някой пил ли е Магнерот........

• 6 810
  • 64
  •   1
Отговори
# 30
Пиех магне В6 от петия месец до края, заради контракции

# 31
Освен за контракции се приема и за изтръпване на крайниците. Аз за това го пих 2х1. Със сигурност няма да ти навреди. Гледай ако приемаш и желязо да има 2 часа между двете /неутрализират се/. Успех!
PeaceАз го пих от 6 месец до края 36 седм., заради контракции. Всички препарати на пазара под различни марки са магнезиеви соли и няма значение кои ще се пият, по-важно в случая е да се достигне концентрация на магнезия в организма за ден, за да намали стягането на мускулатурата-крампи, контракции. В организма за денонощие може да се вкара около 4 грама магнезий, но от система, там магнезия е под формата на магнезиев сулфат. А орално доколкото си спомням от 3-6 таблетки, но трябва да ти го препоръча лекар.

# 32
От началото на 5-я месец до края съм го пила заради контракциите.
И аз-само че Магнерич,което е същото,но друго производство!

# 33
  • София
Пиех, изписаха ми го защото в 6 месец получих контракции, лежах за задържане и т.н.

# 34
Аз пих към средата на бременността ми. Получавах крампи и изтръпване на ръцете.

# 35
повечето са пили Wink

# 36
  • Варна
Със синът ми не съм пила.
Сега го пия от  няколко седмици заради подготвителните контракции Peace

# 37
  • София
Както и другите са ти написали, пие се доста, аз също пих от някъде 5-6 месец та до края, заради постоянни контракции, даже в 8 месец легнах за задържане и ми вливаха магнезии на система. Не е вредно за бебето, не се притеснявай! Успех и спокойно!   bouquet

# 38
  • Разград
Аз при втората ми бременност в началото на осмия месец получих контракции / доста силни /, изплаших се много. Изписаха ми Магнерот и го пих около месец.
Родих нормално 3 дни след термина.

# 39
Аз го пих от 5-я месец до раждането, профилактично, за предпазване от повишаване на кръвното налягане.  Peace

# 40
Пих го заради котракции след амниоцентеза - около месец.  Peace

# 41
Аз го пих след 7-мия м. и до края ,след като получих контракции и бях на системи 2 дена.

# 42
пих го от 5-ти месец постоянно , заради контракции

# 43
На мен ми го изписаха в 6-тия месец, след като паднах. Имах разкритие и щеше да стане беля. Пих го до 9-тия.

# 44
  • Бургас
И аз го пиех от седмия до деветия месец заради контракции.Дозата е до 6 на ден и се определя от лекаря.Аз пиех по 4 после по 3 и така доакто ги спра  :peace:

Общи условия

Активация на акаунт