Пловдивчанки не се чудете, в новата тема бързо се разпишете (Пловдив-15)

• 15 041
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Каспър, благодаря за снимката! И аз ще си накупя в събота Wink, дано имате от тези за ръка, че доста ми трябват  Rolling Eyes

Дефламол-а наистина е крем за изгаряния, рани...може би за белега е бил предписан. За болка при секцио последно чух, че в Селена биели морфин Shocked, обаче не мога да го твърдя със сигурност. На мен във ВМИ за температура 37,5 ми забиха инжекция аналгин  ooooh!, първо - кърмех (ама тях това какво ги интересува) и второ - прибегнаха до инжекцията, понеже нямали хапчета в момента, на втория ден пак вдигнах температура и ми казаха да си купя парацетамол, за да не ми слагат пак инжекция. За парацетамола знам, че не влияе на кърмата, но дали и до колко ще помогне за болката при секцио нямам представа. Confused

# 196
  • Пловдив
вчера ми спря кърмата,но все пак има по няколко капки та питането ми е трябва ли да пия хапче за да ми спе тотално ли не??? Embarassed Rolling Eyes
Да, от лекар знам, че е по-добре да се пие, с цел предотвратяване на бучки, възпаления и т.н. Вече той ще прецени дали ще правиш 2 курса по 10 дни, дали само един или като мен - само 5-6 дни (понеже имах само няколко капки като теб).

# 197
Аз не сьм пила от тия хапове и не сьм имала бучки и други работи.

# 198
Дефламол-а го предписват при разранени зърна/от кърменето/....а за спиране на кърмата и двата пъти не съм пила нищо и не съм имала проблеми...но и двата пъти се отказвахме постепенно.....иначе има едно хомеопатично лекарство което се предписва в такива случаи,но е по-добре да се консултираш с хомеопат.

А,да кажа и аз,че мартеничките на сергията на ДБМ са невероятни.....не пропускайте шанса да минете оттам Peace

# 199
И аз за мартеничките да кажа.Страхотни са.Направо се чудех какво да си избера,всички бяха много хубави.
Само не си взех голяма ,исках за болницата една,но ще пратя сина ми там,да си купи за класа и да ми купи една голяма.
Браво на тези ,които имат участие в този базар.

# 200
Ей, тъкмо на време видях и аз за мартеничките, утре сме там да купуваме! Heart Eyes

# 201
Здравейте пловдивски мамчета и извинете за нахлуването но имам един въпрос и ще съм ви много благодарна ако ми помогнете.  Hug

Търся магазин за детски колички или дори склад на кангаро, бях чела в една стара тема че има такъв на Брезовско шосе, но мъжът ми е ходил да го търси и не го е намерил и някакви минувачи му казали, че са го преместили но не казали къде.
Дано някоя от вас знае къде защото ми омръзна да търся количка в детски магазини с 3 колички общо.
Ако пък знаете и някои друг магазин с голям асортимент колички също ще съм ви много благодарна.   bouquet

# 202
  • Пловдив
Склада е на Брезовско,но малката Тракия 46 номер мисля беше,това е от лявата страна има табела,и по на север,дано го намери,ако искаш утре мога да ти дам и телефон,че ми е долу ,а не ми се слиза сега по пижама. Иначе във Вис Виталис,Хиполенд и Пинокио съм виждала най много,ако търсиш точно на Кангаро в Бейбилендите Simple Smile
Какво става със рещата,ще я има ли  newsm78

# 203
  • Пловдив
Ако пък знаете и някои друг магазин с голям асортимент колички също ще съм ви много благодарна.   bouquet
в магазина на "П.Д. Петков" babyland мисля че се казваше, също има колички на Кангаро, имаше избор ... не бяха 1-2 Peace

# 204
Здравейте пловдивски мамчета и извинете за нахлуването но имам един въпрос и ще съм ви много благодарна ако ми помогнете.  Hug

Търся магазин за детски колички или дори склад на кангаро, бях чела в една стара тема че има такъв на Брезовско шосе, но мъжът ми е ходил да го търси и не го е намерил и някакви минувачи му казали, че са го преместили но не казали къде.
Дано някоя от вас знае къде защото ми омръзна да търся количка в детски магазини с 3 колички общо.

Да ти кажа, аз голяма разнообразие не видях в склада им  newsm78 Или може би нямаше това, което търся и затова ги попрескочих на бързо Ако държиш да е тази марка, момичетата са ти казали къде ги има Ако искаш и на Чиполино може да видиш на Голямоконарско шосе, това е след КАТ, посока магистралата, от лявата страна се пада Има табели, най-отгоре Max-co мисля пишеше, името на вносителя, ама не съм сигурна за името  Thinking И какво по-точно си търсиш все пак?

# 205
Дали можете да ми помогнете ,ние сме без памперс почти година и вечер  също , но от скоро се изпуска през ноща и това малко ме притеснява лекарката каза , че е нормално до 3 год. но аз искам малко да ми помогните някои имал ли е такъв проблем.
 Praynig

# 206
в магазина на "П.Д. Петков" babyland мисля че се казваше, също има колички на Кангаро, имаше избор ... не бяха 1-2 Peace
Ние от този магазин си взехме нашата на Кангаро.
Имат си и склад,ако няма наличен цвят в момента,се обаждат и ги доставят.
Магазина е под дългия блок на "П.Д.Петков" на края на блока.

# 207
  • Пловдив
Ние от този магазин си взехме нашата на Кангаро.
Имат си и склад,ако няма наличен цвят в момента,се обаждат и ги доставят.
Магазина е под дългия блок на "П.Д.Петков" на края на блока.
Потвърждавам, така е, магазина се казва "Baby Land"

# 208
Много ви благодаря на всички  Hug , тази седмица ще ходя значи на лов за количка , но вече поне знам къде да ходя.
А по принцип съм се спряла на модела Excess  но все пак съм я виждала само веднъж на живо и нямах възможност да я разгледам по обстойно, а и материята малко ме притеснява. Но не купувам самолет, така че ще се хвърля и да мирясвам.  Crazy

Още веднъж много ви благодаря    bouquet

# 209
  • Пловдив
Алиса прости ми че ти се бъркам,но като видях линийката ти имаш май още към 4 месеца,един съвет ако приемеш от мен,не бързай разгледай ги хубаво и виж и какво ще ти е най удобно,имаш доста време,а и най- важното е че в България обикновенно (и тази година е така ) чак към февруари-март почват да внасят новите модели и сега е така като гледам тепърва внасят модели 2008 г.,не че нещо но и самите магазини чакат новите модели и няма голям избор........а знаеш ли какво ще е бебчо или си решила какъв цвят ще си избереш.Ако се колебаеш за нещо питай и така като сортираш повече мнения ще се спреш на някоя,аз така поне последните три месеца 4 пъти си смених мнението докато накрая си харесах количка Simple Smile Успех и леко бременеене Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт