45 Американска, с малко тъжно начало... но с надежда за по-добър късмет

• 17 213
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Biz супер новина! Радвам се че си успяла да се пребориш  Party и дано да е заразно, че си чакам интервюто за виза тези дни  Rolling Eyes.
Честито самостоятелно топуркане на А.К.  Heart Eyes.
Ноли да оздравява бързо  Heart Eyes

# 76
Еее, Бистре браво  Grinning

Няма универсално ако на кърмаче (хич не обичам темата за акитата  Laughing) Джена, не знам защо те шашкат така. Само ако има кръв не е нормално, иначе консистенцията може да е различна. Взеха ли проба или диагностицираха само по вида?
Пумпале, питай и тук, защото е нормално в отчетните да те пропуснат. То е като груповия секс... Ако те притесняват кг на Ванката, сега ще проверя мерките на Борис от миналата седмица, че не помня такива неща.

# 77
  • Boston, MA
Биз, честито! Нали знаеш, че чакаме в Бостън!

МрсГ, нямам думи за снимката!

Пумпал, Дани оздравя и пак се разболя (сополи, то май вече не се брои), благодаря за интереса. Имам да ви се оплаквам от хубавата и скъпа детска градина, но после, засега само информация за рекол на столчета за коли ще ви пусна:

http://www.babycenter.com/204_recalled-evenflo-car-seats_5227865 … 1:3&pe=e6Js6O

# 78
Не пише при каква скорост е станал удара. Някъде съм чела, че колкото и да го водят надеждно едно столче, краш-тестовете  се правят при макс. 30-35 мили в час.

Пумпал, данни от консултацията на 4 мес.  Laughing - 12 паунда и 14 унции. 24 инча и половина.

# 79
То е като груповия секс...
Joy  добре че каза, че се бях зачудила как е  Joy

Биз, честито! Нали знаеш, че чакаме в Бостън!

ааа, как, няма лесно да се отървете от мен Wink

# 80
Бистре, супер новинааааааааа! Йеееее! Най-обичам така, като се наредят нещата!

МрсГ
, много хубава снимка, като истинска мадама се разхожда!

# 81
Пумпал, какво те притеснява за Иван, аз нещо не разбрах. И Александра или яде по много или хич, и наддаването е скокообразно. Аз в Отчетните спрях да пиша още като бременна в 4-ти месец, то е една говорилна безкрайна, ако не се изкажеш по десет пъти на ден, не се броиш за активен. Аз влизах вечер, колкото да установя че има 6-7страници изписани и няма нужда да се изказвам.  Laughing Освен това, там някои лели имат усет към драмите, и сапунени сериали не ми се гледат .. "милото днес не ми е казало колко съм красива, нищо че съм бременна" и триста чавки скачат да я утешават... айде нема нужда.

Бистре, честити визи. Има и добри дни, а?  Laughing

Джена, бързо оздравяване на вас.

Бубче, кажи за детската градина?

# 82
Ще се опитам да се изкажа по всички теми, ако пропусна някой не е нарочно!

Честито прохождане на АНтъни Кайл  Hug  bouquet Да кажеш какво си е избрал от предметите! Sunglasses

Биз, суперска новина!!!

И аз съм за това кучето да не живее само навън в двора. Иначе то хубаво кучешка врата, ама като си във Флорида  Laughing Аз тука се чудя как да запуша всички дупки, за да не влиза студ, представям си добитъка да влиза и излиза като му се пикае, ще ни измръзнат 2 те шушулки Joy Peace Да не говорим, че ме е страх и някой да не влезе например.  Embarassed Confused

МрсГ, София направо е вРЪХта  bouquet

За столчетата, те Дискавъри нали ги плюят от миналата година по това време като правиха тестовете на Кънсюмър Рипортс. Първо уж нищо им нямаше, после се оказа, че им имало.  Rolling Eyes

За кашлицата и болестите, когато мога лекувам с хомеопатия в къщи ( имам си предписани от БГ хомеопат препарати и дозировки за децата), като не стане ходим на лекар. По принцип ако дробовете са чисти, дори и да има кашлица не е фатално, защото може да се дължи на хрема ( съответно хремата се лекува) и т.н.
Купете си овлажнител, повече течности, капки в носа и ще се оправите. Аз съм категорично против безразборното даване на антибиотици, както се прави в БГ.  Naughty Може и детето да се е оправило по-бързо с антибиотик, но защо да се дава антибиотик за нещо дребно, ако след това може да се наложи за нещо по-сериозно и да се наложи да му се дава два пъти по-силен антибиотик. Да не говорим колко е вредно за стомашночревния тракт. А пък ушните инфекции и какви проблеми причиняват антибиотиците, просто няма да ги коментирам.  Tired

# 83
Биз, знаех си че ще се случи нещо хубаво при вас!!!  Hug

Кейси, аз не съм се изказала правилно, ние сме за друго в болницата...

а сега да ви се сръдна:
Crossing Arms и аз пиша в отчетните и то редовно, какво искате да кажете сега. Мисля че отчетните бледнеят сравнени с клю-то,  Зора, мелодрами като описаната от теб, колкото си щеш  Rolling Eyes , пък за темите...  ooooh!.

Искам да кажа, че голяма част от майките, които познавам лично (а те са около 30+) са изключително мили и по-голям support network не съм срещала дори и сред дългогодишните си приятели. Когато търсехме едно спряно от производство лекарство за Ноли, което се опитвахме да намерим от аптека на аптека, буквално 10 мин след като пуснах съобщение в отчетните, лекарството се намери. Та между любезниченето и понякога пресилените емоции (които увладях до съвършенство в реална Америка) има и real substance  Peace  

И ние като сме толкова читави и, как успяхме да "изгоним" няколко души от темата  Naughty

айде сега, изяжте ме  Crazy

# 84
Биз, страхотна новина, честита виза Hug
Мрс.Г, снимката е невероятна Heart Eyes
Джена, да оздравява Ноли и скоро да сте си у дома Hug
Пумпал, аз само си купувам платовете, няколко калъфки съм ушила, всичко друго е в кутия Blush. Иначе платовете им стават за пердета, покривки, калъфи, сега гледам са по плътни, стават и за претапициране на стол или нещо.
Бубка, Индиана, знаете ли има ли място да се остави багаж на летището или някъде в Бостън (като гардеробите по бг гари)?

Въпрос към всички- ако купя място за А.Джей трябва ли да имам кар сит с мен в самолета? Мерси!

# 85
Хахаха, Джено, ма, мила! Какво си търсиш повод да се обиждаш? Естествено, че има и нормални хора и теми в Отчетните. Аз констатирах мен какво ме е дразнело като съм влизала. А че в Клюкарника е още по-голям театър, спор няма. Но нищо не може да конкурира Дом и семейство, там всяка втора тема е за свекървата, а всяка първа за изневерите.  Laughing

Иве,
ето това по-долу са изискванията на Луфтханза за пътуване с бебе, точно вчера питах по този повод. Не трябва да имаш кар сийт.

Do 2 nenavqrsheni godini po vreme na pqtuvaneto se vodi bebe(infant). Bebeshkija bilet e mnogo evtin (10% ot zenata na goljam bilet) i njama sedalka. Ako jelaete, moje da platite bebeshki bilet sqs sedalka, togava se polzva detsko namalenie i e 75% ot zenata na vqzrasten.
Bebeto zadqljitelno e prikrepeno kqm goljam chovek. Bebe ima pravo na rqchen bagaj-da, moje ddetska kolichka, no ot letnite, sgqvaemite. Moje drehi, hrani, pampersi i vsichko neobhodimo za poleta. Car seat ne moje vie da kachite na borda. Moje da se porqcha taka narechenija "baby basket", tova e koshche, koeto e prikrepeno na stenata pred vashata sedalka. Te sa ogranichen broi. Pravi se predvaritelno zapitvane do aviokompanijata za tozi basket, zastoto ima iziskvanija kolko kilograma i kolko santimetra da e bebeto. Ako e po-goljamo i te prezenjat, che ne moje da se sqbere v koshcheto, togava otkazvat i bebeto e vqv rqzete vi prez zelija polet. Pone tezi sedalki sa malko po-shiroki. Bebetata njamat pravo na bajag v bagajno otdelenie, ili pri njakoi aviokompanii e do 10 kg.

# 86
Бенсън - не, не е задължително. Твърдят, че е по-сигурно - турболентност и пр. аз макар че смятах да го слагам в столчето, като го сложих на седалката се отказах , супер тясно беше и го занесохме обратно на стюардесите, те ги прибират, както прибират количките. После си го взехме обратно на лейовъра и пак го дадохме на втория полет. Ние бяхме с NWA.

# 87
Бенсъне, на Логан май няма къде да си оставиш багажа, заради мерки за безопасност.  Sad

# 88
Да за отчетните да кажа че явно си е до група -моята група си е много готина още от 1ви ден.Нямам забележки никакви-изсушваме се не се дразним,няма лиготии -е напоследък  изписваме една тема за повече от месец,не сме толкова активни както в началото като имахме бебенца. Heart Eyes

..... Иначе то хубаво кучешка врата, ама като си във Флорида  Laughing Аз тука се чудя как да запуша всички дупки, за да не влиза студ, представям си добитъка да влиза и излиза като му се пикае, ще ни измръзнат 2 те шушулки Joy Peace Да не говорим, че ме е страх и някой да не влезе например.  Embarassed Confused

Тандурка ..нашата К. не излиза през 5 мин на вън Laughing -излиза 3-5 пъти и толкоз тези вратички имат магнити които прилепват .По принцип има вратичка за затваряне и на отвора ,вечер го затварям като си лягам,а като духа или е много студено също затварям понякога, е да изискват се жертви за да имаш и деца и животни ...няма как. .А иначе ако някой тръгне да влиза през отвора....д_пе да му е яко хахаха -по принцип този някой няма да стигне до отвора ,ще бъде усетен още като влиза в двора. Wink

# 89
Честити ходещи крачета на Антъни Кайл   bouquet

Г-жоГ, аватара както винаги е супер, а модела - още по  Grinning

Биз, честито ви за визите   bouquet. Аз съм спала една нощ на Шереметиево, където, между другото, изключват топлото през нощта  cold. Не искаха тогава да ми дадат транзитна виза за една нощ от страх да не остана в Русия. Да уточня, че летях с полета от Лос Анджелис и бях по едно тънко, тънко якенце, а беше декември месец в Москва. Абе, руските власти са хвани единия, удари другия  Rolling Eyes.

Оказа се, че ушна инфекция е admissаble excuse да не се явя да давам показания по едно дело в Хюстън, така че моя облак си има silver lining (или както е там клишето  Rolling Eyes).

Общи условия

Активация на акаунт