Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 118

• 39 051
  • 748
  •   1
Отговори
  • Пловдив

ПРЕВЕДЕНИ ЕПИЗОДИ - ПЛЕЙЛИСТИ

(1 eп)  (2 еп)  (3 еп)  (4 еп)  (5 eп)  (6 еп)  (7 еп)  (8 еп)  (9 еп)  (10 еп)  (11 еп)  (12 еп)  (13 еп)(14 еп)  (15 еп)  (16 еп)  (17 еп)  (18 еп)  (19 еп)  (20 еп)  (21 еп)  (22 еп)  (23 eп)  (24 еп)  (25 еп)  (26 еп)  (27 еп)  (28 еп)  (29 eп)  (30 еп)  (31 еп)  (32 еп)  (33 еп) (34 еп)  (35 eп)  (36 еп)  (37 еп) (38 еп)  (39 еп)  (40 еп)  (41 еп)  (42 еп) (43 eп)  (44 еп)  (45 еп)  (46 еп)  (47 еп)  (48 еп)  (49 еп)  (50 еп)  (51 еп)  (52 еп)  (53 еп)  (54 еп)  (55 еп)  (56 еп)  (57 еп)  (58 )  (59 еп)  (60 еп)  (61еп)  (62 еп)  (63 еп)  (64 еп)  (65 еп)  (66 еп)  (67 еп)  (68 еп)  (69 еп)  (70 еп)  (71 еп)  (72 еп)  (73 еп)  (74 еп)  (75 еп)

Клипове направени от фенове в темата

АКО БЯХ ОБЛАК с български субтитри

ВАЖНО: НА КОЙТО МУ Е ТРУДНО ДА СЕ ОРИЕНТИРА-ДА ПИШЕ НА ЛИЧНИ.

В ПОМОЩ - ДА ПРЕЖИВЕЕМ НАСИЛИЕТО!

ДОБРЕ ДОШЛИ В ТЕМАТА

# 1
Привет в новата тема!! Simple Smile

# 2
И аз съм тук!
 Е,малко сме под кофата с доматите,но аз си нося и краставичка тази вечер!

# 3
Здравейте. И според мен трейлърът е объркващ. Не мисля, че са показани най-важните моменти. Фатма сигурно ще пролее поне една сълза за Мустафа. Също се чудя дали тезѝ неща не изместват фокуса от тяхната п.б.н . Нали това беше изпитанието, с което трябваше да се справят. Дали ще покажат липсващата част от нощтта в този епизод??? Искам да има поне малко романтика между двамата, ама така като гледам ще си остана само с искането....

# 4
Най накрая успях да изгледам серията с превод. След цялата прелюдия от клетви, обещания, смело демонстрирана привързаност и обич, изобщо не виждам двата гълъба да не се разберат. Трейлърт ми е някак наникъде, но ще почакаме, ще видим. Не мога да го сложа в края на серията, а обикновено нали дават края и втория трейлър е за началото. Този не мога да го позиционирам.
Налегнаха ме и други мисли, но ни чака баня и сънчо, че стана късно. А по-късно всичко вече ще е писано  Grinning, та няма смисъл да започвам даже.

# 5
  • Разград
Kerim Fgül öpüşme sahnesi 'Beni yak kendini yak' Duman

# 6
Добре заварили в новата тема, момичета колко ри ще станат темите до края на филма? newsm78 newsm78 newsm78

# 7
  • Варна
Благодаря за новата тема,за преводите,за подсказките и на всички вас  bouquet

# 8
# 9
Ердоган е бесен от смъртта на Решат ,явно това  го кара да напише нещо.

Сянката МУСТАФА СИГУРНО ЩЕ СЕ ПОКАЖЕ ЗА ЕНТИ ПЪТ Е СТИГА ВЕЧЕ.Вече виждам замисъла Мусти и сънища нещо толкова познато.

Интересно ми е какво ще стане с Мюнир в него има капчица добро ,дано се разкае вярвам че в него има и част от сестра му Перихан и тя да му даде съвет за да избегне пагубнто ,в което се навлече с неговите планове.Решат си заслужи ,смъртта абсолютно и без никакви огризения.Решат не е по- малко лош от Мусти. С една разлика има чувство за хумор ,още 1 може да умре накрая кои ли ще е той.....

# 10
  • В Града на Липите
Привет в новата тема.
Докато четох коментарите, взех да се питам, заблуждавам ли се, че почти всеки път ни пускат подвеждащ и разбъркан трейлър или не се заблуждавам.  newsm78
Но сякаш не се заблуждавам.
Ако се зачетете в резюмето:

Скрит текст:
75 серия -резюме
К и Ф преодоляват още едно тежко препятствие в живота си l първата си нощ заедно. Въпреки това, голямата рана от миналото ще се нуждае от време, а да заздравее.
Новината за смъртта на Мустафа напълно съсипва радостта от сватбеното тържество (в другата къща). Всички са шокирани от новината, но най-вече Рахми и Мукадес. Кадир и Фахретин са тези, които трябва да занесат новината на Асу. Разбира се, Мукадес търси начин да се свърже с Ф, за да й съобщи новината лично.
Решат се възстановява от инфаркта, но здравословните му проблеми остават. В същото време, когато се разбира, че Яшаранови са се свързали със Селим, те осъзнават, че краят им е близо.
Ф и К за първи път прекарват насаме в собстсвената си къща като истинска семейна двойка. Керим осъзнава, че мълчанието относно "първата нощ" заплашва бъдещата им емоционална близост и връзка, затова прави първата стъпка към обсъждането на тази първа нощ.
Мустафа тръгва на последното си пътуване от Измир, напълно сам. Но дори и напускайки този живот, успява да хвърли сянката си върху бъдещия съвместен живот на К и Ф.
Превод от EAUFC
ще установите, че не са толкова зле нещата. Имало е п.б.н. Говорили са за това. Останали са цял ден заедно, свиквали са един с друг. Керим лично е дал на Фатмагюл писмото от Мустафа - голяма крачка за него, преди късаше, хвърляше и крещеше.
Нормално е да се чувстват неловко, леко конфузни и притеснени или раздразнени от смъртта на Мустафа. Поне се приключи с него.
За мен най-голяма вина има психоложката. Ако му беше обърнала повече внимание след като избухна и изля всичко пред нея, можеше да не се стигне до тук. Трябваше да ги поощри да разговарят, дори да настоява за това. Тя спомена веднъж и до там. Но явно така са решили, а пък и нямаше да видим тази запомняща се сцена, препратка към онази нощ, когато тя отиде при него и му каза, че иска да се оправи.
За мен нещата следват естествения си ход. Слава богу, че прочетох, че не съм единствената, защото започнах да се съмнявам, че нещо не съм в ред, предвид всемирното недоволство. Но е и съвсем нормално да имаме различни гледни точки.

# 11
Май доста хора не са харесали фрагмента

Зорничка май ще спечелиш не си единствената която мисли, че Ердо пише самопризнание

# 12
  • Червено знаме 11:)
И аз тук StopДнес гледах серията с превод,но през цялото време се смях като луда,защото ми се въртяха репортажите на Хриси из ума,ииии особено когато тати Фахретин разпери ръце като ОРЕЛ и полетя...е вдигнах цялата къща на крака с моя смях.Хриси,просто си уникална мацко,продължавай все така.А за развоя на филма,искрено се надявам да вземат да се оправят двете гълъбчета,малко да й олекне на душицата на Фатма,а и на Керим.Време е да са щастливи.А,и ми се иска да не умират всички "лоши",защото това е най-лекото наказание за тях,иска ми се да си получи всеки заслуженото и мисълта за грешките,които са допуснали да ги разяжда всяка секунда!

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 22:43 от Djulia

# 13
  • Разград

# 14
Записче да ви следя...  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт