Русенските ДБМами отново в акция 2

• 19 909
  • 509
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе
Искам да благодаря и аз на lavender и на всички други от Сф с нея които са готови да ни помагат.Новините наистина са хубави.Че ще е трудно да то се знае, но хубавите неща така стават.А и нали знаете поговорката "Като се хванеш веднъж на хорото играеш го докрай".
В началото бяхме една шепа жени , поставихме доста добър старт за нашата работа и хората чуха за нас.Сега виждате колко сме много, и вярвам че станем още повече и така ще ни е по-лесно във всякакви мероприятия и във работата.
Благодарности и на Снежина и нейните колежки за всички неща.
Изобщо прегръщам ви всички Hug и съм горда да ви познавам /а стези които все още не се познавам надявам се скоро да стане.
 За всички вас newsm51 newsm51 newsm51

# 256
  • Русе
Кабзи newsm10 радвам се, че написа това и аз имам такива опасения и се надявам да бъдем разбрани правилно от всички които четат тази тема.Когато предложихме на директорът на му дадем парите от техните неща, които ще продаваме човекът дори каза, че е по-добре да купим нещо и да им го занесем а не да им даваме пари.Там наистина не е Могилино просто държавата ни е скапана и цари абсолютно безхаберие от страна на институциите, които уж трябва да имат грижата за тези домове и затова се получава така.

# 257
Момичета,Браво!  bouquet
Радвам се ,че ви познавам Heart Eyes!Първата крачка към децата е направена,тепърва предстои дългия път към тях!Важното е,че вече имаме преки впечатления и информация от първа ръка.Надявам се,на следващото ходене до Брестовица да мога да дойда с вас.

Ето опита ми за мишка.

# 258
Дидка,много ми хареса мишката!!!!

# 259
Благодарности за Лавендер   bouquet
и за Снежина   bouquet като естествено не омаловажавам и другите момичета  Hug
Кабзи добре си го натъртила  Peaceче да няма после тън пън.

# 260
  • Русе
Здравейте момичета,пирветствам ви за това, което правите  bouquet Едва днес попаднах на темата, но от тук нататък ще я следя и при възможност ще се включвам в дейността ви, с каквото мога. Ще се опитам да осигуря чорапи за децата от Брестовица (работя във фирма за производство на чорапи и се надявам ръководството да е отзивчиво, стискайте палци). Може ли да ми кажете колко са децата- момчета/ момичета и горе-долу как са разпределени по възраст, за да знам какво да искам, като разговарям с шефа. А за карнавала си запазвам 4 покани за деца + 1 за възрастни  Laughing.

# 261
Мимито, не се видяхме с теб в събота, но ние се познаваме. Снимката ти те издава. Аз съм майката на Анна от групата на Мария в детската.

# 262
ralnik добре дошла  Hug Благодарим за подкрепата ти Simple Smile
На лични ти пратих информация за възрастта и броят на децата  Flutter

# 263
Здравейте, първото нещо което направих като се прибрах е да прочета как е минало.И в моята глава забушуваха хиляди мисли ,но в крайна сметка разбирам ,че положението не много зле.
Кога ще се ходи пак?
Какви памперси трябват?
peonia прати и на мен инфото.
Добре дошли на новите попълнения! Hug

# 264
  • Русе, у дома
Момичета, тази нощ докато кърмих пак си мислех за вас и се сетих нещо. Мога да попитам в издателство Санома-Блясък дали имат останали стари броеве на списания, които може да се носят на децата в дома. Познавам задочно една от главните редакторки и мисля да и пратя един мейл. Ще видим какво ще ми каже. А иначе на сайта им четох, че абонамент на National Geographic за ученици е около 50 лева. Дали не може да им се направи такъв подарък на децата...
Иначе в къщи се събират доста списания, ще ги събирам за децата. Главно F1 за момчетата.

# 265
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Мимито, не се видяхме с теб в събота, но ние се познаваме. Снимката ти те издава. Аз съм майката на Анна от групата на Мария в детската.

уви не мога да ти пратя на Лични нищо, препълнена ти е кутията и ще ти копирам тук, това което писах за Лични:

здравей, каква изненада,  Embarassed чак сега навързах толкова много моменти, познавате се и със съпруга ми, освен в градината надявам се да се видим и в неделя на срещата  Simple Smile

# 266
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Момичета, тази нощ докато кърмих пак си мислех за вас и се сетих нещо. Мога да попитам в издателство Санома-Блясък дали имат останали стари броеве на списания, които може да се носят на децата в дома. Познавам задочно една от главните редакторки и мисля да и пратя един мейл. Ще видим какво ще ми каже. А иначе на сайта им четох, че абонамент на National Geographic за ученици е около 50 лева. Дали не може да им се направи такъв подарък на децата...
Иначе в къщи се събират доста списания, ще ги събирам за децата. Главно F1 за момчетата.

ами да пишем и до издателствата на списанията за поп-фолк изпълнители с молба за дарение на стари непродадени броеве също?

# 267
Здравейте, първото нещо което направих като се прибрах е да прочета как е минало.И в моята глава забушуваха хиляди мисли ,но в крайна сметка разбирам ,че положението не много зле.
Кога ще се ходи пак?
Какви памперси трябват?
peonia прати и на мен инфото.
Добре дошли на новите попълнения! Hug

Памперси:

- от 18 до 25кг
- от 25 до 30кг
- от 30 до 40кг

# 268
Здравейте отново, смели дами! Помощ не мога да ви обещая, тъй като съм ангажирана с нещо, което трябва да довърша в срок. А моята дъщеря точно сега се случи да се разболее и две седмици се лекувахме. Но ще разкажа за организацията на карнавала на мои познати с деца и се надявам да има доста желаещи, които да го посетят!
И искам да ви попитам относно поставянето на плакатите по детските градини не е ли редно първо да се питат директорите им? Поне в нашата  си мисля че това няма как да стане без нейно разрешение- на директорката.

# 269
Да,редно е да питаш директорката на градината и след нейното разрешение да поставиш плаката.
Поне аз така постъпих за Коледния благотворителен базар,също бях искала разрешение от управителката на магазин,да залепя на тяхната витрина.Иначе рискуваме плаката да бъде отсранен.

Общи условия

Активация на акаунт