Феъри и Августа, приемете и моите съболезнования за загубата на близките за вас хора
!Аз също съм на мнение, че докато ние сме живи и те ще са в нас- спомените няма да угаснат; тежко е, но трябва да приемаме живота и смъртта...като съвсем естествени,...макар че особено като са млади хората и близките, които губим никак не сме склонни да ги пуснем и да се разделим
...Хайде и аз по- ведро
...Деси, радвам се, че Ивчо е по- добре
Дианка
много ви се насъбра и на вас 
И аз да се включа в редиците на болните- май онази луда съботна вечер не остана без последици...направихме малка разходка по центъра с мъжо,,,а беше кучи студ...ама ние малко като не видели свобода и ни обрули нощен смразяващ вятър и днес цялото тяло ме боли...май имам и мускулна треска от дивеена на крака и танците...малеее...май трябва да се пенсионирам
...хайде ще изчезвам, че малките буболечици вършеят

Гушки на Майчетата и Гордите Майки

....
....днес след 2-часово обикаляне с 300 зора намерихме една кутия и тя беше запазена, но ни я дадоха....за утре съм поръчала 10 кут. и ще чакам да ми се обадят като получат....голяма криза за това мляко....
. И безалергичния ми живот продължи до първата ми близка среща с една котка преди три години - спах у една приятелка с котка и ми се отключи някаква хранителна алергия. Сега не мога да пия прясно мляко, няколко пъти имах жестоки обриви, като последният път две седмици ми биха инжекции, а първата нощ си мислех, че няма да оцелея, така се бях подула. Организмът ми толкова полудя, че сега вече се изривам и от тесни дрехи и от неудобни обувки, да не говорим, че каквото и да ям, съм на тръни, защото не се знае какво ще има в съответната храна и какви ще са последствията