Русенските ДБМами отново в акция 2

• 19 948
  • 509
  •   1
Отговори
# 150
ани4ка, те децата са големи, но не са за Нешанъл Географик, но както си решиш все пак.

# 151
Момичета отпадам за събота Confused Sad

В последния момент се оказа,че няма кой да гледа детето,всички са на работа. Rolling Eyes
Съжалявам,че няма да мога да дойда с вас.

Приятни емоции с децата!

# 152
Момичета честит ВИ празник и от мен...на който какъвто му харесва Mr. Green

Да видим как да се организираме за тръгването....

Искате ли сборен пункт някъде...или да го направим по квартали?

Джаста,мисля че въпреки всичко,трябва да имаме някъде сборен пункт,за да вървим в индианска нишка и да не се загубим.

# 153
искате ли да се срещнем пред икономическия техникум?няма да има хора,ще има къде да се спре с колите,ще се виждаме отдалеко?????????

# 154
# 155
Дидка браво!!!
Много са хубави Peace

# 156
  • sofia
Деси,моми4ета здравейте.

не съм забравила за ордерите,утре или понеделник ги пускам.
Друго искам да споделя  Hug
днес бях на среща с една организация,която е в Алианса за мОгилино.Деси познава Иванка Шалапатова.Та те стъпват здраво в Русе ,имат планове за ДМСГД и ще имат нужда от помощ.Много е вероятно и да дадът работа (платена) то4но на хора от Русе и ни се иска да са опитни хора....Само споделям,нищо не е ясно в детайли,ще ви държа в те4ение ,но ако имат нужда поне от съдействие на местна по4ва в Русе ,особено в ДМСГД ще ви кажа.
Разбира се,до колкото е възможно това  bouquetА ако след време направят центъра за семейна подкрепа и по4нат да търсят хора първо ще с енасо4ът към нашия(вашия )капацитет Wink

# 157

Среща на Икономическия ме устройва.Само потвърдете.

За списанията,освен Мечо Пух,имам и едно тесте Космополитан,но Silveto явно има резерви към потенциала там и незнам дали наистина да не ги оставим за Русе.Ще има ли място по колите,че съм приготвила и малко дрехи?Чудя се за козметика-дезодоранти ,душ гел?

В "един лев" до нас има маски ,индиански пера-3лв.,магъосническа шапка-1.90,боички-1.40
апка.Въпросът ми е ще купуваме ли предварително такива неща,за да ги отдаваме под наем на карнавала?

# 158
Да разбирам ли, че срещата ще бъде 9:30 пред Икономическия?

Момичета, как да ви позная?
Ще се оглеждам за готини мацки, но все пак...?

# 159
Значи утре 09.30 пред Иконома - сборен пункт! Там с паркирането е малко сложно, но като за събота ще намерим местеца!

# 160
Деси,моми4ета здравейте.

не съм забравила за ордерите,утре или понеделник ги пускам.
Друго искам да споделя  Hug
днес бях на среща с една организация,която е в Алианса за мОгилино.Деси познава Иванка Шалапатова.Та те стъпват здраво в Русе ,имат планове за ДМСГД и ще имат нужда от помощ.Много е вероятно и да дадът работа (платена) то4но на хора от Русе и ни се иска да са опитни хора....Само споделям,нищо не е ясно в детайли,ще ви държа в те4ение ,но ако имат нужда поне от съдействие на местна по4ва в Русе ,особено в ДМСГД ще ви кажа.
Разбира се,до колкото е възможно това  bouquetА ако след време направят центъра за семейна подкрепа и по4нат да търсят хора първо ще с енасо4ът към нашия(вашия )капацитет Wink

ОК.щЕ чакаме да се свържат с нас.

# 161
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Дидка, и петлето и гъбката са много хубави и оригинални, аз сега правя едни фибички, довечера като се прибера ще ги снимам да ги покажа

а за списанията Нешънъл Джиографик, Аничка, според мен ще са им полезни на по-големите деца там, даже много, както и за учителите им да им преподават, пък ако искаш ги вземи, а утре ще прецениш на място дали няма да са им безинтересни и ще ги оставиш за Русе

# 162
Момичета,от Ромпетрол вчера са се обаждали на една от мамите в София.Сигурно до няколко дни ще имаме отговор дали ще ни спонсорират.

Мона,може би на твоя мейл ще пратят отговор или покана за среща.

# 163
Момичета в неделя обещах, че подкарвам медийната кампания за Карнавал. Написах прессъобщение, което изпратих на над 20 журналиста и различни медии. От днес започна отразяването на събитието( само да кажа, че това,което се публикува не е оригиналният текст, който бях написала...променили са си го по свой вкус).Та ето и първите  публикации

http://www.rusenews.eu/news,1,15195.htm

http://www.ruseinfo.net/news_26905.html
Radio Joy също са ни включили в инфомационните си емисии за деня Simple Smile

Ако и вие попаднете /чуете/видите нещо споделяйте го с нас Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 14:07 от peonia

# 164
Момичета,от Ромпетрол вчера са се обаждали на една от мамите в София.Сигурно до няколко дни ще имаме отговор дали ще ни спонсорират.

Мона,може би на твоя мейл ще пратят отговор или покана за среща.
da,дала съм моя адрес.А как са се свързали със София?Днес няма писмо ,но ще се обадя да видя как се движат нещата.

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 15:57 от mona25

Общи условия

Активация на акаунт