Русенските ДБМами отново в акция 2

• 19 909
  • 509
  •   1
Отговори
# 240
 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518
Стана ми много мило за тези дечица...

Момичета   bouquet  bouquet  bouquet

# 241
Добре дошли на новите момичета  Hug
Браво момичета,началото е сложено  Peace

# 242
  • Русе
Lavender, това е чудесна новина  bouquet

# 243
и до кога ще има скрити в тази тема?
Що за човек неможе да застане зад името си/ника/ в благотворителни?
Това вместо добро утро.Явно всички изкарахме една безсънна нощ.
Наистина супер новина lavender

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 10:29 от mona25

# 244
  • sofia
Lavender, това е чудесна новина  bouquet

и аз много се надявам процеса да се ускори.Имаме волята и желанието,подкрепата от много места,така 4е се действа Peace
но се опасявам,4е ще работата ще ви дойде множко Thinking

# 245
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
вярваме, че ще се справим все пак, а ако трябва и помощ ще търсим

но за какво става точно въпрос, предполагам днес ще разберем

# 246
  • sofia
вярваме, че ще се справим все пак, а ако трябва и помощ ще търсим

но за какво става точно въпрос, предполагам днес ще разберем

става въпрос(общо казано) за сътрудни4ество на ниво Русе -област нас  и УНИЦЕФ PeaceЗа вси4ки домове .....
Вси4ко е в процес план на база оценка в домовете ,коориднация кой какво и как,така 4е да има 100% ефективност от свършената работа Hug

# 247
здравейте и от мен! мога само да ви кажа   bouquet

# 248
Lavender благодаря ти, че се включваш така активно и си готова да ни помогнеш.   bouquet Това може само да ни направи по-силни и по-уверени. Ставаме все повече и повече съмишленици. Наистина началото е най-трудно, а ние го поставихме. Аз лично съм обнадеждена, че ще успеем да променим нещата. На всички ни беше болно вчера и едва ли някоя от нас е успяла да заспи спокойно снощи. Убедена съм, че и много други хоа ще ни подкрепят и ще ни помогнат, тъй като държавата ни явно не прави почти нищо......

# 249
  • sofia
Lavender благодаря ти, че се включваш така активно и си готова да ни помогнеш.   bouquet Това може само да ни направи по-силни и по-уверени. Ставаме все повече и повече съмишленици. Наистина началото е най-трудно, а ние го поставихме. Аз лично съм обнадеждена, че ще успеем да променим нещата. На всички ни беше болно вчера и едва ли някоя от нас е успяла да заспи спокойно снощи. Убедена съм, че и много други хоа ще ни подкрепят и ще ни помогнат, тъй като държавата ни явно не прави почти нищо......

по принцип идеята ни винаги е била да сме си взаимно полезни.За това и от Сф се помага много на звената на ДБМ извън СФ защото за нас нещата са ясни,имаме контактите,опита........За съжаление не винаги имаме времето  Embarassed

До колкото физи4ески успяваме това да се прави винаги вси4ки градове сме взаимно обвързани Hug
В слу4ая видяхме проблем и се поразтърсихме за варианти за справяне с положението.При нали4ието на хора ,желаещи да помагат в Русе  не виждаме при4ина да няма координация и по-задълбо4ена работа.

Това е,винаги е трудно,но е важно желанието и възможностите.

по4инете си  Praynig

# 250
благодаря за подкрепата lavender  bouquetнямам търпение да започнем работа!!! Simple Smile

# 251
Страхотни новини наистина.
Компетентна помощ и подкрепа ни е много нужна.
Така че стягаме се за бой.

Джаста, можем ли да получим инфо дали дрешките и обувките, които занесохме са стигнали до децата и дали са им от полза като размери, практичност и т.н. Колкото повече си мисля, ме хваща яд, че не им ги раздадохме на място, или поне бисквитите и дъвките, които бях приготвила.
И също моля те питай какво още им трябва, ако може по-конкретно като видаве дрешки и за каква възраст на децата. Аз продължавам да събирам, а виждам, че и другите момичета също.
Както вече сте разбрали, от тук нататък транспортирането е от мен - от/до Брестовица, независимо от коя точка от България.

# 252
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
сърдечно ти благодаря за това, Снежина, а предполагам и момичетата също са ти го казали вече

# 253
  • Русе
Искам да кажа нещо на всички момичета които гледам, че надзъртат в темата и не се включват или плахо пишат само по-един пост казвайки, че не могат много до помогнат.Момичета, не си мислете, че човек трябва да е с големи възможности за да помогне.Тук не водим отчет кой колко и кога е дал всеки дава колкото може и когато може а дори и да няма възможност да помага финансово всеки  може да бъде полезен със идеи, съвети, връзки та дори и само морална подкрпа.Затова моля, ви включвайте се винаги сте добре дошли при нас  Hug
колкото повече сме толкова по-добре.Ще видите, че когато сме много можем много.

# 254
Момичета,искам силно да натъртя,че вчера всички бяхме силно превъзбудени от срещата си с децата.ВЪПРОСНИТЕ ГОСТИ,КОИТО НИ ЧЕТАТ МОГАТ ДА ОСТАНАТ С ВПЕЧАТЛЕНИЕТО,ЧЕ ТОЗИ ДОМ Е ВТОРО МОГИЛИНО.А всички видяхме,че това не е така - говоря за децата.Личи си,че персоналът се грижи за тях,доколкото им е възможно и средствата стигат.
Искам да кажа,че не знаем дали някой от четящите АНОНИМНИ няма да преиначи думите ни и да злоупотреби с написаното от нас и ние вместо ДА ИЗПИШЕМ ВЕЖДИ,ДА ИЗБОДЕМ ОЧИТЕ.Надявам се правилно да ме разберете.

Момичетата в София имат опит,вече са минали по този път и ще ни помагат и то много.

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 13:38 от kabzimalka

Общи условия

Активация на акаунт