С червено вино и любов, БУРГАС за празник е готов - 44

• 13 177
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • България
Честито на имениците и от мен да са здрави и щастливи    bouquet   bouquet   bouquet

# 121
  • Бургас
Честит  празник на Валентин на Мегита и всички останали празнуващи днес !

/аз вече се обърках - 2  Трифонзарезана, 2   за  Валентин  Rolling Eyes/

Ето ви малко да зяпате  Wink

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=218034

# 122
Добро утро  Mr. Green. Честит ви пореден снеговалеж  Simple Smile

Наистина този Ретро бар ме разочарова, а толкова бях навита за там. Дано не стане така и с Банско, че отдавна му се точа на това кръчме и там си резервирахме за 14-ти.

А мойте мъже така да ме разсмяха като се прибрах. Пълна анархия, дребния никво намерение да спи. Смених му аз оакания памперс и като хукна по голо дупе да си сурка шезлонга по плочките, от хола до спалнята поне десет курса направи, направо незнам комшийката отдолу как не се качи да протестира. После имаше и кончета като си легнахме - мамо скачам, тате скачам ... направо ни смля, че и аз заспах чак към три  Simple Smile Трябва по често да ги оставям двамата - и с крем се мазал, по точно с три вида кремчета и лосиончета и цялата му блуза беше ...

# 123
Eeee, видях ви. Много сте готини! (пу-пу)
Мойта кукла снощи заспа към 20,40 и на мен така ми се въртеше из главата да се възползвам и да дойда за 1час поне, ама мъжо нещо не се въодушеви от идеята , а и дребното се разбуди към 21,30 и ми се попариха  надеждите. Сега започвам да кроя планове как да я свикна без мен  за да мога поне на 23.02 да отскоча за малко  да ви видя.

# 124
  • тъгата в мен
Много ми беше приятно на срещата!Яли,пили и се веселили!Благодаря на Ками за поредната организация за кръчмата!Е,как не ми спря устата цяла вечер... hahaha blahblahАз бях от тия несериознички,дето си се прибраха веднага след ресторанта Blush
честито и на празнуващите!
п.п.
моля някой да ме светне-валентиновците не празнуват ли на 14.02- newsm78 newsm78 newsm78

# 125
моля някой да ме светне-валентиновците не празнуват ли на 14.02- newsm78 newsm78 newsm78

хихихи и теб те хванах , че не четеш  Party
или е от снощните ракийки  Joy  Joy  Joy излизат ли?

на предната страница отговорих на този въпрос на Краси  Mr. Green

# 126
Здравейте момичета, днес след многобройните критики от снощи, че не съм се разписала в отчетната бургаска тема днес се поправям. Капонът беше супер, на всички именници честит празник и весело парти. Ще се радвам да се виждаме по-често.

# 127
  • тъгата в мен

хихихи и теб те хванах , че не четеш  Party
или е от снощните ракийки  Joy  Joy  Joy излизат ли?

чета,бе-е-е-е!ама се наложи да повторя и да отскоча до предишната страничка-ха-ха!сега вече съм в душевен мир с моето любопитство,относно празника!
снощи се разписах само с две малки, и мога да се похваля с учудващо свежа глава Joy,а JI да дойде и тук да се оплаче от продължението ви на вечерта!Що така newsm78
Аз пък в момента ,в който си тръгнах,вече съжалих ,че не останах повече с вас Hug Hug Hug

# 128
  • Бургас
Честито на всичк именици, да са живи и здрави!

# 129
Малеее, свра4е, какви са тия шамари на аватара ти?  fight

# 130
ОФ - ами объркахме малко заведенията тръгнахме за дискотека уж, ама в този Ретро клуб и аз не разбрах какво се случва
Ама пихме по едно де, докато се чудихме къде да се преместим, та накрая по леглата 
Ама и нали съм вече на възраст и аз - ми знам ли къде да ходим, не ми по ЕГН-то май  Mr. Green

# 131
Май е в унисонс с настроението й. Mr. Green

# 132
Май е в унисонс с настроението й. Mr. Green

а аз си мислех да зачестим срещите Joy  Joy  Joy

# 133
  • тъгата в мен
[

а аз си мислех да зачестим срещите Joy  Joy  Joy
smile3521
само да не ми връзва моичкия тенекии,че ми се губят от срещата цели час и половина снощи,заради него:35: Joy
Аз на вас няма да посягам... Naughtyкатегорично-НЕ-Е-Е-Е-! bowuu

# 134
 Ками, ти вина нямаш.За другия път трябва предварително да разузнаем, за да няма такива изненади.А иначе с вас ми бе много забавно.

Общи условия

Активация на акаунт