Бодрум и природата на Кемер?
Къде в Истанбул мога да пия хубаво еспресо, капучино или виенско кафе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мюсюлманството и какви са основните му вярвания?
Мюсюлманството е монотеистична религия, основана на вярата в един Бог, Аллах. Основните вярвания на мюсюлманите включват пет стълба на исляма: шахада (вяра), салат (молитва), закат (заръчване), саум (пост) и хадж (поклонничество). Те вярват в Корана като свещено писание и в пророка Мохамед като последния пророк, който им е донесъл Божието откровение.
-
Какви са основните разлики между морето на Бодрум и природата на Кемер?
-
Къде в Истанбул мога да пия хубаво еспресо, капучино или виенско кафе?
-
Какво представлява изкуството ебру и как се практикува?
-
Мога ли да плащам с кредитна карта в супермаркетите в Турция?

Трябва да открия до рождения ден на дреборанчо!И ме н асочика мвежду другото към една турска фирма -само тя внасяла такива легла!Чакам координати утре че да поръчам!Май всичко хубаво е турско!!
Аз уча ,ама дали ще сполуча?????
Голямо зубкане-голямо нещо,зарових се в бумаги!В края на този месец или на късно средата на март трябва да завърша магистратурата си по "Съвременна българска лингвистика" , а юни месец имам защита и на втората магистратура "Медии и реклама".След това ще продължа с докторантура
шегичкааааа!!!!
да съм подготвена ,че

После ако мис е смеят-не знам!
) се мъча да се оправя за срещата с приятели и накрая закъснях пак, че и с някои от тях (Диляра) не се доразбрахме, че тя милата се наложи да ме чака жели 30 мин.

,но на патерици да честитя рожденният ден на
много здраве и щастие винаги

Искам да я изтанцувам!!! 
А пък ти, ако искаш вземи Атилла, ако искаш недей! Аз без Селин не отивам никъде!

Благодаря ви ,че ви има и че така сърдечно ме приехте преди време в темичката!