Пък който не му "стиска" да не ги ползва! - дет се казва
.
Искам трето, но ако се случи сега просто ще превъртя. Наложих вето на секса за неопределено време,докато ми мине уплаха

Но въпреки всичко децата са хубаво нещо
макар и три.
Иска ми се едно момиченце, но поне след година. Братанчо го чакахме седем години, появи се след толкова много мъки, че ако сега Бог е решил сега да се случи ще се справим надявам се да го поотложи малко.

Няма лошо то тези теми само за децата край нямат, вярно че форумът е такъв ама боб , боб може и малко леща.
за даването на Панадол превантивно. бих го дала само ако има температура, но не и като болкоуспокояващо при никнене на зъбки. просто тази вечер ще подейства, ами утре вечер
пак ли Панадол? все пак съдържа парацетамол и съм предвирчива. За успокояване може гелчета, Хамомила, а аз съм най-доволна засега от Дентокинд (пак са хомеопатични хапченца, но могат да се дават продължително време).
, гелчета за зъбки, има няколко вида едно може да не помогне ама другото може да има ефект, аз ползвах Калгел, ама наще зъби лесно излизат, и като избиха първите 4 ми свърши мазилото и не съм вземала повече и не съм мазала, даже и Панадол не се е налагало да давам, сега има 12 броя, трудно излизат, ама не се мъчи бебо, само на моменти и то рядко си личи че страда от зъбонкнене, има много информация във форума, който има нужда и не може да я намери да казва, веднага ще помагамеПрепоръчани теми