Пловдивчанки не се чудете, в новата тема бързо се разпишете (Пловдив-15)

• 14 541
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Пепи, ти си майстор, тортата е страхотна
Аз поръчки много мога да ти осигуря, това ти го гарантирам
Но трябва да се замислиш над документацията
Иначе на моето дете рождените дни са като циганска сватба, по три дни и с три торти С удоволствие едната ще е от теб.

# 106
  • Пловдив
Пепи, ти си майстор, тортата е страхотна
Аз поръчки много мога да ти осигуря, това ти го гарантирам
Но трябва да се замислиш над документацията
Иначе на моето дете рождените дни са като циганска сватба, по три дни и с три торти С удоволствие едната ще е от теб.
Поля, за сега мила не съм се замисляла за собствено производство (в момента работя по един друк проект и нямам и време да се замисля за втори толкова амбициозен Wink ) Но ако реша ще ти дам да знаеш. По-скоро бих приела поръчки за познати и за торти които ще се консумират в домашни условия (за мен е голямо разнообразие направата на такава торта). Поне на този етап. Но вероятността да си направя цех е голяма, само не знам кога ще е  newsm78

Лека нощ от нас  Hug

# 107
Добро утро на Пловдивските мами.
Днес се очертава хубаво време.Аз ще съм по улиците определено,че вече в къщи ме хващат лудите.
Въпреки че още съм 2в1,ще се пощурам малко насам - натам.
И на ЖК ще отида.
Весел ден на всички ,приятни разходки.

# 108
Добро утро на Пловдивските мами.
Днес се очертава хубаво време.Аз ще съм по улиците определено,че вече в къщи ме хващат лудите.
Въпреки че още съм 2в1,ще се пощурам малко насам - натам.
И на ЖК ще отида.
Весел ден на всички ,приятни разходки.
smile3525 И на ``вас`` пожелавам един прекрасен ден!Аз заминавам за Асеновград с племенницата-тази година е абитуриентка и я тресе една трескаааа smile3537-ще се вживявам в ролята на консултант.Няма как---обещала съм! travel

# 109
  • Пловдив
Здравейте,аз пък вчера претърпях една лека операция на клепача на окото,та трябва и днес да пазя леглото,добре че татито е в къщи та са с малкия навън,че то пощоря горкото в къщи,то и аз де...... smile3511 ама кой ли ме пита,но утре грабвам количката   newsm44 и дано вече е хубаво времето Simple Smile
весел ден на всички:)

# 110
  • Пловдив
Здравейте, майчета! Hug
Да се запиша в темичката и аз като бъдеща мама!  Hug Живея срещу Санкт Петербург и чакаме първото си детенце в края на март или началото на април  Heart Eyes
Решила съм вече да се ориентирам към педиатър, към който да се обърна малко преди раждането. Ще ми се и да е наблизо. Харесала съм си д-р Джарова по препоръка на приятели...Някоя от вас има ли също впечатления за нея? Ще съм ви благодарна да ги споделите!
Имайте хубав ден и вечер!  bouquet

# 111
След днешната разходка да се разпиша и тук.
Толкова много мами имаше днес в парка,че ..........и на мен ми се прииска вече да съм с количка на разходка.
Толкова се радвах като гледах мъничетата,и ми стана нетърпеливо вече.
Дано времето да не се разваля вече,или поне да не е заначително,за да може поне на разходки да се наслаждавам докато дойде момента.Уж не е много,но на мен ми се струва............ужасно много.
Лека вечер на всички.

# 112
  • Пловдив
Момичета, виждам че повечето проявявате желание за среща, сега въпросът е къде да се съберем?
Аз имам едно предложение, но този път с Кремена нямаме време за организация. Става въпрос за Лоби-бар-а на Хотел Кендрос (над Вис Виталис) Бяхме на детски рожден ден там през есента и ми се стори много приятно. Предлагат кетъринг... ще попитам познатата каква е била стойността на куверта. Ако иска някоя мама, която живее наблизо да отиде да проучи нещата.
Приятна вечер

# 113
barboranovaкак мина разходката в асеновград харесахте ли рокля
lara1добре дошла сред нас  bouquet
desi.aхайде вече си на финала не остана

и аз днес цял ден бях по центъра голям кеф беше дано и утре е такова времето Praynig

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 20:15 от toni_bo

# 114
toni_bo ,всичко е под контрол.Поръчана е роклята. thumbsupНо то много сложнооооо/та така да бъде,та иначе да бъде/ smile3555Една вечер тук,после заминават за Сл.бряг за 2-ра вечер..............и за там тоалет .Уж си мисля,че не съм престаряла,но ``по наше време`` Laughing   Laughing  /както казваше баба ми/ Laughing `май не беше така.Имам чувството,че всичките са тръгнали на някакво състезание по ``изхвърляне ``.Поне да имаше ``мис бал``-нещо такова`с голяма парична награда   Money,по щях май да го разбера. newsm78

# 115
ами така са младите #Crazyтова е един от незабравимите за тях дни и искат максимално да са най най.хубаво би било да има ''мис бал''или нещо подобно.по мое време(преди 8 год)имаше нещо подобно но всеки се чувства най хубав на този ден,пък и сега са къде къде по напред от нас.не че се чувствам престаряла де Naughtyдаже напротив Wink

# 116
Добро утро и от нас.
Днес пак ще е хубав ден за разходки.
Аз отивам да си търся перденца за спалнята и детската.Че там имам дълги до земята,пък аз искам къси.

# 117
Момичета нищо не пишете за срещичка. Искате ли изобщо? Гледам на анкетата сте галсували положително.  Пьк никох не отговаря на вьпросите на Пепи.

# 118
  • Пловдив
Креми, най-вероятно няма да имаме среща.... поне така като гледам. То само с желание не става  Sad

# 119
Здраве  да е Пепи.

Ама беше хубаво пак да се сьберем и да се видим-и то без децта,че миналия пьт Crazy Организацията не е кой знае какво. Стига някой ,който си е повечко време свободен да се навие. Аз не мога тоя пьт . Имам 4 изпита до 14 март Crazy

Общи условия

Активация на акаунт