Аз поръчки много мога да ти осигуря, това ти го гарантирам
Но трябва да се замислиш над документацията
Иначе на моето дете рождените дни са като циганска сватба, по три дни и с три торти С удоволствие едната ще е от теб.
) Но ако реша ще ти дам да знаеш. По-скоро бих приела поръчки за познати и за торти които ще се консумират в домашни условия (за мен е голямо разнообразие направата на такава торта). Поне на този етап. Но вероятността да си направя цех е голяма, само не знам кога ще е 
И на ``вас`` пожелавам един прекрасен ден!Аз заминавам за Асеновград с племенницата-тази година е абитуриентка и я тресе една трескаааа
-ще се вживявам в ролята на консултант.Няма как---обещала съм!
ама кой ли ме пита,но утре грабвам количката
и дано вече е хубаво времето 

Живея срещу Санкт Петербург и чакаме първото си детенце в края на март или началото на април 

Една вечер тук,после заминават за Сл.бряг за 2-ра вечер..............и за там тоалет .Уж си мисля,че не съм престаряла,но ``по наше време``
,по щях май да го разбера.
това е един от незабравимите за тях дни и искат максимално да са най най.хубаво би било да има ''мис бал''или нещо подобно.по мое време(преди 8 год)имаше нещо подобно но всеки се чувства най хубав на този ден,пък и сега са къде къде по напред от нас.не че се чувствам престаряла де
даже напротив
Препоръчани теми