Русенските ДБМами отново в акция 2

• 19 850
  • 509
  •   1
Отговори
# 315
А Луси и Лора77 ли бяха уговорили безплатните балони?

Ееей,браво на списанието!

# 316
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
пролетният ви карнавал ще бъде отразен в аванс в сп."Журнал за жената" Peace
не знам как са разбрали ,но днес с Деси давахме инфо и щом знам кога ще излезе ще ви кажа Hug

Hug Hug Hug браво за списанието, много се зарадвах

# 317
не знам как са разбрали ,но днес с Деси давахме инфо и щом знам кога ще излезе ще ви кажа Hug

Hug  Hug  Hug  Hug   bouquet   bouquet   bouquet

A дали БТВ няма да се заинтересуват?? newsm78  Аз нали съм си максималистка и все на високо се целя

# 318
newsm44

# 319
  • Русе
Момичета, по повод предложенията ви за лични подаръци за рожденните дни на децата искам да вмъкна една идейка  Wink . Аз смятам, че най-личните неща са спомените, а общо взето според мен тези деца имат малко приятни спомени  Sad . Затова предлагам към подаръците да включим по един албум, който да се попълва във времето със снимки, от щастливите им мигове, от нашите посещения при тях, от техни тържества (при всяко ходене можем да им носим снимки от предното) . Преди време предложих това по повод други деца, но идеята не получи развитие, ако сега на някого му допадне- добре, ако ли не- ще и дойде времето някога.  Peace

# 320
Ралник,ще обсъдим идеята ти.

Момичета,за забавната част на карнавала вече сме се погрижили.Нямаме само ди - джей.Ако имате познати,питайте ги дали биха дошли.

# 321
днес отново писах до Дунав-прес,с молба да отпечатат рекламните материали.Дала съм новия мейл,така че който борави с него да знае.

# 322
На мен ми харесва идеята на  ralnik ,защото реално погледнато никое от тези деца няма собствени снимки,няма албумче,спомени....
А като знам колко е хубаво понякога да отвориш албума и да разгледаш запечатаните щастливи мигове...
Има и албумчета по левче,а снимките са стотинки.Не е мисия невъзможна,дори само и РД на някое да има,пак е много хубаво.

# 323
  • Русе
Малко отчет и от мен.Ходих до парти магазина във Евас,където беше говорила Мона.Ще имаме дъга от балони -БЕЗВЪЗМЕЗДНО.Човека имаше идея да сложат техен щанд със карнавални истории ,но аз му казах че ние ще имаме наш щанд и няма да е удачно, но въпреки това каза че ще имаме украсата.Разбрахме се седмицата преди карнавала да се разберем как ще стане ,каза че тя ще се прави там на място.Попитах го дали дава костюми под наем,каза че дават ,а цената е 7-8 до 10 лв.Казах му че ще обсъдим със вас варианта евентуално да си сложат щанд с костюми под наем,който иска да си вземе.Не съм обещавала нищо на 100%.
Поръчала съм надписа на жената,направила е рогца и шапчици.Другата седмица ще закупи и балоните-ще бъдат различни и от по плътните.Ще има обикновени, сърца и от тези дългите които стават да се правят фигурки от тях,каза че синът и можел да майстори такива фигурки.Ами това е мисля че надписа ПРОЛЕТЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КАРНАВАЛ, дъгата от балони и другите балони разхвърляни по дансинга или навързани някъде са достатъчна украса.
Взех си и помпичка за балони ,че ми предстои да надувам балони докато ми се завие свят, а и после за карнавала ще влезе в употреба.

Аз си купих конци за мартенички и ще започна да наплитам най- обикновени за най-малките дечица горе в дома.Имам схеми и за други лесни гривнички,но незнам колко ще успея да направя.Но за децата горе ще ги направя.Някой друг ще прави ли , ако някой иска схеми мога да му дам-лесни са.Чакаме Деси да каже дали ще ни разрешат среща с децата за да правим с тях мартеничките.Дано да се съгласят.
Това е за сега от мен. Hug

P.s.  и на мен ми харесва идеята на ralnik

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 16:13 от lora_77

# 324
Чут Чут и аз ще се радвам да дойдеш и да се запознаем  Hug
Идейката на Ралник и на мен ми допада.
Понеже тъй или инъче не съм в никой списък,мога тази седмица с някой да отидем в магазина да попитаме за украсата.Кажете само кой ще дойде с мен и какво сте се договорили досега,да знаем какво да питаме още.Надявам се до утре да съм вече 6,че малко се разболях  Rolling EyesСвободна съм тези дни от детенце и съм на линия,Мона пиши и на мен.

# 325
  • Русе
Sonka аз ходих ,точно преди теб го написах мила  Grinning

# 326
 Hugбраво lora свършила си чудесна работа,благодаря за помоща.А щанд за костюми е добра идея.освен това им бях обещала заедно с поканите дараздаваме техни визитки и да насочваме клиенти към техния магазин.Редно и ние да си изпълним обещанието.

# 327
  • Русе
Hugбраво lora свършила си чудесна работа,благодаря за помоща.А щанд за костюми е добра идея.освен това им бях обещала заедно с поканите дараздаваме техни визитки и да насочваме клиенти към техния магазин.Редно и ние да си изпълним обещанието.

Peace ама това не го знаех, но няма проблеми

# 328
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
мона е права, ще трябва да раздаваме визитки, поне в знак на благодарност да ги порекламираме

за моя вариант за ди-джей отпадна, тъй като наскоро е заминал да работи в София

# 329
  • Русе
Момичета,най -вероятно Диджейят е уреден!!! Безвъзмездно!
   Заслугата,за което е на Снежина!
Благодаря ти мила,страхотна си!!! newsm51

В събота ще имаме среща да уточним подробностите с госпожата която ще ни осигури диджей.Не смея да оповестя името й преди да е дала съгласието си.Но и тук бих искала да изкажа благодарността си към нея  bouquet  bouquet  bouquet

Чух се с директора на дома в Брестовица г-н Василев.Каза,че децата са много щастливи от визитата ни и че сме добре дошли отново.Излезлите публикации в пресата за посещението ни и оповестените нужди на дома са провокирали известен наш съгражданин да подари по един чифт маратонки Ранърс на всяко дете. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт