Видинските деца, чакат пролетта.

• 17 658
  • 271
  •   1
Отговори
# 240
  • ВИДИН, 10 км след края на света

живи сме, малкия се е пооправил, аз съм под миньорите обаче, ама нема страшно, положението е под контрол  Mr. Green
абе днес Валката става седмак!

# 241
  • Видин
Йо, ама и ти си една #Cussing out. Тъкмо се зарадвах, а ти Mr. Green
Куши, честити ви 7 месеца. Още на 1000 по толкова да изкарате.
Ести, аз идвах преди 2 седмици, но нямах никакво време. Само изпити и почивка. Ако идвам скоро за повечко време ще се обадя Hug

# 242
Йо, аз вярно щях да разкрия лъжата ти Joy, то ти нямаш спирка Mr. Green А колко си се подстригала, че ми стана любопитно, доста дълга коса имаше и как не ти беше жал да се разделиш с нея незнам Crazy

ти да не мислиш,че е кой знае колко фрапиращо....дължината почти съм я запазила,на етажи ли там кво е незнам,но от по-високо и съм с бретон Crazy

п.п.знаех,че,ако се мернеш ше ме разкриеш....ти беше тази дето ми честити миналата година Mr. Green

# 243
Абе Йо, много недостоверна ти беше лъжата, вчера си видяла теста и днес разгласяваш в интернет ...  Mr. Green
Мислех да те разконспирирам, ама си викам, ако наистина е така, ще взема да те обидя.  Hug Честита прическа, айде сега да си поискам и снимка, а?  Grinning
Затова пък мен как ме метнаха днес, не е истина.  #Cussing out
Куши, честита седмичка.   bouquetДа ти е жив и здрав мъника, че няма по-гадно от това да ти е болно детето.  И се оправяй и ти.  Hug
Reniuga, как е тумбачето, расте ли?  Hug Да си го поглезваш качествено и него и теб.  Hug
Аз ми е съвестно, че исках да се видим, а не стана, хайде другата събота нещо да направим. То е рано да говорим, но да знаете, че имам желание да ви видя.  Hug

# 244
aхде,ето Crazy

Аз Иренка в неделя или в събота я видях,доста е наедряла,направо не можах да я позная...Рени напомняш ми за мен...айде дано да е момченце,ама каквото и да е,то да е живо и здраво Hug

# 245
Йо прическата е супер. Изправила си къдриците, но ти отива.  Hug

# 246
И на мен много ми харесва новата прическа, хайде да ти е честита  bouquet Орлин ще те одобри, къде ще ходи Mr. Green
Аз от сега съм се зачудила каква промяна да направя в себе си след раждането, че сега няма смислъл и без това като съм слон Rolling Eyes
Корема така расте, че се чудя вече съвсем сериозно накъде повече. То моето вече е много над нормата, не приличам на себе си, всеки втори ми го казва, че не може да ме познае Rolling Eyes И пъп нямам вече и така ми е некомфортно там, все едно ще се скъса нещо, с Марти не ми се е случвало. Офф, искам да минава по- бързо това време, че ще се пръсна Crazy

# 247
ооо аз редовно изправям къдриците Mr. Green
Ренка,знам какво ти е,ако не бях родила 2 седмици по-рано щях 100% да ударя стотака....ама като знам ти какъв хърбалет беше и преди и след като роди,сега найстина онзи ден не те познах EmbarassedПромяната е голяма от тържеството до сега...А и като те гледам май ти отичат и краката.....оф че ме е яд,за снимките ми от бременността,а сега щях да се изтипосам да ме видите и да успокоя Рени  Hug

# 248
  • Видин
Рени, да те успокоя, че аз бях 98кг като влязох да раждам. Така че знам какво ти е. Има още малко време. После се забравя. Ама ти си знаеш Wink
Йо, много си хубава bouquet. А какво им е на снимките ти от бремеността newsm78
Ели, аз съм съгластна за другата събота. Дано само времето да позволи.

Йо, честит рожден ден. Много щастие и само хубави неща да ти се сбъдват. И най-важното мъжете ти много да те глезят!!!

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 11:42 от Niya_Petrova

# 249
Йо,честит рожден ден.Пожелавам ти здраве,щастие и много сбъднати мечти.
Рени,не се притеснявай аз качих 21 кг по време на бремеността,още не мога да ги сваля,имам 10-15 да свалям.
Ния ще се радвам да се видим този път.
Фиона,няма проблем когато искаш да се видим пиши на лични.

# 250
Йо и си мълчиш Mr. Green ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Освен здравето, щастието и любовта, които ти пожелавам да те съпътстват винаги ти пожелавам тези месеци да пoчувстваш с пълна сила лъжата, която вече 2г. ни поднасяш на 1-ви април Mr. Green

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 09:18 от reniuga

# 251
ти пожелавам тези месеци да пучувстваш с пълна сила лъжата, която вече 2г. ни поднасяш на 1-ви април Mr. Green[/color]
'

hihihihi Joy

Благодаря ви за пожелаията момичета Hug

# 252
Йо, извинявай за закъснеието-честит празник !Момичетата вече са ти пожелали страхотни неща, за мен остава само да ти пожелая да си добър човек и да си заобиколена от добри приятели!

# 253
Йо, Честит Рожден Ден, макър и на патерица.
Да си жива и здрава и много щастлива.  Hug

Reniuga, и аз бях станала плондер, хората не можеха да ме познаят.  Качих 26 кг.  ooooh!
Важното е бебчо и ти да сте здрави.  Hug

# 254
Ели,на тези твойте 26кг така се захилих,че ти не е у памет Joy
Аз от 55,ударих 95 Mr. Greenзатова казвам,че,ако не бях родила по-рано с 2 седмици щях да си ударя 100-ка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт