Русенските ДБМами отново в акция 2

• 19 901
  • 509
  •   1
Отговори
# 270
  • sofia
Деси е права за писането ,но все пак това е реалността,а вие сте наоколо за да казвате кое и как.
4е не е Могилино-не е,4е иам проблем-има.Ами,справянето с проблемите е наша зада4а Peace

само да кажа,4е от Сф моми4етата държат постоянна връзка с вси4ко градове и Русе просто не е изклю4ение.Толкоз шо този въпрос.

за транспорта.МОжем да приготвим цял багажник с неща,въпроса е могат ли да се прекарат с варианта на Снежина?
говоря за обувките,списания много,пъзели......Ще се сетя още нещо като вляз в склада newsm78

от Сф има определен отговорник за всеки град,който основно ви помага в работата.
Това е 4ут 4ут(Криси) за Русе,но винаги можете да питате която и да е от нас за каквото и да било  bouquet

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 17:39 от lavender

# 271
Lavender, пращам  координатите си на ЛС.

# 272
Здравейте момичета,пирветствам ви за това, което правите  bouquet Едва днес попаднах на темата, но от тук нататък ще я следя и при възможност ще се включвам в дейността ви, с каквото мога. Ще се опитам да осигуря чорапи за децата от Брестовица (работя във фирма за производство на чорапи и се надявам ръководството да е отзивчиво, стискайте палци). Може ли да ми кажете колко са децата- момчета/ момичета и горе-долу как са разпределени по възраст, за да знам какво да искам, като разговарям с шефа. А за карнавала си запазвам 4 покани за деца + 1 за възрастни  Laughing.

За чорапите ще е супер,ако стане.Но ако не могат да дарят,то поне да предложат приемлива цена и за двете страни - за нас финансово изгодна,а за тях да не е в загуба.Чорапите може и да са второ качество,но да нямат дупки и изпуснати нишки или пък бримки.

# 273
# 274
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
не знам, може да е в мен проблема ама нищо не ми се отваря

# 275
Ами не знам ...на мен ми се отваря и от двата компютъра....както и да е.. това е статия от сайта на нетуоркс за карнавала Simple Smile  Hug

# 276
  • Русе
ralnik добре дошла.Аз казах ли ви че ставаме все повече  Grinning.
И на мен ми се отваря линка към статията - супер е вече определено медиите ще ни знаят и занапред Hug

# 277
така трябва, трябва да заявяваме непрекъснато присъствие с положителни новини, за да се създаде доверие към организацията

а към животинките на Дидка на щанда ето и моите фибички

http://mimitomiteva.multiply.com/photos/photo/13/1
http://mimitomiteva.multiply.com/photos/photo/13/2

# 278
Браво Мими много хубави фибички....аз имам оплетени малко такива цветенца и си мислех да ги прикача към фибички....ще допълваме с каквото можем  Hug

# 279
Мими,много са хубави фибичките  Peace

Сетих се,че на сестра ми им трябвали в училище около 120 бр. на Нешънъл Джиографик и се обадили и им изпратили даже около 200.Но това е в Холандия,незнам дали и за тук в БГ ще проработи  Tired,все пак на нас и 20 бр. са ни предостатъчни.
Ще я питам и ще и кажа да се включи с подробности.

Иначе списания открих доста и един календар от Мтел с фолк певици,но като се изрежат цифрите отдолу става на плакат,така че въпроса с плакатите донякъде е решен  Joy

# 280
браво на плетачките. списанията са ни най-белия кахър.имаме много др. важнинеща да осигурим.ако сметнем,че обувките и чорапите са осигурени,трябва да помислим за пижами,препарати за мухал,дезинфектанти,лекарства...може би и тук е добре да работим по екипи.
Аз  доста време няма да съм от полза,че май сме със шарка.
хубав ден и седмица на всички.

# 281
имаме много др. важнинеща да осигурим.ако сметнем,че обувките и чорапите са осигурени,трябва да помислим за пижами,препарати за мухал
Аз  доста време няма да съм от полза,че май сме със шарка.
хубав ден и седмица на вс
[/qu
Ако решим да им купувяме пижами, мога да помоля за оферта фирмата, дето ни ши бельото!
Мона, дано мине леко и бързо шарката!

# 282
Момичета,
Струва ми се че някой взе списък на децата с рождените им дати. Можем да определим съдържанието на някакъв подаръчен пакет - пижама, халат за баня и т.н., който всяки дете ще получи за рождения си ден. Така подаръците ще са еднакви, а за нас няма да е трудно тъй като разходите ще се разпределят във времето.

Успешна седмица!
и
Скорошно оздравяване на болните!

# 283
и аз мисля, че идеята с подаръчните комплекти е много удачна - освен разпределяне на разходите така ще може да се улучва и размерът на дрехите, които се подаряват

# 284
Мона, и от мен по-леко преболедуване и бързо оздравяване

Общи условия

Активация на акаунт