Диана дано с Любачето всичко е наред и е нормално това което му се случва стискам палци.
Я кажете, случва ли ви се дребосъците да чупят разни неща, на мен ми се случи днес, отиде ми парфюма, който много си обичах, че ми беше подарък от сестра ми. От тук не мога да си го купя, беше на Ан Тейлър. Сложих го на масата с дезодоранта за подмишници. Напудрих се и докато си обличах блузата Марти ми каза, че миши убаво, тръгна да го взима и видях как се спусна шишенцето на пода, което стана на сол, а в нас вече миришеше навсякъде на хубаво. Докато събирах стъклата в лопатата, Марти вървеше след мен и ми вика "Мамо, капачето не го хвърляй искам го". Така ми стана смешно, а ме беше яд. Големи сладури са, всеки с дерта си. Преди време мъжът ми ми счупи парфюма на Хюго Бос, тогава банята миришеше половин година. Нещо не ми върви много в това отношение.
Хайде от мен слънчев ден, че работата ме зове.
Цунки на всички.

Замисляла ли се се за някакви алтернативни методи за пречистване на кръвта. Някой питаше за Аквасорс. Не съм запозната, но аз пия водораслите на "Златната ябълка", те са за пречистване и...всъщност по-добре сами да прочетете. Повечето от тях се понасят прекрасно от децата(Златният прашец е много добро за децата), а едно от тях-Шаста е със силно противовъзпалителнио действие. Ето, тук има повече инфо: