Русенските ДБМами отново в акция 2

• 19 953
  • 509
  •   1
Отговори
# 105
Защо пък оф...Супер е!Някои много обичаме жълтичко...
великденски идеи-пуснах ги на Хоби

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 12:12 от mona25

# 106
  • Русе
"Оффф" защото нещо ми куца ама не мога да разбера какво  Rolling Eyes

# 107
  • Русе
Момичета, кажете ако ще сме много за Брестовица да не ангажирам бавачка, че трябва да кажа евентуално днес.
Деб, харесва ми ама вместо балоните някой по-карнавален елемент дали нямаш?Аз сега ще поровя из моите неща да видя дали нямам нещо подходящо.Въпреки, че и с балони става.

# 108
  • Русе
Дай идея какво. Направих балоните, защото не ми хрумна нищо друго. Ако имаш пък готов елемент, супер. Само да е с хубаво качество. Не ми се рови сега из скраповете, че ще ми отиде деня   Mr. Green Голяма краста е

# 109
  • Русе
Само да добавя нещо. Няма да идвам в дома в събота, но да си кажа мнението и опита. На времето ходехме от БЧК на такива посещения в домовете и винаги сме били много хора. Много се радваха децата. Спомням си последно в Стърмен ходихме 15-20 човека. Там децата също са по-големи. Голяма игра ударихме с по-малките и голям лаф с по-големите. Като сте повече хора ще можете да обърнете внимание на повече деца.  Hug

# 110
Ъъъ,аз съм скъсана на изпита и ми е криво Confused Ама другата седмица ще ги сразя Mr. Green

За Брестовица-каквото решите.Ако решите,че е удачно да сме повече ще дойда,ако не-другия път.

Деб много е хубаво и цвета ми харесва Peace
Не мисля,че нещо му куца.
Само,че сега се сетих,че щом ще късаме номерца за томболата то трябва да има номер на поканата и номер в триъгълничето за изрязване,нали така?Иначе как ще се разбере кой отрязък на кой билет е ..Деб го е измислила вече предполагам де,няма да се меся в работата на вашата група повече Flutter

# 111
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Deb е права, наистина много се радват на хора, които ги посещават

но все пак директора трябва да знае предварително - а той знае, че освен да се занесат неща ще има и повечко жени, които искат да се видят и позанимават с децата, нали?

# 112
  • Русе
Духче, другия път ще ги разбиеш  Hug Права си за номерата. Точно така съм го измислила. На ръка ще се добавят номерата и на отрязъка, и на основната част. Нарочно сложих цена и на отрязъка, защото може в суматохата да объркаме номерцата, които са за отделните томболи (родителски и детски) и да се смесят или някое да попадне, където не му е мястото. А така ще знаем, че отрязъка е на родител или на дете.

# 113
  • Русе
Духче не се кахъри ,другия път.Хубавите работи стават бавно, нали знаеш  Peace

# 114
Ето и резултата от моите преговори с ди джей:40 лв. за цялото време.Иначе бил вземал по 100,но като чу ,че са ни паднали на 50 и той смъкна.Самия ди джей ще работи без хонорар,а парите са за фирмата,която по принцип му е работодател.
Мъж ми смята,че  някоя атрактивна и устата "майка" може да го склони на по-голяма отстъпка,така че вие-"устатници" сте на ход.
Координатите са в мен ,ако ще звъним ,пишете.Фирмата е ЕТ 'Фобос"-да не се дублираме.

# 115
Духче,следващият път,мила!

А според мен не е проблем колко човека ще отидем,важното е да има с какво.Мисля,че децата ще останат доволни.

# 116
Духче,следващият път,мила!

А според мен не е проблем колко човека ще отидем,важното е да има с какво.Мисля,че децата ще останат доволни.
В тази връзка си мисля, че ще е добре и малко тоалетни принадлежности и ученически пособия да се занесат.
Аз ще видя какво мога да осигуря и ще го предам на Джаста по каналния ред.

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 17:05 от Дидката

# 117
EASpirit много си чела затова са те скъсали  Mr. Green Аз листовките ги взех без да уча от раз ,а с шофирането нямах проблем и няколко пъти ме късаха.
Аз за съжаления в Брестовица няма да мога да дойда ще се отдавам на романтика  Heart Eyes Ако не бях запазила хотел обаче щях да го отложа много ме е яд.
С Нетуоркс и с Ромпетрол какво става?

# 118
  • Русе
Духче аз на листовки се явявах три пъти Embarassed Joy...нищо,че карам от десет годишна....никога не съм била фен на теорията

Всичко за което се сетите,че може да дадете е добре дошло!!!

Говорих с Директора на дома в Брестовица.В събота ни чакат,добре сме дошли колкото и да сме Hug,ще можем да общуваме с децата,да поседим с тях,да поиграем....

казах,че ще тръгнем към 9.30 от Русе,за да можем към 10.30 да сме там и към 12-12.30 да тръгнем обратно.надявам се да ви е удобен часа.

# 119
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт