Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за осоляването на бебета?
Какви са мненията за стволовите клетки?
Какви са мненията за бебешките колички?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за осоляването на бебета?
Мненията относно осоляването на бебетата са разнородни. Някои майки се противопоставят на тази практика поради потенциалните рискове за здравето на детето, докато други споделят, че не са я прилагали и не планират да го правят, като поставят под въпрос ефективността и необходимостта от нея. Други майки практикуват добавяне на малко количество сол към водата за къпане, докато други предпочитат по-модерни методи за грижа за бебето.
-
Какви са мненията за стволовите клетки?
-
Какви са мненията за бебешките колички?
-
Какви са мненията относно практиките като осоляване на бебета и използване на стволови клетки?
-
Къде мога да намеря дрехи за бременни с по-малки размери в София?
!
! Няма особено разнообразие, пък и магазини няма кой знае какви
! Дали е нормално
Обезводняването и стреса от коремните болки за мен са по-страшни от нисък хемоглобин, при положение, че жени и с 90 - хемоголобин раждат здрави деца... Поне моя приятел ме посъветва да го намаля за една седмица 2х1 и след това да пия 1х1 ... той е бивш хирург все пак
... просто нормалните не ме хващат и ми стягат бюста... А не мога да ходя без сутиен, не го свалям от ученическите си години, дори нощниците ми са с чашки

!
! 
и дълги свежи разходки
!

Сънувам,че съм родила секцио,ама не са ми зашили добре раната и през цялото време я държах,защото тя почна да се разтваря
....Луда работа!!!Явно хормоните...