Русенските ДБМами отново в акция 2

• 19 959
  • 509
  •   1
Отговори
# 90
Ако някой ми намери подходяща брадавица ще се дегизирам като Баба Яга.Само,че да не се разбягат децата Mr. Green

Дидка,много са сладки пиленцата Hug

Илиянка ти ни разби с тези спонсори направо bowuu

Имам предвид още нещо за диджей,ама не смея да се надявам толкова вече  Tired
Ако смятате наистина,че сме много хора/а и аз смятам така/ се отказвам тогава,пък ще дойда някой следващ път,когато има място и по-малко желаещи.

# 91
  • Русе
Ама вие да не смятате по дънки и пуловерчета да ми дойдете...всички в строева подготовка с облик на "персонаж" по ваш избор... Joy
  Аз все още мътя над моята визия....обаче котетооо,как ще му ходят едни пухкави дълги уши  и малка топчеста опашчица Joy
   Това в кръга на шегата,обаче наистина мисля,че ще е хубаво да сме пременени.Не е задължително костюмите да са купени....Всеки може да се спретне като Пипи,или като пират,като клоун или каубой,като представител на един широко разпространен етнос,като медиум/врачка,като баба Яга...като фея или орисница(ако ви стават булчинските рокли Rolling Eyes,за абитуриентските няма да споменавам)Като някоя зла кралица с говорещо огледалце,като цвете,като пролет ,лято,зима или есен,като списание....като продавач на надежда newsm03

Илияна ,поздравления...отличник си ти!!! Hug
   Дидката-супер са пернатите...да пробваш да йм боднеш по едно-две перца в дупцето Mr. Green
   За диджея...ами в крайна сметка ако се налага ще  платим,въпреки че едва ли е толкова сложно да се нагласят 30-40 детски и популярни песни...

# 92
Aко някой иска да е тиква- имам си маска от америка от хелоуийн  Joy . Пу не съм аз тиквата  Joy  Joy  Joy  Joy

# 93
Eeeeй,Джаста много идеи е дала-идейна както винаги! Grinning

И аз наистина мисля,че трябва да "се пременим Peace,не само децата ни.Аз ще се дегизирам "по-слабо",че моето дете само с шапка като ме види и започва да плаче,представям си ако съм с пиратска забрадка и превръзка на окото какво ще е. Joy

# 94
  • Русе
Малиииииииииииииии, нали знаете лафа с мойте камъни по мойта глава.Аз нямах впредвид да се дегизираме, ама вие щом сте казали.И въпреки дегизировката пак трябва да си турим по едни баджета та да се намираме PartyАз обаче скромно от сега казвам с дънки ще дойда Praynig Peace. newsm78
Духче и ние сме така, с очила като ме види и гледа една стресната,а като съм с кърпата на главата след баня  Shocked
P.s. най-много да се наредя на опашката някой да ме изрисува , ще се жертвам  Mr. Green

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 01:43 от lora_77

# 95
  • Русе
Малиииииииииииииии, нали знаете лафа с мойте камъни по мойта глава.Аз нямах впредвид да се дегизираме, ама вие щом сте казали.И въпреки дегизировката пак трябва да си турим по едни баджета та да се намираме PartyАз обаче скромно от сега казвам с дънки ще дойда Praynig Peace. newsm78
и с кобур...и с каубойска шапка и триъгълна кърпа...кобура ти го връчвам още на следващата среща Joy
Духче и теб ще те нагласим,споко....освен идейки-и тоалети имам Mr. Green Heart EyesСинчето ти нещо против "принцески"рокли има ли Joy
    въййй,оспамихме темата,сори Crazy

# 96
  • Русе
Слушам и изпълнявам какво да се прави   Mr. Green  Ама май ще предпочета Червената шапчица/Пеонийка като предлага да ми намери костюмче  Grinning Joy/ , ще видим   ThinkingНощна птица си ти и май като мен.

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 01:50 от lora_77

# 97
[Духче и теб ще те нагласим,споко....освен идейки-и тоалети имам Mr. Green Heart EyesСинчето ти нещо против "принцески"рокли има ли Joy

Абе за синчето незнам,ама виж баща му  Mr. Green Whistling

Айде спирам се вече,утре съм на изпит "листовки" Mr. Green,стискайте палци

# 98
  • Русе
Още една нощна птица хихихи.Стискам и на ръцете и на краката пък после ще ни повозиш travel

# 99
EASpirit стискам палци да вземеш листовките.
Аз нямам никаква идея как да се маскирам  newsm78

# 100
Мами, аз сигурно няма да мога да дойда в Брестовица Sad така че един човек по-малко бройте. А това че ще са много хора мисля не е проблем.
Тези дни ще съм малко заета, нашия тати се ПРИБИРА Simple Smile и трябва да свърша това онова по мен  smile3521 но няма да ви изоставя.

# 101
Момичета, за Брестовица аз ще бъда с кола.
Но кажете все пак дали ще е удобно, виждам, че имате притеснения...

Макар че аз лично смятам, че на 100 деца никак няма да им бъдем вповечко.

# 102
  • Русе
Офффф моля ви се, погледнете това и кажете какво мислите

http://www.siena.snimka.bg/album.php?album_id=212190&photo=10

Опасявам се, че предишните варианти няма да излязат добре. Фонът с балоните не е с добро качество. Кажете какво мислите за това. Нарочно текстът е малко и информацията е само за деня, часа и мястото, колкото за напомнянка. Поканите ще са с размер 10/15 и ми се струва, че ако има повече текст ще стане много грозно. А и когато поканата е продадена, човекът вече ще знае основните неща, така че това само за напомнянка на час и място.
Искам мнениеееееееееееееееееееееееееееееееее 

# 103
  • Русе
Искам мнениеееееееееееееееееееееееееееееееее 

Peace Peace Peace Ти си ни майсторчето, каквото и да направиш е все хубаво

# 104
Deb Харесва ми!

Общи условия

Активация на акаунт