Русенските ДБМами отново в акция 2

• 19 967
  • 509
  •   1
Отговори
# 75
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
в допълнение на думите на Мона - ако някой прави нещо за Великден, а и не само, тъй като към деня на карнавала ще остават около две седмици до Великден, може да направим импровизиран базар на щанда за домина, като наблегнем както на домината и аксесоарите за карнавала, така и на другите неща

# 76
  • Русе
към деня на карнавала ще остават около две седмици до Великден, може да направим импровизиран базар на щанда за домина, като наблегнем както на домината и аксесоарите за карнавала, така и на другите неща
   само една малка корекция...остават не две седмици,а месец и четири дни...
Православния великден тази година се пада на 27 април.
Иначе датата на карнавала съвпада с католическия велик ден.

така или иначе ще има щанд,нищо не пречи да има изложени всякакви ръчно произведени уникати newsm10

# 77
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
съжалявам, мислех, че е към средата на април, а не в края

# 78
Момичета аз се свързах с диджея,правих струвах,намекнах,че е благотворителен...
В крайна сметка човека ми каза "За два часа тарифата ми е 50 лв".

Това е положението,май с него безплатно няма да стане.

# 79
ami zadrъж malko ,щe pitame za drug.ето още костюми:
http://www.laredoute-fete.fr/php/main_new_api.php?EXEC=3&ID_ … Y=10000&NIV=1
тук има неща и на по-приемливи цени,могат да се поръчват направо.

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 18:20 от mona25

# 80
Момичета аз се свързах с диджея,правих струвах,намекнах,че е благотворителен...
В крайна сметка човека ми каза "За два часа тарифата ми е 50 лв".

Това е положението,май с него безплатно няма да стане.
Ами, мъже  Close Нека Дени провери нейния  ако трябва ще плащаме .
Четвъртия ни почетен гост е Лидия Янкова фирмата е "Триада-метал"-търговия с метали и производство на дограма.

# 81
Аз ще гледам тия дни да се свържа с моя познат, който познава един диджей. Не мога да кажа обаче кой ден точно...ще гледам до края на седмицата. Браво на Илияна и на г-жа Лидия Янкова Simple Smile.
Благодаря и на Снежина на отзивчивостта, надявам се да дойдеш както в Брестовица, така и на следващите ни срещи.
На щанда нека се продава всичко, което успеем да измислим.

Повторно преброяване за Брестовица:
с коли- Джаста и Ива
СЪБОТА- Djasta,kabzimalka, mimito_bg ;mona25, луси, peonia,, ani4ka,iva_7, easpirit
Освен това МагиА и Снежина проявиха желание да дойдат + приятелката на ива7

До тук аз ги смятам 12 човека. Така, че не знам.....някой друг с кола?

# 82
  • Русе
Аз се притеснявам дали ще е удачно да се изсипем толкова народ...все пак за пръв път ще ходим там
а е повече от радостно за мен,че толкова много от вас желаят да дойдат  bouquet

# 83
момичета в събота съм с вас пък ако щете и на тавана на колата да ме сложете ако няма друго място!!!! Laughingще взема списанията и днес купих фризби,надявам се да се зарадват,надявам се и дрехи да успея да взема

# 84
Вече имам 2 пиленца.Харесват ли ви?

# 85
супер са!!!!скоро май ще се събере един кокошарник Laughingнаистина са много яки!!!!!!!!

# 86
Много са сладурски  Hug

# 87
Аз се притеснявам дали ще е удачно да се изсипем толкова народ...все пак за пръв път ще ходим там
а е повече от радостно за мен,че толкова много от вас желаят да дойдат  bouquet
ами може би трябва наистина да се прецени от хората,които знаят за какво става въпрос и да се разделим на две,като скоро отново ги посетим.
За ди джей иаз имам нещо впредвид.

# 88
  • Русе
Така за малко ме нямаше ама вече съм на линия и с много по-малко проблеми  Laughing от преди една седмица.Снощи си мислех нещо  newsm78.На карнавала трябва ние по някакъв начин да се отличаваме от гостите.В смисъл трябва да знаят кои са организаторите ако някой има нужда от нещо.И тъй като не можем да се облечем с тениски на ДБМ толкова много мами /предполагам/ си мислех че ще е добре да си направим баджове с имената и логото на ДБМ.
Деб  Embarassed нали ти си по тази част евентуално ти да ги направиш, но първо си кажете мнението.Ако сте съгласни ще трябва да си направим списък с имената на всички и тъй като гледам между другото сме доста ИВКИ  Joy
Дидката направи и един петел да ги пази пиленцата  Mr. Green

Добре дошла Снежина   Hug,радваме се че все повече мами стават съпричастни с нашите начинания.

val_stef  и аз ти благодаря за банера, страхотен е .

# 89
.Снощи си мислех нещо  newsm78.На карнавала трябва ние по някакъв начин да се отличаваме от гостите.В смисъл трябва да знаят кои са организаторите ако някой има нужда от нещо.И тъй като не можем да се облечем с тениски на ДБМ толкова много мами /предполагам/ си мислех че ще е добре да си направим баджове с имената и логото на ДБМ.
Деб  Embarassed нали ти си по тази част евентуално ти да ги направиш, но първо си кажете мнението.Ако сте съгласни ще трябва да си направим списък с имената на всички и тъй като гледам между другото сме доста ИВКИ  Joy

Естествено, че трябва да се различаваме по някакъв начин Simple Smile и тъй като е карнавал нека да е като карнавал. Теб те виждам като ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА Simple Smile Crazy . Трябва да помисля и за другите Simple Smile  Joy

Общи условия

Активация на акаунт