Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 118

• 39 064
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Джанъм къде си запътила към Юмер или Мютфаз Laughing
Благодаря за темата на Маряна  bouquet

Към Мюмтяз разбира се с бодра крачка  newsm44

Юмер бил зает,джанъъъм  newsm45
Ами той и Керим е зает,но не ни пречи да сме милиони на клона!
Скрит текст:
Не разбрах какво ви дреме на "пукалката"!!!  Twisted Evil

Аааа,аз днес съм с добрите и Юмер няма да го пожелая,ама само днес!  newsm47

# 31
Dimony,-за "наказанието на Фатмагюл" -страхотно си го написала Hug diksi72  ,знаеш  за какво е  Hug  Hug  Hug

# 32

Скрит текст:
Хриси ще си позволя да изкажа мнението си, по въпросите, които ти зачекна. Психоложката. Много говорим за методите й, не ни се вижда достатъчно компетентна, но как тя може да накара К и Ф да общуват ? Да ги събере в стаята и да каже - говорете, изкажете какво мислите. Така по задължение нищо не става. Тя го подчерта и не е като да не го знаят двамата (имам впредвид това, че трябва да говорят за чувствата си). От там насетне те са хората, които трябва да поемат нещата в свои ръце. Целта на терапията не е да ги пришпори, а да извади на преден план проблемите им, които психоложката, без тяхното желание, не може да реши по никакъв начин. Ти видя ли желание у Фатмагюл да говори за овличането, за писмата, да сподели с Керим чувствата си ? Аз не го видях. Той се разплака, говори, пак не го видях. Това за мен не е логично. Тя има същите страхове, които има и Керим - защо не ги сподели ? Това е нещото, което спомага за сближаването им. Не искам да се награвят, а просто да видим наистина тази любов-чудо облечена в изразяване на емоциите на двамата герои. Тази любов не кореспондира с липсата им на комуникация. Нелогично е, неестествено за мен. Но подчертавам - така мисля дотук. Следващият епизод е решаващ. Ако и там няма истински разговор между двамата нещата излизат съвсем от рамката, в която е изграден филмът. Ох, не знам дали въобще някой ме разбира какво искам да кажа. Логиката на филма се обърна с женитбата,при положение,че те не бяха разрешили проблемите си. Пред психоложката всичко беше тамам - Керим и Фатмагюл щастливи говорят как тя се чувства щастлива вече когато той я докосва, а той - доволен. Въпросът (ако следим едно нормално развитие) за страховете на Керим трябваше да бъде повдигнат там, още повече,че това беше след случката в Бодрум. Моля, дайте знак, разбира ли ме някой ?
Против сценаристките нищо не искам да кажа, само си разсъждавам с вас. За мен най-добрият им и изпипан сценарии е този на Мелодията. Там след 6 гледания на целия сериал не открих нито една пукнатина или противоречие, за което ще съм им благодарна цял живот.
Зорничка, много добре те разбирам, преди малко написах, че те двамата трябва да седнат и да поговорят, да си изяснят болката и терзанията на душата, само това може да помогне

# 33
# 34

Ами той и Керим е зает,но не ни пречи да сме милиони на клона!
Скрит текст:
Не разбрах какво ви дреме на "пукалката"!!!  Twisted Evil
Тъкмо и аз това щях дапиша Joy Joy Joy JoyЯне се цепи от колектива не че е голям, Мюмтаз го остави за резерва ако не спечелим на зарове и аз ще хода при него Joy Joy

# 35

Да зает е, от мен, hahaha hahaha hahaha нали хвърлих две шестици

В първия момент си помислих,че говориш за Мюмтяз и щях да  smile3511 ,обаче после прочетох правилно и пак си ми приятелка  dancing

# 36
  • София
По въпроса с писмото,което е изпратено/не това на Мустафа, а онова на сценаристките  Laughing/:
За мен един филм е като произведение на изкуството,а хората които го създават са творци.В този ред на мисли,не ми се вижда редно да се бъркаш в работата на творец,както са направили феновете с писмото.И най-вече опитвайки се да насочват действието на филма в определена посока.
Но доста неща и на мен  не ми харесват последно време /втори сезон/ в подхода на Хилял Сарал и сие.И то не ми харесват не за друго,а защото виждам че пълнят серии с глупости, а това много ме дразни.Много неща бяха и са  излишни.

Против сценаристките нищо не искам да кажа, само си разсъждавам с вас. За мен най-добрият им и изпипан сценарии е този на Мелодията. Там след 6 гледания на целия сериал не открих нито една пукнатина или противоречие, за което ще съм им благодарна цял живот.
Зорничка, и в Мелодията беше така,доста излишни неща имаше, според мен.Знам,че си чела романа,те направо го "претопиха",което аз лично трудно го преглътнах...
Но предполагам,това се дължи на факта,че си говорим за сериал и то сериал с много серии...

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 23:25 от Л_Дани

# 37
  • софия
Зори - връшам се заради теб Hug
разбирам точно какво казваш и това ми е болката  Hug
 предвид сериозността на темата и каузата, това е причината да се ядосам на сценаристките, зашо решиха да ни поднесат така нещата....реално това не биваше да се допуска.....и е голяма дупка за мен.....колкото и да напъвам сивите си клетки да разбера какво искат да ми кажат с тази умишлено наложена бъркотия в мен остана само....миризмата....

п.п.
това писмо на фен клуба ми се вижда смехотворно.....не разбрах че се говори сериозно за него....
разбира се, че е напълно неуместно.....

# 38
  • В Града на Липите
Зори, Димана,  Hug  Hug, сигурно сте прави. Аз не ги разбирам тези работи. Признавам си.
Просто не ми се стори нормално, след онзи сеанс с Керим, психоложката да не повдигне повече темата. Поне аз не видях, може да съм пропуснала. Трябваше да задълбае там, и да се опита да му помогне. Дори да ги накара да говорят пред нея ако трябва, като вижда, че не намират сили да го направят сами, но да не оставя нещата така.
Онази сцена още ми е пред очите, той буквално се срина пред нея. Тя би трябвало да разбере и да знае, че този проблем не е преодолян, когато бяха на последния сеанс при нея. А на сватбата изглеждаше толкова спокойна пред тях, пожела им щастие, сякаш не се съмняваше, че ще се справят. Не казвам, че тя е единствената виновница, но за мен не си свърши работата добре с него.
Знам ли, може и да греша. Аз от психология не разбирам. Но те ходеха при нея за да им помогне. На нея явно успя, както се видя, но на него - не!

# 39
Дани аз книгата и филма не ги смесвам, защото ще се получи нещо доста неопределено. Сериалът го разглеждам отделно, абстрахирам се от книгата. За мен беше перфектно пресъздадено всичко, всяка част беше нужна с цел да покаже черта на някой от героите. Много ми хареса,че ги събраха Кенан и Ламия за да се види нагледно колко неподходящи един за друг са. Този сценарии за мен е върхът ! Фатмагюл в момента ми бледнее. Това е моето лично мнение  Peace Hug
Спиритче ти разбираш какво ми е на душата !  Hug
Хриси аз спокойствието й на сватбата си го обеснявам така - тя видя едни също толкова спокойни Ф и К на последния сеанс и просто откликна на спокойствието им. В този момент тя не може да задълбае в съществуващия проблем, без да показват наченки,че искат да го обсъдят. Те бяха щастливи и уравновесени, вълнуваха се за сватбата. Така си го обеснявам аз.
Лягам вече, че стана късно  Hug
П.п. Взела съм си единият от трудните изпити !  Hug

# 40
Сега не мога да разбера-нова група ли имаме! какво стана с Йомерките?
Аз тука цял репортаж им написах за патрона на фен клуба,пък те почнаха да се цепят от колектива!
Дур,бре!  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 41
mp42, diksi, заедно ще си въздишаме по Юмер, макар че това не ни пречи да харесваме и Керим, макар че той по-става за дъщеря ми Joy Joy Joy

Аз малко се въздържам да въздишам подир Керим,но ако е необходимо ще ви подкрепя.Но при Мюмтяз съм само,аз!!!

# 42
mp42, diksi, заедно ще си въздишаме по Юмер, макар че това не ни пречи да харесваме и Керим, макар че той по-става за дъщеря ми Joy Joy Joy
По добре да сме толкоз отколкото милиони Joy Joy Joy Joy

# 43

Аз малко се въздържам да въздишам подир Керим,но ако е необходимо ще ви подкрепя.Но при Мюмтяз съм само,аз!!!
Еееееееееее нали го даваше преди малко Joy Joy Joy
Дали пишем по темата newsm78 Joy

# 44
Никакво цепене Малчева, Юмерки сме си и това е....
Хриси, според мен, сценаристите трябваше да отделят време за един сеанс с психоложката само за Керим, които беше предвиден, но не се получи ...

Общи условия

Активация на акаунт