МАЙчета 2005 (105)

• 21 382
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!

Диана дано с Любачето всичко е наред и е нормално това което му се случва стискам палци.

Я кажете, случва ли ви се дребосъците да чупят разни неща, на мен ми се случи днес, отиде ми парфюма, който много си обичах, че ми беше подарък от сестра ми. От тук не мога да си го купя, беше на Ан Тейлър. Сложих го на масата с дезодоранта за подмишници. Напудрих се и докато си обличах блузата Марти ми каза, че миши убаво, тръгна да го взима и видях как се спусна шишенцето на пода, което стана на сол, а в нас вече миришеше навсякъде на хубаво. Докато събирах стъклата в лопатата, Марти вървеше след мен и ми вика "Мамо, капачето не го хвърляй искам го". Така ми стана смешно, а ме беше яд. Големи сладури са, всеки с дерта си. Преди време мъжът ми ми счупи парфюма на Хюго Бос, тогава банята миришеше половин година. Нещо не ми върви много в това отношение.

Хайде от мен слънчев ден, че работата ме зове.

Цунки на всички.

# 196
Здравейте!

Радвам се за всички момичета, които са си изкарали добре в онази "луда нощ" Wink

При нас всичко е ок. На 7 Март сме канени на тържество в детската градина. Дени си знае перфектно стихотворението, дано не се притесни и си го каже както трябва.

Аз все още съм си със сестричка, в сряда си тръгва, а сега излизаме на женски шопинг. Laughing

Кременче, Дени за сега не ми е чупил нищо ценно, дано не дръпна дявола за опашката. Ама наистина си е за яд да счупи такива готини парфюми.

Валя, Дени не пие Нестле Джуниър, така че нямаме проблеми с намирането му Wink

За домашен любимец съм ЗА. При първа възможност ще си вземем кученце Peace

# 197
Здравейте и от мен понеделнишки Simple Smile

Сиска и Тиа, с голямо закъснение, но ви пожелавам всичко най-хубаво  Hug

Диана, дано всичко да е наред с Любчо и да загърбите скоро тия болежки Heart Eyes

За чупенето, не ми се е случвало Миша да чупи нещо наистина ценно, но пък и аз съм на мнение, че в такива случаи не е виновно детето, а този, който е оставил нещото на място, до което то може да стигне. В крайна сметка едно дете на 3г. едва ли знае кое колко ни е ценно и колко трябва да внимава да не го изпусне Wink

По този повод се сещам за една случка - мъжът ми попълва някакви си там документи, слага печати и Миша много се впечатли от печата и все искаше да го докопа. Ние й дадохме на едно листче да пощрака малко и след това оставихме печата и документите на високата маса, защото отидохме да вечеряме. Миша се въртя около нас, въртя се, по едно време зачезна и на мен след 15минути ми светна, че сигурно е отишла при печата. Изхвърчам в хола и що да видя - нашето диване докопала печата и напечатала цялата ни ниска дървена холна масичка. Laughing Накарах й се много, но всъщност ние бяхме по-виновни, да го бяхме вдигнали нависоко. Така и не можахме всъщност да изчистим всички печати от масата Laughing

Лек ден ви пожелавам на всички  bouquet

П.п. Добавих няколко снимки на Миша в албума, че отдавна не съм слагала Simple Smile.

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 11:53 от Fairy

# 198
Здравейте, момичета  Hug
Колко много неща са се случили за 2 дни Wink
Дона, първо с теб започвам. Много съжалявам за случката с Пламъчето. Ники също се залепи на ютията, само ръчичката. Бързо му мина, но при вас е друго. Надявам се да не ви остане белег. Радвам се за бебето, че всичко е добре. Благодаря за хубавите думи за аватара ми. Кураж ти пожелавам, рожбе  Hug
Сиска, радвам се, че си получила пратката толкова бързо. Дано да помогне на твоето хубаво дете Hug Сестричката ти е страхотна, да знаеш  Heart Eyes
Иви, браво на вас. Страхотно звучиш  Heart Eyes
Ренката, и кво, и кво за дувара на комшиите   Mr. Green
Кременчен, такива са ни-белалии, да са живи и здарави само дечицата  Heart Eyes
Момичета, за мен тези дни бяха един кошмар. Свекърва ми почина в петък следобед, на 55 години. Като замаена съм, 2 вечера бдения, прогребения...Нищо не си заслужава в този живот, да знаете, всеки ден трябва да живеем така, все едно че е последен   Cry

# 199
Августа, много съжалявам Cry
Мога да си представя какво ти е. Моят дядо почина преди 20-тина дни, беше кошмарно. Оттогава насетне сякаш не съм на този свят, толкова е тъжно, обичах го много, много. Беше невероятно мъдър, благ и добър човек, сега всеки път като отида при баба, очаквам всеки момент да влезе, да ме прегърне... Много си права, човек не бива да забравя кои са истински важните неща. И не бива да забравяме хората, които обичаме, улисани в ежедневни задачи. Сега не преставам да мисля за всичките онези моменти, в които съм могла да бъда с него, а не съм... вече е късно...

Много прегръдки и кураж ти пожелавам Hug Heart Eyes

# 200
Августа, много съжалявам.
Феъри.... и за дядо ти Flowers Rose
Много е тежко, наистина...

# 201
Августа, Феъри, приемете и моите искренни съболезнования!
.......

# 202
  • София
Феъри, Августа  Flowers Rose

# 203
  • Варна
Феъри, Августа, моите най-искрени съболезнования. Hug

# 204
Ей, момичета, нека да не сме тъжни Hug
Благодаря ви за съболезнованията, човек наистина има нужда от приятелско рамо в такива моменти.
Но пък аз си мисля за всичките тези хубави неща, които съм преживяла с дядо ми. Той беше на 87г., имаше щастието да доживее до дълбока старост, да се радва на нас, на Мишето. Детството ми, целият ми живот е осеян с прекрасни спомени заедно с него. Той обичаше живота и така ще го запомня - с усмивка Simple Smile).
Така че нека се върнем към приятните неща като малчовците ни  и не бъдем тъжни  Hug

В тази връзка да ви разкажа снощи какво стана -на Мишка й се запушил носа и цяла нощ ми стиска бузите, защото така се успокоява. аз обаче се уморих много да спя на дясната страна само и се обърнах по едно време. А тя в просъницата усети, че ме е изпуснала, започна да си протяга ръчичките към бузите и да ми казва "дай ми ги, дай ми ги" Joy

# 205
Съболезнования на Августа и Феъри!Светла им памет на близките ви!

# 206
Ех, добра Фея!  Hug До приблизително същите изводи достигнах и аз, но доста време, след като моят дядо почина на близо 89 години. Е, за съжаление не можа да види първото си правнуче, но аз имам същите прекрасни спомени с него. За мен беше невероятен шок - първата ми загуба на близък човек, но сега съм сигурна, че ни гледа и ни се радва!

Августа,  Hug Права си, животът е един мнооого кратък миг!

Дианче, какво казаха за ушетата на Любчо?

# 207
  • Варна
 Fairy Hug
Като те прочетох теб да кажа и аз за Иво. Тази нощ се е будил три пъти. Двата пъти да си търси възглавницата, защото я избутал и не я намира. А едният да търсим зайо. Спи с едно съвсем мъничко зайче и реве през нощта мамо светни няма го зайчето. Така че ставахме да го търсим
Днес от УНГ казаха, че няма нищо кой знае колко тревожно, но му предписаха Еуреспал за кашлицата и ще си стои у дома до края на седмицата.
Детелинка ще я пускам от сряда на градина.
Докторката вика стой и си ги гледай, ама на детето му е скучно у дома. Вече няколко пъти ме пита кога ще ходи да си играе с другите деца.

# 208
  • София
Ми, Биренка, направо не ми се пише...гноен отит на средното ухо. Сутринта му извадиха около 2мл гной от ухото. С едн "прахосмукачка за ушички", както я нарекох. Много плачка милото.
Но добре, че са били протезите. Иначе- перфорация на тъпанчето и стопяване на костта  Confused  Това ляво ухо си гнои и това е.
Тъпото е, че няма температура, нищо не го боли. Само текат едни гадости и могат да запушат протезата или да я избутат навън (не дай Боже)

# 209
Феъри, съжалявам за твоята загуба   Sad
Момичета, благодаря ви  Hug
Моята свекърва беше от хората, които безумно обичаха живота и гребяха от него с пълни шепи. Не би искала да тъжим и страдаме, а и страданията й накрая бяха толкова големи, че тя просто се оттърва от мъките. Да сме живи и здрави, докато един от нас е жив, и тя ще живее. Още веднъж, благодаря ви  Heart Eyes
Дианка, много съжалявам за новия гноен отит. Ама защо така, бе рожбе, с тези възпаления Thinking Замисляла ли се се за някакви алтернативни методи за пречистване на кръвта. Някой питаше за Аквасорс. Не съм запозната, но аз пия водораслите на "Златната ябълка", те са за пречистване и...всъщност по-добре сами да прочетете. Повечето от тях се понасят прекрасно от децата(Златният прашец е много добро за децата), а едно от тях-Шаста е със силно противовъзпалителнио действие. Ето, тук има повече инфо:
http://catalog.bg/product.php?company=803&id=3094
Аз лятото след 3 последователни серии Клацид преминах на "най-доброто"-Златен елен, Перуника, Спирулина и съм много доволна от ефекта. Сега си взех Кламат+ Спирулина, а на малкия-Златен прашец (то е на прах, дава се на дози). Ще ви пиша за ефекта. Първият път, освен ефекта за подсилване на имунната система при мен имаше и много добри резултати в борбата ми с различните стомашни проблеми и неразположения, от тогава нямам проблем(в Перуниката има пробиотици) и така...
Отплеснах се...Мисълта ми беше, Дианка, не сте ли се замисляли да опитате и нещо различно, тези чести възпаления...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт