МАЙчета 2005 (105)

• 21 379
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Ех душички...тежки моменти са се насъбрали  Cry
Феъри и Августа, приемете и моите съболезнования за загубата на близките за вас хора Flowers Rose Flowers Rose!
Аз също съм на мнение, че докато ние сме живи и те ще са в нас- спомените няма да угаснат; тежко е, но трябва да приемаме живота и смъртта...като съвсем естествени,...макар че особено като са млади хората и близките, които губим никак не сме склонни да ги пуснем  и да се разделим Cry...
Хайде и аз по- ведро  newsm78...
Деси, радвам се, че Ивчо е по- добре  Peace
Дианка Hug spoko много ви се насъбра и на вас  Confused Какво казват докторите за лечение на този отит...аз не съм много запозната...но би трябвало да се намери начин да се лекува и да не събира гной  Thinking
И аз да се включа в редиците на болните- май онази луда съботна вечер не остана без последици...направихме малка разходка по центъра с мъжо,,,а беше кучи студ...ама ние малко като не видели свобода и ни обрули нощен смразяващ вятър и днес цялото тяло ме боли...май имам и мускулна треска от дивеена на крака и танците...малеее...май трябва да се пенсионирам  Laughing загубли съм тренинг...пия парацетамол и вит. Ц, изпотих се и сега съм по- добре...дано е само настинка, че да не заразя децата  Praynig...
хайде ще изчезвам, че малките буболечици вършеят  Joy
Гушки на Майчетата и Гордите Майки  Hug

# 211
Феъри и Августа съжалявам за загубата ви.

Диана от къде сега пък този отит? Аз ли нещо бъркам или след операцията не трябваше да има такива неща? Какво казват - сигурно е нормално де... ама аз като чуя ушни проблеми и настръхвам.

Иви браво за хубавата вечер! И ние с мъжо май май трябва скоро да направим такъв "рефреш", че малко се забихме от едно и също всеки ден.

Мартеа нИдей Саностола душко... нали стимулира апетита (което НЕ Е намек за фигура в никакъв случай... аз нали от днес диетствам... та съм гладничка леко...)

Иначе и ние имаме малко възпаленийце в едното уше... снощи от 12-4 се обяснявахме, топлихме го.... дано премине скоро.

# 212
Деспинка, извинявай, в залисията те забравих.
Милият Ивчо, търси си зайчето...колко е сладък  Heart Eyes
Детелинка вече явно е доста по-добре, много се радвам. Ами пускай я, да ти кажа, между децата, тя се измъчи в къщи  Hug
Тиа, какви са тия диети в тоя студ. Аз, като е студено, не мога да пазя диети, все си трупам сланинки да ми топлят  Blush
Искрено пожелавам да ви мине скоро възпалението в ухото, много болят тия отити, ей...8 пъти съм карала  Sad
Никола пък е с конюктивит, някакво дете имало в яслата  Rolling Eyes

# 213
Августа ,Феъри,мойте съболезнования!
Деспинке, ама и  този Иво!
Е Дианче, много лошо, дано се оправи вече.
Августа ама какви да тези неща?

# 214
Само минавам...
Денят беше изтощителен...

Наистина загубата на близък човек е огромна рана, а още по-огромна е, когато си е отишъл млад...
....
Дори не мога да пиша по въпроса... само знам, че е тежко...

Дианка, хайде стига де.... дано му минава на Любаче и да не развива повече никакви отити... Напатихте се...

Тиа, сигурна ли си, че възпалено ухо трябва да се награвя? Знам, че се капят топли капки, но да не би възралението да се повлияе негативно от топлото...

# 215
  • Варна
Ох, Дианче, горкото Любаче. Дано по-скоро да се оправи.  Hug
А за топлото не знам дали е полезно или вредно, но едно време, когато аз боледувах много от уши баба топлеше една малка тухличка на нафтовата печка, завиваше я и ми я слагаше на ухото.

# 216
Августа ,Феъри, приемете моите съболезнования и да останат само хубавите мигове с близките ви хора.

Диана, следствие ли е отита от операцията или не?

Иви, трябва повече загрявки за следващата среща, че май ти е дошло тежко.

# 217
Августа ,Феъри, моите съболезнования за близките ви! Мир на праха им!

Дианка, Любачето е един малък герой...колко много неща преодоля....убедена съм, че и с това ще се пребори....хайде от сърце ви желая всичко да отмине вече....
Деспинка, и Иса спи от бебе с една малка калинка, но лесно си я намира, т.к. спим на нощна лампа....
Мартеа, мила, ти нещо вече сили нямаш....
Августа, ние цялото семейство без Иса вече 4 год. пием зелената енергия на Аквасорс, а на Иса и давам коластрата....доволна съм...целуни малчо по очетата и бързо да му минава....
Tia, вий пък да не чуете нещо за болни ушета и се наредихте в класацията....хайде марш от нея....
Иви, благодаря за подробния преразказ Blush....сега няма да се оплакваш, ами кажи на мъжо да ти намести кокалите Wink....
Fairy , посмях се с твойте бузки Laughing....
Сиска, май си се поизморила доста днес? Отидоха ли си румънците?

Явно само Иса от майската дружина пие още Нестле Misc Baby Bottle....днес след 2-часово обикаляне с 300 зора намерихме една кутия и тя беше запазена, но ни я дадоха....за утре съм поръчала 10 кут. и ще чакам да ми се обадят като получат....голяма криза за това мляко....

Подробно изчетох мненията ви за котката и да ви кажа честно малко се попритесних за тези алергии.....дано при нас няма такива неща Praynig

Аз днес на цито намазка и профилактичен преглед-вс. ми е наред...сега ще чакам резултатите....

# 218
Ники не пие мляко от доста отдавана,защо го спрях и аз незнам.Може би защото махнахме шишетата с биби.
Искам топло време  Nature Sunny
Лек ден от мене!
Дайте повече инфо за тези витамини...от сайта нищо не разбрах,къде се продават,цени??

# 219
А, Валя, сетих се и аз за котката да те допритесня  Laughing
Аз никога не съм имала никакви проблеми с алергии, освен от комари, но това не се брои Simple Smile. И безалергичния ми живот продължи до първата ми близка среща с една котка преди три години - спах у една приятелка с котка и ми се отключи някаква хранителна алергия. Сега не мога да пия прясно мляко, няколко пъти имах жестоки обриви, като последният път две седмици ми биха инжекции, а първата нощ си мислех, че няма да оцелея, така се бях подула. Организмът ми толкова полудя, че сега вече се изривам и от тесни дрехи и от неудобни обувки, да не говорим, че каквото и да ям, съм на тръни, защото не се знае какво ще има в съответната храна и какви ще са последствията Confused В тази връзка, ако някой познава добър алерголог, ще съм му благодарна да ме насочи към него, все си мисля, че може нещо да се направи за моите страдания.
Не искам да те плаша, просто аз лично не бих рискувала с котка. Може нищо да не се случи, но може и да си навлечеш големи неприятности.

На болните пожелавам бързо оздравяване. Миша също си е вкъщи, не е нищо сериозно, само има хрема и е вкисната, но реших да не ходи ден-два на градина.

Мартеа, не знам какво да ти кажа, ти уж непълен работен ден, а здраво са те подпукали. Вземи говори с хората, така с изтезание доникъде няма да стигнеш Hug
На нас също ни се отвори страшно много работа, но засега държим положението Simple Smile

Хубав ден на всички!  bouquet

# 220
Момичета, кажете какво мога да пия за гърло и кашлица като съм кърмачка  Thinking личната не отговаря на телефона, а се чувствам като парцал...пия парацетамол и вит. Ц, но това не помага за гърлото...
Валенце миличка ще ми се да можеше да ми намести костите; прави страхотни масаци, само че още вчера сутринта го изпратих и няма да го има 3 седмици /беше тук за 1 ден/... Cry

# 221
Иви, от тези смучещите таблетки неможе ли-Стрепсилс?

Уф, за котката дано нямаме проблеми ат рода на алергиите....майка ми има котка и вс. седмица водя децата там за по няколко часа и досега нищо подобно не съм наблюдавала....

Fairy, немога да помогна с инфо за алерголог....дано и не ми се налага да ходим и по такива лекари, но това, което описваш при теб наистина е ужасно....

# 222
Добро утро!

Феъри, да, започнахме от уговорка за половин, стана непълен, а за съжаление освен, че си нося работа вкъщи за вечерта, втора събота и неделя не съм почивала. И не за първи път от юли месец насам....
Ако не зависех от пари, вероятно миналата седмица щях да напусна.... просто издъхвам. Но, уви, завися от пари и стискам зъби. Дано нещата се оправят, водих разговор вчера, но моментът не е много подходящ... все пак се надявам нещата да се оправят, защото пък работата ми харесва, и то много. Лошото е, че знаеш - атмосферата не е като при вас, толкова ви се радвам на отношенията...Абе периодът нещо не ми е от най-найските.

Искам да попитам майките с очила - абе от около седмица имам някакъв гаден световъртеж - не просто да ти се завие свят, ами в определени моменти все едно някой те удря в главата с нещо тежко, буквално болезнен световъртеж. Взех си витамини, намалих кафетата на 2,  но няма подобрение. И се зачудих - да не би да съм за цайси вече. Вие ли му се свят на човек, като е вдигнал диоптъра?

Иви, купувай си Биопарокс и здраво пръскай! Страшно е ефективен и е безвреден за кърмачки, пише го вътре. Аз имам някакви хронични проблеми със сливиците, с поне 5-6 гнойни ангини на зима, така изкарах и бременността и кърмачеството. Побързай, за да не слезе надолу, че тогава вече е по-сложно.

# 223
  • София
Ей, да знете хич не ми се и пише за Любака..толкова ми е смотано, и ми е писнало, и ми е едно гадно, че не ми излизат думи от устата да говоря по темета, камо ли да пиша. И майка вчер ми се разсърди, че й казах чак вечерта.

Августа аз съм склонна да прибягвам до алтернативни методи, нали така го оправих с билки...ама по твоите неща, за които пишеш , няма кой да ме посъветва.

Доктора  каза, че е от остатъчните сополи. А сополи не текат...явно задържа секрети все още някъде отзад. Там на местото на сливицата явно още има подута раничка, която пречи.

Иви, те му сложиха протези и през тях изтича тази гадост.
А ти лудо-младо  Laughing гледай да не се доразболееш Simple Smile За смучене знам, че има исландски мъх. Да се изкажа, като видна кърмачка  Laughing
За кашлицата освен отварите, за които пишеха тук- лук, ябълка.

Тиа, дано ви се размие без антибиотик

Валя, за вашият случай с котката, освен за алргиите и токсоплазмозата, която са опасност, се притеснявам много за котето Simple Smile Дано не пострада много.

Феъри, не знам кой да ти препоръчам...по-скоро пробвай с хомеопатия...
А това с бузките ти беше много сладко Simple Smile

Мартеа, аз диоптри не съм качвала скоро, но имах такива ядове...Пърият път залитах наляво. Оказа се миниерен синдром, пих хапчета за мозъка, лежах на тъмно и така 20-тина дена. Оправих се, де. Не ти го пожелавам. Получих го от преумора в работата. Както писах много се раздавах, докато пробием конкуренцията на пазара. Сега фирмата ни от 5 човека е над 50 и вместо само един инженер си има цял отдел от 10-тина човека, които надали страдат от миниерен синдром. Mr. Green Така, че не ти го пожелавам, но се консултирай с лекар за това.
Скоро имах главоболие, но без световъртеж. Оказа се, че от работата с комп. имам изкривяване на прешлените на шията и съответно прщипан нерв. Когато се възпли ме боли главата+ едното рамо и ръката. Смених и възглавницата по случая.
Това се видя с рентгенова снимка.

А ти се погрижи за този проблем за да не се задълбочи...защото не вярвам да е от недовиждане. Въпреки, че е най-лесното обяснение.

# 224
Уф, абе вероятно не е, щото ми изтръпват и ръцете, и краката, но се надявах да са отделни неща. Пуснах един гугъл, по-добре да не бях.

Общи условия

Активация на акаунт